02 / 05 / 2024

manisa akılı kentler projesi

manisa akılı kentler projesi

Akıllı kentsel dönüşümün hızlandırılmasında yeni bir model olan "Akıllı Kent Projesi" için Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin Avrupa Birliği hibe projesindeki paydaşlarından birisi de Anadolu Üniversitesi.

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Altın fiyatları dibe çakılıyor! Altın yatırımcıları dikkat, bakmayan kalmasın! 25 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor.  Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen altın dibe çakılıyor. Altın yatırımcıları dikati bakmayan kalmasın.

Dolar 27 TL'de çakılı kalırken gözler enflasyon verilerine çevrildi! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolar/TL kuru uzun zamandır aşamadığı ve çakılı kaldığı 27 TL seviyesinin az üzerinde işlem görürken, gözler ABD'nin enflasyon rakamlarına çevrildi.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Deprem bölgesinden şok iddia! Enkazın üzerine çakıl döküyorlar!

Büyük deprem felaketinin ardından gözlerin çevrildiği müteahhitlerin kimisi yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanırken, bazılarının ise delilleri karartmak için çöken binaların enkazlarına çakıl döktükleri iddia edildi.

Bauhaus’da Einhell akülü vidalama 640 TL indirimde! 11 parça bits seti hediye! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bauhaus’da Einhell TE-CD 18/2 Li Kit 18V 1.5 Ah Li-ion akülü vidalama 640 TL indirimle satışta. Yanında 11 parça bits seti de hediye!

File torba çanta ne varsa alın ve koşun! Şok markette akıl almaz indirimler var! Ürünler bitmeden yetişin! 

 Önüne geçilemeyen fiyat artışları 2023 yılında da devam ediyor. Buna mukabil marketlerden fiyat sabitlemesinin yanında indirim atakları da geliyor. Bu marketlerden biri de ''ŞOK'' Bir çok üründe büyük indirimler yapan Şok marketin aktüel ürünler listesi merak ediliyor.  İşte o ürünlerin listesi

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen dibe çakılıyor! 12 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları bu hafta yüzleri güldürmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün büyük bir indirim daha geldi. Fiyatlar resmen dibe çakılıyor! Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 12 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

9,92 TL'den 14,35 TL'ye yükselen gümüş için akıl almaz açıklama! Altından da fazla kazandıracak! Koşun hemen!

Gümüş fiyatları 2022 yılının başlarında 9,92 TL'den işlem görürken sene sonunda 14,53 TL'ye yükseldi. Altın ve Piyasa Uzamanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında da yükselmeye devam edeceği ve altından daha fazla kazandıracağı açıklandı.

Doları olan herkes bu tarihi öğrenmeli! Dolar uçuşa geçtiğinde siz çakılı sakın kalmayın

Dolar fiyatlarının nasıl bir seyir alacağı vatandaşlar tarafından merakla beklenirken, doların yükselişine ilişkin dikkat çeken bir tarih ortaya atıldı. Dolar yatırımcılarının bu tarihe göre hareket etmesinin faydalı olacağı ifade edildi.

Dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı! Hemen siz de bir göz atın!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü doların yıl sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Açıklanan bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı... Hemen siz de bir göz atın...

İnşaat demir fiyatları çakıldı, çimento ve beton fiyatları uçtu! İşte demir, çimento ve beton fiyat listesi 8 Kasım 2022

İnşaat sektörünün en temel üç yapı malzemesi olan, demir, çimento ve beton fiyatlarında yer yerinden oynuyor. Demir fiyatları çakılırken, çimento ve beton fiyatları fırladı. İşte güncel demir, beton ve çimento fiyat listesi.

Altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor! Siz de hemen bir göz atın! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor... Siz de hemen bir göz atın...

manisa akılı kentler projesi Haberi

manisa akılı kentler projesi

Akıllı kentsel dönüşümün hızlandırılmasında yeni bir model olan "Akıllı Kent Projesi" için Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin Avrupa Birliği hibe projesindeki paydaşlarından birisi de Anadolu Üniversitesi. Anadolu Üniversitesi adına bu projede görev alan proje ekibi, Horizon 2020 kapsamındaki kısa adı REMOURBAN olan akıllı kentsel yenileme modeli projesi hakkında bilgiler verdi. 


"PROJE 60 AY SÜRELİ VE 3 BİLEŞENDEN OLUŞUYOR" 

Horizon 2020 akıllı kentsel yenileme modeli hibe projesinin Anadolu Üniversitesi proje ekibi, kısa adı REMOURBAN olan çalışmalarında, aynı proje içinde yer alan İngiltere'nin Nottingham ve İspanya'nın Vallodolid kentindeki çalışmalara da kayıtsız kalmayacak. Karşılıklı etkileşim ve paylaşımı sürekli sağlayacakları bu kentlerle 5 yıl boyunca irtibat halinde olacaklannı belirten ekip çalışanlan Prof. Dr. Ertuğrul Yörükoğullan, Prof. Dr. Bema Yazıcı, Doç. Dr. Nil Aras, Doç. Dr. Metin Kul...