21 / 05 / 2024

Manisa Salihlide neden yangın çıktı

Manisa Salihlide neden yangın çıktı

Kurttutan mahallesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında 10 hektar orman alan zarar gördü. Yangına Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 1 uçak, 2 helikopter, yer ekipleri ve itfaiye araçları müdahale etti.

Manisa Şehzadeler'de TÜGVA'ya ücretsiz kafe devredilmesine tepki!

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) MHP'li Manisa Belediyesi tarafından Şehzadeler'de kentin en gözde yerindeki bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmek istenmesi tepkilere neden oldu.

Manisa'da kiralar arttı!

Manisa sanayisi ve tarımıyla cazibe merkezi haline geldi. Manisa’da kira ve konut satışlarında yaşanan fiyat artışı birçok çalışanın yarım saat mesafedeki İzmir’e yönelmesine neden oldu.

ÖTV ve KDV indirimi Manisa’da yüz güldürdü!

Beyaz eşya mağazası sahibi Tarık Esen, beyaz eşya ve mobilyada ÖTV ve KDV indiriminin fiyatlara yansıması, Manisa’da hareketliliğe neden olduğunu ve sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Manisa yeni SGK binasının inşaatı tamamlandı!

Manisa'da Malta Parkı'nın karşısında inşaatına başlanan Sosyal Güvenlik Kurumu yeni binası bitti. 2013 yılının Nisan ayında bitirilmesi planlanan binadaki 2,5 yıllık gecikme Manisa kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Manisa'da kiralar neden yüksek?

Manisa Emlakçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, kira fiyatlarının yüksek olmasının sebebini değerlendirdi. Bahattin Akyüz, 2015'te konut satışlarının tamamen durduğuna da dikkat çekti.

Manisa'da toprak kayması meydana geldi!

Manisa Demirci ilçesinde etkili olan sağanak, toprak kaymasına neden oldu. Alınan bilgiye göre, Yağmur Mahallesi Kuloğlu Cami yakınındaki yolda, iki gündür devam eden yağış nedeniyle heyelan meydana geldi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar gerilimi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi' nde tartışmalara neden olan İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nun imar planı değişikliği raporu, AK Parti grubunun kararıyla kabul edildi.

Manisa Şehir Hastanesi'nin inşaatı neden gecikti?

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, 1 Aralık'ta temeli atılmasına karşın yaklaşık 7 aydır çivi bile çakılmayan 560 yataklı şehir hastanesinin gecikme nedeninin, projedeki hasta odalarının mezarlığa bakmasından kaynaklandığını söyledi.

Manisa'da otopark inşaatında göçük!

Manisa 'da otopark inşaatında göçük meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Manisa Anafartalar Mahallesi' nde otopark inşaatı sırasında duvarlardan biri henüz belirlenemeyen bir neden ile çöktü.

Manisa Kula TOKİ Evleri'nde 50 bin 71 liraya!Başvurular başlıyor!

TOKİ Manisa Kula'da satışa sunulan 165 konut için başvurular 5 Kasım 2012 Pazartesi günü başlıyor...

TOKİ Manisa Kula Evleri'nde 244 TL aylık ödeme! 50 bin 71 TL'ye!

TOKİ Manisa Kula Alt Gelir Grubu Evleri'nde en düşük fiyat 50 bin 71 TL, en yüksek fiyat ise 69 bin 658 TL olarak belirlendi...

Araplar Avrupa'dan neden kaçıyor?

Arapların Türkiye’yi farklı nedenlerle (dini, siyasi , turizm vs.) tercih ediyor ama en önemli neden Türkiye’nin sunduğu ekonomik fırsatlardır. Dünya’da ekonomik güç kaymaları yaşanıyor. Özellikle Avrupa ülkeleri ekonomik çöküşün eşiğinde

Güven Sak: Bizim sanayi devleri neden müteahhit oluyor?

Güven Sak: Bu günlerde aklımdaki mesele budur: Türkiyenin elektronik devi İstanbul'da inşaat yapmayı tercih ederken Güney Kore’nin elektronik devi Samsung neden dünyanın elektronik devi haline gelebilmiştir?

Manisa Salihlide neden yangın çıktı Haberi

Manisa Salihlide neden yangın çıktı

Salihli ilçesi Kurttutan mahallesindeki ormanlık alanda çıkan yangını ekiplerin müdahalesiyle söndürülürken 10 hektar yeşil bitki örtüsünün zarar gördüğü bildirildi.


Edinilen bilgiye göre Paltacı mevkisinde fıstık çamı ve meşe ağaçlarının bulunduğu orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüdü. 


Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 1 uçak, 2 helikopter, yer ekipleri ve belediye itfaiye araçlarının müdahale ettiği yangın, kısa sürede kontrol altına alındı.


Soğutma çalışmaları devam ederken, yangından yaklaşık 10 hektar orman alanının etkilendiği...