03 / 10 / 2024

Manisa imarı ne durumda

Manisa imarı ne durumda

Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri, Manisa' nın imar planını çizdi. Proje sergisinin açılış kurdelesini Cengiz Ergün kesti.

Manisa'da imar barışı için 16 bin 932 başvuru!

31 Aralık 2017 tarihinden önce inşa edilmiş  olan yapıların imar ve iskan sorununun çözülmesi amacıyla hayata geçirilen imar barışından yararlanmak için 16 bin 932 yapı sahibi Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yaptı.

İmar barışında yeni süre ne zaman bitecek?

Başvuru dönemi Haziran ayında başlayan imar barışında son tarih uzatıldı. Peki, imar barışında yeni süre ne zaman bitecek?

İmar barışı ne zaman son?

İmara aykırı yapıların kayıt altına alındığı imar barışında başvuru süresi uzatılacak mı? İmar barışı ne zaman son?

İmar barışının süresi ne zaman bitiyor?

Başvuruların 8 Haziran'da alınmaya başlandığı imar barışında mevzuata aykırı yapılar kayıt altına alınıyor. Peki, imar barışının süresi ne zaman bitiyor?

Manisa'da tapu müdürlüğüne rüşvet operasyonu!

Manisa Yunusemre İlçesi Tapu Müdürlüğü'ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Kurum çalışanlarına yapılan operasyon sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

İmar barışı için son gün ne zaman? Başvurular nasıl yapılır?

Ruhsatsız ve kaçak yapılarını kayıt altına almak isteyen vatandaşlar, imar barışı uygulamasına başvuru yapıyor. Peki, imar affı için son gün ne zaman? İmar barışı başvurusu nasıl yapılır? 

İmar barışının süresi ne zamana kadar?

Mevzuata aykırı yapılar imar barışı ile kayıt altına alınıyor. Peki, imar barışının süresi ne zamana kadar? Yapı kayıt belgesi ne zamana kadar geçerli?

İmar barışında fazla kat beyan edildiyse ne olacak?

İmar barışına e-devlet üzerinden müracaat edenler yanlışlıkla fazla kat beyan edebiliyor. Peki, imar barışında fazla kat beyan edildiyse ne olacak?

İmar barışında para yatırdıktan sonra ne yapılacak?

İmar barışında, konutlar için yüzde 3, işyerleri için ise yüzde 5 oranında ödeme yapılıyor. Peki, imar barışında para yatırdıktan sonra ne yapılacak?

İmar barışı başvuruları ne zaman sona eriyor?

İmar barışı başvuruları alınmaya devam ediyor. E-devlet üzerinden alınan imar barışı başvuruları 8 Haziran tarihinde alınmaya başladı. Peki imar barışı başvurusu için son gün ne zaman?

İmar barışından toplanan para ne olacak?

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alınabilmesi için belli oranlarda bedel ödemesi yapılıyor. Peki, imar barışından toplanan para ne olacak?

Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin imar planı askıda!

Çatalca İlçesi, Kestanelik Mahallesi, Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı askıda..

Düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları ne zaman başlıyor?

Ruhsatsız ve imara aykırı binlerce yapıyı ilgilendiren İmar Barışı için başvurular devam ederken, Yapı Kayıt Belgesi almak isteyen vatandaşlara da bankalar yardım eli uzattı. Peki düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları ne zaman başlıyor?

Manisa imarı ne durumda Haberi

Manisa imarı ne durumda

Öğrenciler Manisa'yı yeniden planladı. İl bütününü kapsayan 45 projeyi Kültür Merkezi'nde sergileyen öğrenciler, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e hazırladıkları projeler hakkında bilgi verdi. 


Proje sergisinin açılış kurdelesini öğrenciler ile birlikte kesen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra öğrencilerden hazırladıkları projeler hakkında bilgi aldı. 


Ege...