19 / 05 / 2024

Malatya Doğanyol hasar tespit

Malatya Doğanyol hasar tespit

Malatya Valisi Aydın Baruş, Doğanyol ilçesindeki depremzedeleri ziyaret etti. Baruş, ilçede yapılan ilk tespit sonucu ağır hasarlı 46 konut ile 8 ahır, hafif hasarlı 62 konut ile 5 ahır olduğunu söyledi.

Malatya Doğanşehir 4.5 büyüklüğünde sallandı! Şehirde büyük korku!

Malatya Doğanşehir'de 4.5 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD'ın sitesinde yer alan bilgilere göre, saat 10.48'de yaşanan depremin derinliği 13.9 kilometre şeklinde belirlendi. İşte ayrıntılar... 

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Doğu Anadolu Fay Hattı kırılmaya başladı! Japon deprem uzmanı açıkladı: Malatya'da buralar riskli!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Doğu Anadolu Fay Hattı'nın kırılmaya başladığına dikkat çekti. Deprem uzmanı, Malatya'da riskli yerleri de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Malatya'da depremler sonucu ağır hasar gören bina çöktü!

Malatya'da, depremler nedeniyle büyük hasar gören bir 6 katlı bina çöktü.

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Malatya Doğanşehir'deki 952 kalıcı konut yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 952 kalıcı konut için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

DASK'ın hasar ödemesi 1.5 milyar TL'ye ulaştı! Hasar ihbarı 314 bini geçti! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra Doğal Afet Sigortaları Kurumu'na (DASK) yapılan hasar ihbar sayısı 314 bini geçerken, yapılan ödeme de 1.5 milyar TL'ye ulaştı. İşte ayrıntılar...

11 ili etkileyen depremlerden sonra DASK'a 158 bin 183 hasar ihbarı yapıldı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu tarafından depremin üzerinden henüz 24 saat geçmeden ilk hasar ödemesinin gerçekleştirildiği kaydedildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 11 ili etkileyen depremlerden sonra DASK'a 158 bin 183 hasar ihbarı yapıldı...

Malatya Doğanşehir TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Malatya Doğanşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Doğanşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Doğanşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Doğanşehir sosyal konut projesi... 

Malatya'da 22 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 12 Eylül'de

Malatya ili, Doğanşehir ilçesinde yer alan 22 gayrimenkul satılıyor. İşte ayrıntılar...

Malatya'daki deprem konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da evleri hasar gören ev sahipleri için inşa edilen konutlar, kura çekiminden sonra hak sahipleri ile buluşturulacak. 

Malatya Doğanyol hasar tespit Haberi

Malatya Doğanyol hasar tespit

Vali Aydın Baruş ve beraberinde heyet 04 Nisan Perşembe günü saat: 20.31 sıralarında merkez üssü Elazığ ili Sivrice ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde oluşan deprem sonucunda Doğanyol ilçesinde depremden zarar gören kurum binaları ve depremzedeleri ziyaret edip incelemeler yaptı.

Yeni Malatya Gazetesi'nde yer alan habere göre; ilçe merkezine bağlı mahalleler ve mezralarda hasarlı konutları ve kamu binalarda incelemelerde bulunan Vali Aydın Baruş, ev sahiplerinin güvenli bir ortamda barınabilmeleri için gerekli tedbirlerin alınması için yetkililere talimat verdi.

Vali Aydın Baruş’a İlçe Kaymakamı Yunus Emre Vural, İlçe Belediye Başkanı Hakan Bay, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve AFAD İl Müdürü Mustafa Türker ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri eşlik ettiler.

İlçedeki bir kahvehanede depremzedelerle bir süre sohbet edip sıkıntılarını dinleyen...