18 / 05 / 2024

Malatya Şişman Mahallesi yol çalışmaları

Malatya Şişman Mahallesi yol çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Malatya-Elazığ Yolu ile Şişman Mahallesi arasındaki yolun 2 kilometrelik kısmında çok dar olan virajlar mümkün olduğunca genişletilerek daha güvenli hale getiriliyor...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Kahramanmaraş’ta Azerbaycan’ın finanse ettiği konutlar yükseliyor!

Azerbaycan’ın finanse ettiği Azerbaycan Mahallesi yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda, proje alanı içerisinde kalan Kültür Park’ın da yıkımına başlandı. Buna göre, alanda yeni konut ve iş yerleri yükselecek.

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Ankara Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorunlarının çözülmesini istiyor!

Ankara Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri, başlatılması için karar alınan ancak hayata geçirilemeyen Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan konutlarının yerine yeni konutların yapılmasını ve senelerdir çözülemeyen altyapı sıkıntılarının da çözülmesini istiyor.

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Hırka-i Şerif Mahallesi, 3007 ada, 219 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tuzla İçmeler Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İçmeler Mahallesi 6059 ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile 6060 ada 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 11 parseller ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şişli 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul ili, Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi 1042 Ada 6 Parsele İlişkin 1/5000 Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mutfak tüpüne zam mı geldi? 12 kg mutfak tüpü, şişman tüp kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz 16 Ağustos 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü fiyatları rekoru zorluyor. Mutfak tüpüne yeni bir zam daha mı geldi? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz'da mutfak tüpü fiyatları ne kadar? 12 kg mutfak tüpü kaç TL 2022? Şişman tüp ne kadar 2022? 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

İzmir Çiğli'de satılık 23 bin 686 metrekare arsa! 87 milyon TL'ye...

İZELMAN A.Ş., İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi 35280 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor...

Atatürk Orman Çiftliği'nin plan değişikliklerinde son durum ne?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından mahkemeye taşınan Yenimahalle’deki Atatürk Orman Çiftliği Macun Mahallesi'ne ilişkin plan değişikliğinin iptaline karar verildi.

Prof. Naci Görür'den Malatya için kritik deprem uyarısı!

Bilim Akademisi Üyesi ve İTÜ Jeoloji Mühendisi öğretim üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Malatya'nın ciddi bir deprem tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu dile getirdi. 

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Şişman Mahallesi yol çalışmaları Haberi

Malatya Şişman Mahallesi yol çalışmaları


Malatya’da Yeni Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisinin hizmete girmesiyle araç yoğunluğunun arttığı Şişman Mahallesi Yolu’nda iyileştirme çalışmaları yapılıyor.


Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Malatya-Elazığ Yolu ile Şişman Mahallesi arasındaki yolun 2 kilometrelik kısmında çok dar olan virajlar mümkün olduğunca genişletilerek daha güvenli hale getiriliyor. Mevcut 5 metre genişliğindeki yol ise yapılan iyileştirmeler ve yol genişletme çalışmaları neticesinde 8 metreye çıkarılıyor.


Sürdürülen çalışmalar sırasında ayrıca Şişman Mahallesi yolu ile Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisi arasında da 1 kilometre uzunluğunda yeni yol açılarak, statik asfalt serimi yapıldı. Yine tesis içerisindeki bağlantı yollarının da asfalt serimi yapılarak, kullanıma hazır hale getirildi.


Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi tarafından Şişman Mahallesi yolu üzerinde sürdürülen çalışmalar sırasında, 2 dere yatağına...