05 / 05 / 2024

Makromtek Tuzla mağdurları eylem

Makromtek Tuzla mağdurları eylem

Makrom Yapı'nın Tuzla projesi olan Makromtek Tuzla projesi mağdurları saat 17:00'de Tuzla'da yeni bir eylem gerçekleştirecek. Tuzla Makromtek projesinin arsasında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor...

'Ev sahibi olacaktık dert sahibi olduk' diyen TOKİ Tuzla mağdurlarından bir eylem daha!  

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları eylemle seslerini duyuran TOKİ mağdurları yeni bir protesto gösterisi için daha düğmeye bastı. Mağdurlar Kartal'da bir araya gelerek, haklarını arayacak.

TOKİ Tuzla mağdurları ve Murat Kurum anlaşamadı: Taksitlere 6 ayda bir zam yapılması önlenemez!

TOKİ Tuzla mağdurları ve İBB Başkan adayı Murat Kurum, zamlar konusunda anlaşamadı. Peki o görüşmede neler konuşuldu? Murat Kurum ne teklif etti? İşte ayrıntılar...

TOKİ Tuzla mağdurlarından eylem!

TOKİ mağdurları, senelerdir tamamlanmayan konutları sebebiyle Kartal Soğanlık Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı inşaatının önünde bir araya gelerek eski bakan Murat Kurum’u protesto etti. 

Konut mağdurları bir kez daha TBMM gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Esenyurt ve Tuzla başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında sayısı 100 bine ulaşan konut mağdurlarının sorunlarını bir defa daha Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı.

Has İnşaat mağdurları evlerini istiyor!

Tuzla’da, bir inşaat şirketinden noter sözleşmesi ile satın aldıkları dairelerin birden fazla kişiye satıldığını iddia eden mağdurlar evlerini geri istiyor.

Esenyurtlu konut mağdurlarından yeni eylem!

Esenyurtlu konut mağdurları Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek eylem yaptı. Uluslararası Tüketiciler Derneği Genel Başkanı’nın da katıldığı eylemde yetkililere seslendi.

Innovia 4 mağdurları eylem yaptı!

Yarım bırakılan evlerinin senelerdir teslim edilmediğini söyleyen Innovia 4 mağdurları, şantiye alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Nusaybin'deki terör mağdurları konutlarına kavuştu!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör mağdurları için yapılan konutların anahtarı törenle sahiplerine teslim edildi...

Afyonkarahisar'da konut mağdurları isyan etti!

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 2015 yılında ödeme yaptıkları inşaat firması tarafından dairelerinin teslim edilmediğini, edilenlerin ise tapularının verilmediğini iddia eden mağdurlar eylem yaptı.

Konut mağdurlarından tabutlu eylem!

Esenyurt'ta 3200 dairelik siteden 10 yıl önce daire alan vatandaşlar şirket TMSF yönetimine geçince dairelerini teslim alamadılar. Mağdurlar siteye tabutla gelip seslerini duyurmak istedi. 

Konut mağdurları İBB önünde eylem yaptı!

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları bugün saat 12:00'de Saraçhane'de toplandı.

Konut mağdurları yarın Saraçhane'de toplanıyor!

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları yarın saat 12:00'de Saraçhane'de toplanıyor.

Ener Liva mağdurları mücadelelerine devam ediyor!

Kocaeli’de inşaatına başlanan ancak yapımı tamamlanamayan Ener Liva konut projesinin mağdurları, mağduriyetlerinin giderilmesi için proje sahasında bekliyor.

Makromtek Tuzla mağdurları eylem Haberi

Makromtek Tuzla mağdurları eylem


Makrom mağdurları 27 Mart Cuma günü Makromtek projesinin arsa sahibi Ahmet Kayıkçı ve Mustafa Kayıkçı, Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Petek Dinçöz hakkında Büyükçekmece Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunmuştu.


Beylikdüzü ve Esenyurt inşaat mağdurlarının 7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de gerçekleştirdikleri eyleme de destek veren mağdurlar bugün yeni bir eylem kararı aldı. Makrom Yapı'nın Tuzla projesi olan Makromtek Tuzla projesi mağdurları saat 18:00'de Tuzla'da yeni bir eylem gerçekleştirecek.


Dün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile gerçekleşen görüşmeye katılan mağdurlar eylemden sonra da bir basın toplantısı gerçekleştirecek. Tuzla Makromtek projesinin arsasında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.



Ceren...