28 / 07 / 2024

malatya sağlık hizmet binaları

malatya sağlık hizmet binaları

Sağlık hizmeti veren binaların çevreye duyarlı hale getirilmesini içeren proje kapsamında aralarında doktor, hemşire ve sağlık memurlarının da bulunduğu 30 kişiye eğitim verilecek...

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Sağlık çalışanlarına promosyon bombası! En az 30 bin TL! Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne zaman verilecek?

Maaş promosyonları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Yeni Sendika), sağlıkçılara revize edilmesi gündeme gelen banka promosyonlarına ilişkin beklentilerini sordu. İşte sağlıkçıların promosyon beklentileri...

Aile hekimlerinden uygun kiralık konut uyarısı: Sağlık sistemi çökebilir

Türkiye'de yaşanan konut krizi ve kiralık konut fiyatlarındaki aşırı yükselişler sağlık sistemini tehdit ediyor. Uygun fiyatlı konut bulamayan aile hekimleri, aile sağlığı merkezlerinin hizmet veremez duruma gelebileceğini ve sistemin çökme riskiyle karşı karşıya olduğunu açıkladı.

İzmir Tabip Odası'ndan Aile Sağlık Merkezleri için kamu binası talebi!

İzmir Tabip Odası, Kovid-19 salgınıyla mücadelede eden kurumlardan olan Aile Sağlık Merkezleri’nin fiziki şartlarının iyi olmadığına, güneş görmeyen ve havalandırması bulunmayan yapılarda hizmet sunulduğunu belirtti.

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Malatya'da 14 yeni sağlık tesisi inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlenen AK Parti Malatya 7.Olağan İl Kongresi'nde yaptığı açıklamada Şehre 56 sağlık tesisinin kazandırıldığını 14 tesis inşaatının da devam ettiğini açıkladı.

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

TİKA Kamerun’da 8 bin kişiye hizmet sunacak sağlık merkezini yeniledi!

TİKA, Kamerun’un Foumban şehrinde yer alan Njindare Entegre Sağlık Merkezi, genişletme çalışmaları ve tadilattan sonra yenilenen tıbbi ekipmanla yeniden hizmete açtı...

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi sağlık turizminde de hizmet verecek!

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bugün açılacak. Hastane sağlık turizminde de hizmet verecek...

Zingat, sağlık çalışanları için konut buluyor!

Zingat, sağlık çalışanlarına konutlarını tahsis etmek isteyen mülk sahipleri ile beraber sağlık sektörü çalışanlarının ev arayışlarına özel hizmet veriyor.

Orduevlerindeki 264 oda sağlık çalışanlarına tahsis edildi! 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla, bazı orduevleri ve askeri misafirhaneler koronavirüsle mücadelenin kahramanları haline gelen sağlık çalışanlarına hizmet verecek...

malatya sağlık hizmet binaları Haberi

malatya sağlık hizmet binaları

Malatya'da sağlık hizmeti veren binaların çevreye duyarlı hale getirilmesi amacıyla ''Yeşil Sağlık'' projesi başlatıldı. 

     Fırat Kalkınma Ajansı'nın (FKA) desteklediği projenin tanıtımı için Malatya Tabip Odası'nda basın toplantısı düzenleyen İl Sağlık Müdürü Nail Umay, projeyle İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı hastanelerin çevreye duyarlı, çevre dostu binalar haline getirilmesini amaçladıklarını söyledi. 

     Binalardaki makinelerin karbon salınımını ve çevresel kirliliği düşüreceklerini bildiren Umay, bu çerçevede 10 gün boyunca aralarında doktor, hemşire ve sağlık memurlarının da bulunduğu 30 personellerinin eğitim alacağını ifade ederek, ''Eğitimle personellerimiz ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi standardına göre binalarımızın yeniden yapılandırılması çalışmalarını yapacak. Kullanılan bir lamba bile çevreye belli bir zarar veriyor. Kurum olarak proje doğrultusunda çevreye daha az zarar verecek şekilde binalarımızda düzenleme yapacağız. Amacımız gelecek nesillere...