25 / 05 / 2024

Maltepe ve Ümraniye geri dönüş askı haritası ne zaman onaylandı

Maltepe ve Ümraniye geri dönüş askı haritası ne zaman onaylandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye ve Maltepe'deki birer mahallede geri dönüşüm askı haritası yayımladı. Peki hangi Ümraniye ve Maltepe'de hangi mahallelerde eski imar planına dönüldü? İşte o geri dönüşüm askı haritaları...

Trend GYO'nun İstanbul'daki gayrimenkullerinin değeri açıklandı!

Trend GYO Alibeyköy ve Ümraniye'deki gayrimenkullerine ilişkin değerleme raporunu yayımladı. Peki,  GYO'nun İstanbul'daki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Nexonya'dan 7 yeni proje!

Kurulduğu günden bu yana Ümraniye, Maltepe ve Çekmeköy’de toplam 166 yeni konut inşa eden Nexonya, toplam 105 villa ve 344 konuttan oluşan 7 yeni projesini de görücüye çıkardı.

Büyük kentlerde tersine göç dalgası başladı! En çok taşınmanın yaşandığı ilçeler hangileri?

Türkiye’yi sarsan depremlerden sonra İstanbul ve Ankara’da başlayan şehir içi göç dalgası hızlandı. 6 Şubat depreminin ardından İstanbul’da en fazla taşınma Küçükçekmece ve Ümraniye ilçelerinde yaşandı. Esenyurt, Pendik ve Maltepe’deki hareketlilik öne çıkarken, Ankara’da ise Çankaya dikkat çekti.

İstanbullular dikkat: 3 yeni metro hattı geliyor

Kredi onayı alınarak Kaynarca-Tuzla, Mahmutbey-Bahçeşehir ve Ümraniye-Göztepe metro hatları için finansman sağlandı. İşte detaylar...

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Deprem sonrası İstanbul'da kiralar uçtu! Bu ilçelere giden boş dönüyor

Deprem felaketinin ardından İstanbul'da kira fiyatları arttı. Endeksa'nın yaptığı çalışmaya göre; şubat ayında kira değeri en fazla artan ilçeler Şile, Beşiktaş, Ataşehir ve Ümraniye olurken en az artış görülen ilçeler Avcılar, Beyoğlu ve Bahçelievler olarak karşımıza çıkıyor.

Kiralar en çok hangi ilçede arttı? Öğrenince şok olacaksınız!

Endeksa'nın yaptığı çalışmaya göre; şubatta kira fiyatı en fazla artan ilçeler Şile, Beşiktaş, Ataşehir ve Ümraniye olurken en azın yaşandığı ilçeler Avcılar, Beyoğlu ve Bahçelievler oldu. İstanbul genelinde ortalama metrekare kira 124 lira olurken, ortalama kira 12 bin 394 liraya yükseldi.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi Maltepe ve Tuzla'da 2 arazi satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Maltepe ve Tuzla'da yer alan 2 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu araziler konut+park+yol imarlı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 116.9 milyon TL'ye satılık 164 konut!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Kartal, Adalar, Kadıköy, Maltepe ve Üsküdar ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 164 adet konutu 116 milyon 875 bin 542 TL'ye satıyor.

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da satış süreci başladı. 

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam ön satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da ön talep süreci başladı. Etap ilerleyen haftalarda satışa çıkacak.

Maltepe ve Ümraniye geri dönüş askı haritası ne zaman onaylandı Haberi

Maltepe ve Ümraniye geri dönüş askı haritası ne zaman onaylandı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye ve Maltepe ilçelerinde yaptığı uygulama imar planında geriye dönüş yapıldığını açıkladı. Büyükşehir, Ümraniye ve Maltepe'de birer mahalle için 1/500 ve 1/1000 ölçekli geri dönüş askı haritasını bugün (28 Mart 2014 Cuma) yayımladı. 


Büyükşehir Belediyesi tarafından dün (27 Mart 2014 Perşembe) tarihinde onaylanan ve bugün askıya çıkarılan Ümraniye ve Maltepe geri dönüş askı haritaları, 28 Nisan 2014 Pazartesi günü askıdan indirilecek. 



İşte o mahalleler!





Ümraniye Namık Kemal Mahallesi geri dönüşüm askı haritası...


Ümraniye İlçesi, Namık Kemal Mahallesi, 499 ada, 37, 38, 39 ve 40 parseller ile 2433 ada, 1 ve 2 parsel sayılı taşınmazlara ait 96786607 dosya numaralı ve 1/500 ölçekli Geri Dönüşüm Askı Haritası askıya çıkartıldı.


Ümraniye Namık Kemal Mahallesi geri dönüş askı haritası için tıklayın! 




Maltepe Gülsuyu Mahallesi...