19 / 05 / 2024

Makinelerin uzaktan takibi

Makinelerin uzaktan takibi

Makinelerin uzaktan takip edilmesiyle daha verimli çalışması için fırsat sunan eSIM teknolojisinde getirilen yerlilik şartı, kritik projelerde çalışan 100 bine yakın iş makinesini kontakt kapatıyor.

Kemer Country sitesindeki 94 kişi bakanlığa icra takibi başlattı!

Kemer Country sitesindeki 94 ünlü isim, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na karşı icra takibi başlattı.

Mirkraft uzaktan kumandalı ısıtıcıda cazip fiyatlar ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Ekim ayına girilmesiyle beraber havalar hissedilir derecede soğurken, vatandaşlar da elektrikli ısıtıcıya ilişkin araştırmalarına hız verdi. Bu konuda ön plana çıkan ürünlerden biri de Mirkaft’ın uzaktan kumandalı ısıtıcısı oldu.

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesi satışa çıktı!

Siemens’ten son teknolojik özelliklerle donatılan bir bulaşık makinesi geldi. Siemes, Homa Connect teknolojisiyle uzaktan da kontrol edilebilen SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesini görücüye çıkardı.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Uzaktan kontrol etme özelliğiyle Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi çıktı!

Samsung, uzaktan kolay izleme ve kontrol etme (Wi-Fi) özelliği ile sınıfındaki diğer bulaşık makinelerine karşı adeta büyük fark yaratan DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu!

Siemens son teknolojiyle donattığı iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ı tanıttı. Home Connect uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebilen iQ700 Buharlı Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu.

Uzaktan çalışma ile birlikte ofis kullanımlarında azalma!

Yüksek enflasyon, tırmanan faiz oranları ve yaygınlaşan uzaktan çalışma trendi, ticari gayrimenkuller için olumsuz bir duruma neden oluyor. Özellikle ofis gayrimenkulleri bakımından, bu durum adeta bir kıyamet sahnesini anımsatıyor.

Tarım Kredi'den çiftçilere müjde! İcra takibi kalkıyor, geçmiş borç faizleri siliniyor!

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin çiftçi desteklerini artırmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda bazı yeni düzenlemeler yapıldı. Milyonlarca çiftçi için icra takibi kaldırılıyor, geçmiş borç faizleri siliniyor ve kredi limitleri güncelleniyor. İşte ayrıntılar...

Cari hesap nedir? Cari hesap takibi nasıl yapılır 2022?

Cari hesap, muhasebeyle ilgili bir terim olmakla birlikte, bir işletme sahibinin takibini iyi yapması gereken konular arasında yer alıyor. Peki, cari hesap nedir? Cari hesap takibi nasıl yapılır? 

İtalya'da uzaktan çalışana kira desteği!

İtalya, nüfusu azalan kasabalarındaki evleri 1 Euro değerinde satışa sunarken, şimdilerde de uzaktan çalışana para desteği kampanyası başlattı. İşte o kampanyanın detayları...

Uzaktan çalışmayla ofisler nasıl dönüşecek?

Koç Holding 35 bin ofis çalışanının kalıcı olarak uzaktan çalışmaya geçeceğini açıkladı. Peki, bu süreçte ofisler ve çalışma yaşamı nasıl dönüşecek?

Makinelerin uzaktan takibi Haberi

Makinelerin uzaktan takibi

Makine ticareti ve üretimi yapan firmalar, Türkiye’de yeterli altyapının henüz hazır olmadığı nedeniyle kararın ertelenmesi isteğiyle Bilgi Teknolojileri Kurulu’na (BTK) başvuruda bulundu.

YERLİLİK ŞARTI GELMİŞTİ

Hürriyet'ten Eray Görgülü'nün haberine göre; BTK, 12 Şubat 2019 tarihinde aldığı kararla, “milli güvenlik” gerekçesiyle Uzaktan Programlanabilir SIM Teknolojilerine (eSIM) sahip cihazların, sadece yerli SIM kartlarıyla kullanılması şartını getirmişti. Bu kapsamda, üretilen verinin Türkiye’de kalması için sunucu, veri merkezi ve yazılım gibi tüm sistemlerin GSMA (Mobil Operatörler Birliği) standartlarına uygun olarak 29 Şubat 2020 tarihine kadar Türkiye’de kurulmasına karar verildi.

100 BİN MAKİNE ETKİLENECEK

İşletmecilere verilen zaman bugün dolarken, makine ticareti ve üretimi yapan firmalar, yeterli altyapının henüz hazır olmadığı nedeniyle BTK’ya ertelemek için başvuruda bulundu. Konu hakkında yeterli imkân ve altyapı oluşana kadar ek süre verilmesini isteyen üreticiler, havaalanı, baraj,...