03 / 05 / 2024

manavgat turizmi 12 aya çıkacakmı

manavgat turizmi 12 aya çıkacakmı

30 Mart mahalli seçim çalışması kapsamında çalışmaları Manavgat'ta sürdüren Avrupa Birliği(AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya bölgesinde hedeflerinin turizmi 12 aya çıkarmak olduğunu söyledi...

Manavgat Çolaklı'da 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü Çolaklı'daki arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Nisan'da saat 12:00'de yapılacak..

Manavgat'a 12 kilometrelik bisiklet yolu!

Manavgat'a yapılması planlanan 12 kilometrelik bisiklet yolunun 7 kilometrelik bölümü tamamlandı. Manavgat Belediye Başkanı Sözen, bu çalışmanın kente değer katacağını söyledi.

Hilton Dalaman'dan Muğla'ya kongre merkezi!

HİLTON Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, yeni yılda yeni yatırımlara hazırlanıyor. Bölgedeki turizmi 12 aya yaymak için 35 milyon TL’lik 27 delikli golf sahası için yatırım çalışmalarını sürerken, 1200 kişilik yeni bir kongre merkezi için de çalışmalara başladı.

Manavgat'ta 16.6 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Manavgat Satış Memurluğu , Antalya Manavgat'ta bulunan 12 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 16 milyon 610 bin 450 TL olarak belirlendi.

Antalya Manavgat'a 8.7 milyonluk altyapı yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Manavgat’a yaklaşık 38 bin 500 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşüyor. Sözleşme bedeli 8 milyon 718 bin lira olan kanalizasyon hattının 12 bin metresi tamamlandı.

Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor!

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor. AVM 120 ulusal ve uluslararası marka ile yılda 12 milyon ziyaretçi ağırlayacak.

Seydişehir-Manavgat Demiryolu'nun sözleşmesi imzalandı!

Ön seçim müracaatları 20 Şubat, 12 Haziran'da ihale teklifleri toplanan Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi Etüt, proje ve mühendislik ihalesini Temat-Su-Yapı-KMG Proje ortak girişimi kazandı. Firma ile sözleşme imzalandı.

Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Ön seçim müracaatları 20 Şubat, 12 Haziran’da ihale teklifleri toplanan Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi Etüt, proje ve mühendislik ihalesini Temat-Su-Yapı-KMG Proje ortak girişimi kazandı.

Seydişehir-Manavgat Demiryolu ihalesine 7 firmadan teklif!

Ön seçim müracaatları 20 Şubat, 12 Haziran’da ihale teklifleri toplanan Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi Etüt, proje ve mühendislik ihalesine 7 firma teklif verdi.

Kuşadası'nda turizm çeşitlendirilecek!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, temel hedeflerinin turizmi 12 aya yaymak olduğunu belirterek "Plajları, iklimi ve sahip olduğu birbirinden kaliteli turistik tesisleri ile marka olan Kuşadası'nda, turizmi çeşitlendirmek için çalışıyoruz" dedi.

Manavgat turizmi kurtarıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı. İşte ayrıntılar...

Antalya Manavgat'ta icradan 2.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli, Manavgat İlçesi'nde yer alan 2.914,15 metrekare yüzölçümlü arsa Manavgat Satış Memurluğu tarafından 12 Ağustos günü 15:30-15:40 arası ihale ediliyor.

Veysel Eroğlu: İzmir'i turizm markası yapacağız!

Turizmi 12 aya yaymayı hedeflediklerini belirten AK Parti milletvekili adayı Bakan Veysel Eroğlu, "Kruvaziyer, doğa ve sağlık turizminde İzmir'i marka yapacağız" dedi.

manavgat turizmi 12 aya çıkacakmı Haberi

manavgat turizmi 12 aya çıkacakmı


Avrupa Birliği(AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya bölgesinde hedeflerinin turizmi 12 aya çıkarmak olduğunu söyledi. 


Bakan Çavuşoğlu, 30 Mart mahalli seçim çalışması kapsamında çalışmaları Manavgat'ta sürdürüyor. Manavgat'a bir aileye taziye ziyaretinde bulunan Çavuşoğlu, partisinin Manavgat Belediye başkan adayı Recep Barut'la birlikte seçim çalışması yaptı. Çavuşoğlu, Manavgatlı yürüme engelli Arif Dikmen'le sohbet etti.


Antalya'ya gelen 12 milyon turistin 4 milyonunun Manavgat'ta konakladığını belirten Çavuşoğlu, Türkiye 2025 Vizyonu kapsamında ülkeye gelen turist sayısının 50 milyon, turizm gelirlerinin de 50 milyar dolar olmasını hedeflediklerini söyledi. Çavuşoğlu, "Manavgat turizm potansiyeli yüksek bir turizm şehrimiz. Hedefimiz Manavgat'ta turizmi 6 aydan 12 aya çıkarmak. Turizm çeşitiliğini artırarak bölge destinasyonuna daha fazla turist çekmek." diye...