18 / 05 / 2024

malatya belediyesi park devri

malatya belediyesi park devri

Daha önce Malatya merkezdeki park ve yeşil alanların tamamından sorumlu olan Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir statüsü ile birlikte bazı park ve yeşil alanların sorumluluklarını merkez ilçelere devretti...

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Malatya Belediyesi'nden 33.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Malatya İli Arapgir Belediye Başkanlığı, 33 milyon 118 bin 624 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Malatya Meydanı'nda yıkım başladı!

Malatya Emekliler Parkı ve civarındaki binaların yıkılacağı ve alanın yeşil alan olarak değerlendirileceği kararı sonrası yıkım çalışması başaldı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Ziraat Bankası yıkıldı.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Malatya Belediyesi'nden eski meydan için yıkım ihalesi!

Malatya eski belediye meydanında yapılması planlanan düzenleme kapsamında, yapıların yıkılması için ihale düzenleniyor. İhalenin yarın gerçekleşeceği açıklandı.

Malatya Belediyesi'nden 16.4 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan, Malatya İli, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerinde bulunan gayrimenkuller toplamda 16 milyon 488 bin 493,50 TL bedel ile satılıyor. 

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi kaçak yapılara göz açtırmıyor!

Park alanı üzerindeki kaçak yapıları tespit eden Kayapınar Belediyesi, park alanı üzerinde yapılan kaçak yapıları yıktı.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

malatya belediyesi park devri Haberi

malatya belediyesi park devri

Daha önce Malatya merkezdeki park ve yeşil alanların tamamından sorumlu olan Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir statüsü ile birlikte bazı park ve yeşil alanların sorumluluklarını merkez ilçelere devretti. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Malatya merkezde bulunan park ve yeşil alanların bir kısmı, sınırları içerisinde kalan merkez ilçe belediyelerine devredildi. 

Yapılan paylaşım sonucunda Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda 1 milyon 443 bin m2'lik park ve yeşil alanı kalırken, 293 bin m2'lik park ve yeşil alan Battalgazi ve Yeşilyurt merkez ilçe belediyelerine devredildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya merkez ve ilçelerdeki ana caddeler ile ilgili sorumluluk alanlarını da belirledi. 


DEVREDİLENLER Yapılan paylaşıma göre; Büyükşehir Belediyesi merkezde 43 km uzunluğundaki 14 bulvar ile kırsal ilçelerdeki 380 km uzunluğundaki 80 cadde olmak üzere toplamda 423 km uzunluğundaki bulvar...