09 / 05 / 2024

manavgat sorun imar planları

manavgat sorun imar planları

Manavgat Sorgun ve Hatıplar imar planları askıda. .Manavgat Belediye Başkanlığı İmar Müdürlüğünde askıya çıkarılan planlar, vatandaşlar tarafından incelenmeye başlandı.

Manavgat'a otel inşaatı Meclis gündeminde!

Antalya Manavgat'ta bulunan yaklaşık 3 bin dönümlük alanda, golf sahalı dört otel yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan yeni imar planı Meclis gündemine taşındı

Sakarya Rüstemler'de en büyük sorun imar!

Sakarya Rüstemler mahallesi muhtarı Yakup Işık, bölgedeki sorunlarını ve beklentilerini anlattı. Işık, Rüstemler'de en büyük sorunun imar olduğunu söyledi.

Manavgat Maşattepe'de imar sorunu çözüldü!

Manavgat'ın Maşattepe'de bulunan 120 hektarlık alanda imar soruna çözüm bulundu. İmar uygulamasıyla on binlerce hak sahibi tapusuna kavuşacak.

İmar barışına en fazla talep Kepez ve Manavgat’tan geldi!

Antalya'da en fazla gecekondunun bulunduğu Kepez ile otel sayısının en fazla olduğu Manavgat ilçeleri imar barışına en çok başvuru yapan bölgeler oldu.

Antalya’da imar barışına 144 bin 514 başvuru geldi!

Antalya’da ‘imar barışı’ kapsamında 144 bin 514 yapı kayıt belgesi verildi. En fazla belge Manavgat'ta düzenlenirken, Manavgat'ı Kepez ve Alanya takip etti.

Manavgat Belediyesi'nden e-imar uygulaması!

Manavgat Belediyesi'nin imar durumunu öğrenmek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlayacak olan e-imar uygulaması hizmete alındı.

Alanya'da imar barışına yoğun ilgi!

Antalya’da imar barışı kapsamında verilen Yapı Kayıt Belgesi sayısı 140 bini aştı. Kentte alınan ödeme tutarı ise 1 milyar liraya ulaştı. İlçelerde ilk sırada Manavgat yer alırken Alanya'da da imar barışına ilgi büyüktü.

Antalya’da imar barışı kapsamında 1 milyar lira toplandı!

Antalya’da imar barışı kapsamında verilen Yapı Kayıt Belgesi sayısı 140 bini aşarken, alınan ödeme tutarı ise 1 milyar liraya kadar ulaştı. İlçelerde ilk sırada Manavgat yer aldı.

İmar barışında en büyük sorun yanlış beyan!

Tektaş İmar Affı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, vatandaşlara imar uyarısında bulundu. Çatalkaya, ‘İmar barışı’ ile ilgili bugüne kadar en çok karşılaşılan sorunun yanlış beyan olduğunu belirtti.

İmar affında en büyük sorun yanlış beyan!

Tektaş İmar Affı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Çatalkaya, imar affı ile ilgili bugüne kadar en çok karşılaşılan sorunun yanlış beyan olduğunu belirtti. 

Antalya'da imar barışı anlatıldı!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile imar barışı toplantısı gerçekleştirildi. 

Sivas Yıldızeli'nde imar sorunu çözüldü!

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde yıllardır sorun teşkil eden imar sorunu çözüme kavuştu. Yıldızeli Belediye Başkanı Yılmaz Navruz, imar sorununun çözülmesiyle ilçeye hareket geldiğini dile getirdi.

İmar barışı 10 gün içerisinde çıkıyor!

Binali Yıldırım, "Türkiye'nin genelinde var olan bir sorun var. Mülkiyetle, imarla, ruhsatla ilgili bir sorun, bu bütün vatandaşlarımızın kanayan yarası. Yılların biriktirdiği sorunu çözecek düzenlemeyi önümüzdeki 10 gün içerisinde çıkarıyoruz. Bunun adı imar barışıdır" dedi.

manavgat sorun imar planları Haberi

manavgat sorun imar planları

Side Turizm Alanı ve Oymapınar Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Kapsamında, Side Turizm Alanı (Sorgun Kesimi) 1/25 bin ölçekli çevre düzeni planı revizyonu, Manavgat 2'nci Etap Sorgun Bölgesi 1/5 bin ve 1/1000 ölçekli Revizyon Nazım ve Uygulama İmar Planı ile Manavgat 3. Etap Hatıplar Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Nazım ve uygulama imar planlan 12 Şubat 2015 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca onaylanarak 17 şubat 2015 tarihi itibarıyla Manavgat Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğünde askıya çıkarıldı.Manavgat Belediye Başkanlığı İmar Müdürlüğünde askıya çıkarılan planlar, vatandaşlar tarafından incelenmeye başlandı. İmar Planları ile ilgili olarak 23 Şubat 2015 Pazartesi günü Saat 13.30'da Atatürk Kültür Merkezinde Manavgat Belediye Başkam Şükrü Sözen'in mimarlar, mühendisler, bölge muhtarlan, yapı denetimciler, müteahhitler, emlakçılar, turizmciler,...