02 / 05 / 2024

Manisa İl Koordinasyon Kurulu toplantısı 2015

Manisa İl Koordinasyon Kurulu toplantısı 2015

Manisa 2'nci İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Yardımcısı Volkan Tat başkanlığında gerçekleştirildi. Tat, 2015 yılı birinci dönem raporuna göre 2.8 milyar liralık 299 kamu yatırımı projesi belirlendiğini bunların hayata geçeceğini ifade etti.

'Çiftçilerin arazilerinden emlak vergisi alınmasın' önerisi!

Adana Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Mehmet Akın Doğan, çiftçiler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Arazilerden emlak vergisi alınmamasını söyleyen Doğan, Ziraat Bankası çiftçi kredisinin de iki katına çıkarılması gerektiğini söyledi. İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Naci Görür 23 kente özellikle dikkat çekti...

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu tarafından yapılan kent sempozyumlarının 4’üncüsü bugün Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO başladığı kaydedildi. Üç gün sürecek olan sempozyumların ilk gününün konuğu Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür oldu.

Konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmeli!

TMMOB Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yahya Kaya, Türkiye’de yaşanan barınma ve konut sahibi olma sorununa ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Kaya paylaşımında konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Ferdi Zeyrek, 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız'!

CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuştu. Zeyrek, kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, Türkiye genelinde güzel örnekler olduğunu söyledi. Ancak 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız diye de belirtti.

Mersin İKK'dan TOKİ’ye ‘kaçak inşaat’ iddiası!

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu, TOKİ’nin Mezitli Bozön’deki toplu konut projesinin imar planları bulunmayan bir alanda, mimari ve temel mühendislik projelerinin onayı olmadan kaçak olarak sürdüğünü iddia edip, bunun kabul edilemeyeceğini duyurdu.

TMMOB'un imar mücadelesinde sona gelindi! İzmir Çeşme Projesi'nde tarım alanları imara açılmayacak!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu (İKK), Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından imara açılmak istenen Çeşme Projesi iptal edildi.

Uzun yola çıkan herkesi ilgilendiriyor; Bolu Dağı Tüneli ile ilgili kritik karar

Bolu'da düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısı'nda, Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, tünelin İstanbul istikametine doğru 70 metre uzatılacağını açıkladı. İşte açıklamanın detayları...

Fındıkta işçi yevmiyesi ve diğer ücretler belli oldu! 2023 işçi yevmiyesi ne kadar oldu?

Ordu Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Arslan Soydan, hasadı yaklaşan fındık ile ilgili işçi yevmiyesi ve diğer ücretleri duyurdu.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı! İşte yeni yapılacak konut sayısı ve inşaatların başlama tarihi!

Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD İl Koordinasyon Merkezi’nde çok önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, deprem bölgesinde hangi şehirde kaç konut inşa edileceğini de tek tek açıkladı.

TOKİ Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi! Manisa'lılara son dakika ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi. İşte TOKİ Manisa projesi detayları...

Zorlu Konak projesinde yükseklik tartışmaları hız kesmiyor!

İzmir Konak'ta Zorlu Holding’e ait gökdelen projesinin yüksekliğine ilişkin yaşanan tartışmalı süreç hız kesmiyor. TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, gündemden düşmeyen ‘Zorlu Projesi’ne ilişkin yeni bir yazılı açıklama yaptı.

Manisa Lalapaşa ve Mutlu mahallelerindeki dönüşümde son durum ne?

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Lalapaşa ve Mutlu mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye'deki binalar depremlere hazırlıklı değil!

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu'nun, Düzce Depremi’nin 22. yıl dönümünde açıklamalarda bulunan TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı Engin Er, "Mevcut sistem doğa olaylarının afete dönüşmesini engellemekten uzaktır" diye konuştu. 

Manisa İl Koordinasyon Kurulu toplantısı 2015 Haberi

Manisa İl Koordinasyon Kurulu toplantısı 2015


Manisa 2'nci İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Yardımcısı Volkan Tat başkanlığında gerçekleştirildi. Tat, 2015 yılı birinci dönem raporuna göre 2.8 milyar liralık 299 kamu yatırımı projesi belirlendiğini bunların etap etap hayata geçeceğini ifade etti. Toplantıdada, Spil dağı'na yapılması planlanan teleferik, otel ve spor alanları projesinin 28 Nisan'da ihale edileceği açıklandı. Tat, "Projeler için önceki yıllarda 919 milyon 980 bin TL harcama yapılmış ve toplam 356 milyon 902 bin TL ödenek ayrılmıştır" diye konuştu. 


3 YILDA BİTER 

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4'üncü Bölge Müdürü Rahmi Bayrak da Spil'in cazibe merkezi haline gelmesi için hazırladıkları projelerin hayata geçireceklerini kaydetti. Bayrak, "Spil Dağı Milli Parkı'na yapmayı planladığımız teleferik, oteller ve spor alanları projelerinin ihalesini 28 Nisan 2015 tarihinde yapacağız. Bu proje bittiğinde Manisa...