18 / 05 / 2024

Mağaracık Çok Amaçlı Salon

Mağaracık Çok Amaçlı Salon

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, Hataylı hemşehrilerinin sosyal hayatlarını iyileştirmek ve kolaylaştırmak için projelendirilen il genelindeki çok amaçlı salonların yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Turizm amaçlı konut kiralama düzenlemesinde mağduriyetlere çözüm konusu Meclis'te!

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, turizm amaçlı konut kiralama düzenlemesinde mağduriyetlere çözüm konusunu Meclis gündemine taşıdı. İşte detaylar...

Türkiye en çok vatandaşlık satan ülke oldu: Konuta erişim imkansızlaşır!

Siyaset Sosyolojisi Doçenti Surak, yaklaşık 20 ülkenin yatırım yoluyla vatandaşlık sağladığına dikkat çekti ve Türkiye'nin en çok vatandaşlık satan ülke olduğunu açıkladı. 

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51,6 milyar TL'lik gelir vergilendirilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51 milyar 638 milyon 400 bin liralık bir kazancın kayıt altına alınması ve vergilendirilmesi bekleniyor.

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolap 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 20 Eylül’de başlayan indirim kampanyası büyük ses getirdi. Buna göre, Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolar 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü. İşte 21 Eylül 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta 4 bölmeli dolap düzenleyici 69,95 TL’ye, retro sepet 35,95 TL’ye, çok amaçlı kapaklı kutu 59,95 TL düştü!

​​​​​​​ŞOK, yeni haftaya dev indirimlerle giriyor. Buna göre, 4 bölmeli dolap düzenleyici 69,95 TL’ye, retro sepet 35,95 TL’ye, çok amaçlı kapaklı kutu 59,95 TL düştü. İşte 18 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

ŞOK’ta Molfix bebek bezi 219 TL’ye, Pril bulaşık makinesi kapsülü 79,90 TL’ye, Fairy Power Sprey 59,90 TL’ye düştü!

ŞOK Market, eylül ayına dev indirimlerle giriyor. Buna göre Molfix bebek bezi 219 TL’ye, Pril bulaşık makinesi kapsülü 79,90 TL’ye, Fairy Power Sprey 59,90 TL’ye düştü. İşte 30 Ağustos 2023 ŞOK fiyat listesi...

Turistik amaçlı kiralanan evlere turizmcilerden büyük tepki: Ciddi sıkıntılar çıkıyor...

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Turistik amaçlı olarak kiralanan evlerin turizm sektörü açısından ciddi sıkıntılar çıkarttığını belirtti.

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

İcradan satılık dev TV kulesi; 249 milyon TL bedel biçildi

İstanbul Büyükçekmece'de bulunan içinde TV kulesi, seyir terası, restoran, dükkan, otopark ve çok amaçlı salonların yer aldığı 8 bin metrekarelik alan, 2 ay sonra 249 milyon 395 bin lira bedelle satışa çıkacak. İşte detaylar...

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ne kadar oldu? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatı...

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici son dönemde ilgi çeken ürünler arasında yer alıyor. O nedenle Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Peki Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyat listesi.

Yüksek taşıma kapasitesi ile Ford Tourneo serisi yükünüzü hafifletiyor! Fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi

Ford Tourneo modellerinin en büyük özelliği, çok amaçlı ve çok yönlü kullanıma uygun olmalarıdır. Tourneo modelleri, hem personel hem de eşya taşımacılığı için idealdirler ve özellikle turizm, havaalanı transferleri, taksi hizmetleri gibi sektörlerde tercih edilirler. Peki Ford Tourneoların 10 Mayıs

Mağaracık Çok Amaçlı Salon Haberi

Mağaracık Çok Amaçlı Salon


HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, Hataylı hemşehrilerinin sosyal hayatlarını iyileştirmek ve kolaylaştırmak için projelendirilen il genelindeki çok amaçlı salonların yapımı tüm hızıyla devam ediyor.


HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, mahalle kültürünün vazgeçilmez öğesi olan bir arada yaşama olgusunun devamını sağlayacak ve Samandağ halkının keyifli vakitler geçirmesini olanaklı kılacak Mağaracık Çok Amaçlı Salonu'nun yapımını tamamladı. 


İki bin metrekare alan üzerinde inşa edilen 500 kişi kapasiteli salonun içerisinde taziye ile toplantı odaları, fitness salonu, mesleki eğitim sınıfları, kafeterya, kütüphane, sergi salonları ve market gibi birden fazla yapı bulunuyor. 

Yapımı tamamlanan salonun en kısa zamanda Samandağ Mağaracık halkının hizmetine sunulacağını belirten HBB ekipleri, Hatay halkının yaşam kalitesini arttıran çalışmaların altına imza atmaya devam edeceklerini bildirdi. 



Hatay Büyükşehir...