28 / 04 / 2024

Mağaza için doğru lokasyon

Mağaza için doğru lokasyon

Türkiye’nin 81 ilinde cadde ve sokak bazında tüm coğrafyayı inceleyip sektörlere yönelik detaylı raporlar sunan Maptriks, mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için yapılması gerekenleri açıkladı.

Ev almak için doğru zaman mı? Fiyatlar ne zaman artacak? Uzmanı açıkladı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut piyasasındaki talep düşerken fiyatlar düşmedi. Peki fiyatlar ne zaman artacak, gayrimenkul için alım dönemi mi, kiralar neden yazın artıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

2024 konut almak için doğru yıl mı? Fiyatlar ne zaman düşecek?

Emlak piyasasında durgunluk devam ederken, konut fiyatlarında da artış hızı yavaşladı. Broker İlker Şenocak, x sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, yatırımcılar için “2024 yılı konut almak için doğru yıl mı?” sorusunun cevabını verdi.

Dolar yükselecek mi, altın almak için doğru zaman mı? İslam Memiş tek tek açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten belirsizlik uyarısı geldi. Peki dolar ne kadar yükselecek? Altın almak isteyenler için doğru zaman mı? Borsa kazandıracak mı? İslam Memiş tek tek açıkladı...

Altın almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Hatice Kolçak açık açık tarih verdi!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, sosyal medya hesabı X'ten altın almak için doğru zamanı bekleyenlere müjdeli haberi verdi. Kolçak tarih vererek yatırımcılara seslendi. İşte o paylaşım...

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Araba almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Yeni yılda otomobil fiyatları ne olacak?

Son dönemlerde otomobil sektörü, bakanlık kararları ve piyasa düzenlemeleri ile önemli bir dönüm noktası yaşıyor. Fiyatların durgunlaştığı şu günlerde araba almak için bekleyenler 2024 yılında araba fiyatlarının ne olacağını merak ediyor.

Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı? Altın alacaklar dikkat! Altın yatırımı için doğru zaman mı? Tek tek açıklandı! 

Altın alacak vatandaşlar 'Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı?, Altın yatırımı için doğru zaman mı?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Uzman isimler tek tek açıkladı. İşte merak edilenler...

Altın fiyatlarında sürpriz dönemi! Uzman isimler rekor için rakam verdi

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Yatırımcıların güvenli limanı altın hızlı yükselişini devam ettiriyor. Uzmanlar altında yeni rekorları işaret ederken, yatırım için doğru zamanı da paylaştı. İşte tüm detaylar...

Staj mağdurları için sevindiren gelişme! Hayaller gerçek oluyor!

Bağ-Kur’lu esnafın 9 bin prim gününü SGK’lı yurttaşlar gibi 7200’e indiren düzenlemede hazırlıklar sürerken, dün TESK Başkanı ve Bakan Vedat Bilgin arasında kritik bir görüşme gerçekleştirildi ve staj mağdurları için önemli bir gelişme yaşandı. Böylece, staj mağdurları için düzenleme sinyali geldi.

Gram altında köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! Alım için doğru zaman değil! İlginç şeyler oluyor!

Altını bilen adam İslam Memiş'ten ilk kez ''gram altında köpük oluştu, bu rakamlardan alım doğru değil'' açıklaması geldi. İlginç şeyler oluyor!

Altın için doğru zamanı kollayanlara müjde! İslam Memiş altın için beklenen rakamı ve tarihi verdi!

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, altın için doğru zamanı kollayanlar için tarih verdi. İşte detaylar!

Borsaya yatırım yapmak için doğru zaman mı? BİST 100 endeksi ucuz mu, pahalı mı?

Borsa üç haftalık düşüş trendinin ardından yeniden yönünü yukarı çevirdi. BİST 100 endeksi haftaya pozitif bir hava ile başlarken, yatırımcılar borsaya yatırım için zamanlamanın doğru olup olmadığını merak ediyor. Şu sıralar sorulan bir başka soru ise borsanın ucuz mu pahalı mı olduğu…

Gram altın dibe vurdu! Altın almak için doğru tarih hemen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş bu rakamı işaret etti

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Ons altının düşmesi ile gram altın değer kaybetti. Gram altın dibe vurdu! Altın almak için doğru zaman hemen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş bu rakamı işaret etti.

Mağaza için doğru lokasyon Haberi

Mağaza için doğru lokasyon

 Mağazalar için yer seçiminde; metrekare, kira değeri, cephe büyüklüğü, görünüş gibi iç dinamikler önemli kriterler olsa da bu dinamikler doğru bir konumlandırma ile birleşmediği takdirde başarısız bir girişim ortaya çıkabiliyor.

Türkiye’nin 81 ilinde cadde ve sokak bazında tüm coğrafyayı inceleyip sektörlere yönelik detaylı raporlar sunan yazılım ve danışmanlık şirketi Maptriks, şirketleri iflasa kadar götürebilecek lokasyon konusunda doğru adımların nasıl atılacağını açıkladı.

Nüfusun yoğunluğu değil, hedef kitle önemli

Maptriks’in araştırmasına göre bölgedeki nüfus büyüklüğü ve yoğunluğu, yeni bir mağaza için en önemli ölçüt olsa da sunulan hizmet ve ürün çeşidine göre hedef kitlenin de en doğu şekilde belirlenmesi gerekiyor. Sadece nüfus çoğunluğuna göre yapılan lokasyon seçimleri başarısız sonuçlar doğuruyor. Bu nedenle nüfus büyüklüğünün yanında hanelerin alışveriş alışkanlığını ve hane yapılarını ölçümlemek de gerekiyor.

Çevredeki...