29 / 04 / 2024

Makedonya Kırçovada fenerbahçe fan klüp kafeteryası

Makedonya Kırçovada fenerbahçe fan klüp kafeteryası

Makedonya'da yaşayan Fenerbahçe taraftarı Muammer Kocacık, Kırçova'da "Fenerbahçe Fan Kulüp" adını verdiği kafeteryayı açtı. Kocacık, 'yuva' olarak nitelendirdiği kafeteryasında Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izleyeceklerini ifade etti.

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Prof. Dr. Naci Görür: Marmara depreminde fay eğer peş peşe kırılırsa 7.5'e kadar çıkar...

Deprem uzmanı ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara bölgesinde beklenen depremin, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremleri gibi fayın diğer kollarının kırılmasını tetikleyebileceğini kaydederek, "Bu da peş peşe kırılabilir. O zaman depremin büyüklüğü 7,5'e kadar çıkabileceğini düşünü

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Jaguar E-Pace'e 265 bin liralık çılgın zam! Fiyatı aniden arttı, almak isteyen hayal kırıklığına uğradı!

Otomobil severleri üzen gelişme! Jaguar E-Pace'in fiyatlarına dev bir zam geldi, bekleyenlere hayal kırıklığı yaşattı. İşte bütün ayrıntılar...

2023 KPSS başvuru ücreti belli oldu! KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri ücreti peş peşe açıklandı!

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başvuru ücretleri belli oldu. Peki, KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT Öğretmenlik Alan Bilgisi ücretleri ne kadar oldu?

Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı!

Apple zammı açıkladı iPhone fiyatları peş peşe güncellendi. Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Büyük İstanbul depremi hangi ilçeyi nasıl etkiler? Celal Şengör peş peşe açıkladı! Hangi ilçelerin zemini sağlam?

Yer bilimci Celal Şengör, beklenen İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Büyük İstanbul depremi hangi ilçeyi nasıl etkiler? Celal Şengör peş peşe açıkladı! İşte zemini sağlam olan ve olmayan yerler...

İstanbullulara şok uyarı: Marmara fayı kırıldı, kırılacak! İstanbul depremi için kritik veriler peş peşe açıklandı!

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük depremin ardından olası büyük İstanbul depremi yeniden gündem oldu. İstanbullulara şok uyarı: Marmara fayı kırıldı, kırılacak! İstanbul depremi için kritik veriler peş peşe açıklandı!

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Gram altında tarihi rekor kırıldı! “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin!

Gram altında tarihi rekor kırıldı. Gram altın iç piyasada 1150 TL'ye çıktı. Herkes şimdi ne olacak? sorusunun yanıtını ararken “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin. İşte detaylar…

Bim’e indirimli pastacılık ürünleri geliyor! BİM 27 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM marketler her hafta olduğu gibi bu haftada birbirinden çeşitli ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğunu yayınladı. Bu hafta çeşit çeşit pastacılık ürünleri indirimli fiyatlarıyla BİM market raflarında yerini alacak.

Makedonya Kırçovada fenerbahçe fan klüp kafeteryası Haberi

Makedonya Kırçovada fenerbahçe fan klüp kafeteryası

Makedonya'nın batısındaki Kırçova'da yaşayan Fenerbahçe taraftarı Muammer Kocacık, "Fenerbahçe Fan Kulüp" adını verdiği kafeteryayı açarak hayallerini gerçekleştirmenin sevincini yaşıyor.


Ailesinin Debre'nin Kocacık köyünden 70 yıl önce Kırçova kasabasına yerleştiğini söyleyen 43 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı, açtığı yeni mekanın tüm Makedonya'daki Fenerbahçelilerin uğrak yerlerinden biri haline gelmesini hedefliyor.


"Kendimi bildim bileli Fenerbahçeliyim." diyen Kocacık, 'yuva' olarak nitelendirdiği kafeteryasında Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izleyeceklerini ifade etti.


Kocacık, "Fenerbahçe Fan Kulüp" fikrinin uzun uğraşlar sonucu arkadaşlarının ve diğer taraftarların da desteğiyle ortaya çıktığını ve üç aylık çalışma sonucu mekanı hazır hale getirdiklerini söyledi.


"Futsal takımıyla tanındı"


Kırçova'da çok fazla Fenerbahçe taraftarı olduğuna işaret eden Kocacık, "Fenerbahçe aşkı, 35 yıl önce kurulan ve aynı ismi taşıyan futsal takımı sayesinde aşılandı. Burada, Kırçova'dan futbolcular oynuyordu. Taraftarlarığını ise hem Galatasaraylılar hem de...