15 / 05 / 2024

Manisa Saruhanlıya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılıyor

Manisa Saruhanlıya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçenin tamamına yaydığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, tamamlanmaya devam ediyor.

2 ildeki 131 adet arsa ve arazi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Saruhanlı Belediyesi, 131 adet arsayı satışa sunuyor. İşte satış ihalesi ile ilgili detaylar...

Saruhanlı Belediyesi, Manisa'da 13 gayrimenkul satıyor!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. 13 gayrimenkulün satış ihalesi 1 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

Manisa'da beş taksitle 21 dükkan satılacak!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı Halitpaşa'da yer alan 21 adet dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

O ildeki 26 adet gayrimenkul satışa sunuluyor: Arsa, Arazi ve zeytinlik fiyatları 160 bin TL'den başlıyor!

Manisa Saruhanlı Belediyesi, aralarında arsa, Arazi ve zeytinliklerin olduğu 26 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Belediye arsa ve arazi satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Manisa Saruhanlı'da 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Saruhanlı projesinde kaç adet konut yapılacak, Saruhanlı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Saruhanlı 2022 ucuz konut projesi...

Bakıcı maaşları uçtu! Çocuk bakıcısı, hasta bakıcı, yaşlı bakıcı ve ev yardımcısı maaşları ne kadar?

Bakıcıların maaşlarının Ocak ayına göre yüzde 60 arttığı belirtildi.Peki, gündüzlü çocuk bakıcısı, gündüzlü yaşlı bakıcısı, gündüzlü ev yardımcısı, yatılı  çocuk bakıcısı, yatılı yaşlı bakıcısı, yatılı ev yardımcısı maaşları ne kadar? İşte ev hizmetlerinde en düşük maaşlar...

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

Manisa'da depreme karşı hangi önlemler alınıyor?

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen'in Manisa'da yaşanabilecek bir deprem için alınan önlemlerin açıklanmasını istediği önergesi cevaplandı.

Manisa Saruhanlı'da 13.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Saruhanlı İcra Dairesi, Manisa Saruhanlı'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 967 bin 440 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Manisa Saruhanlı'da 1.500 kişi tapularına kavuştu!

Saruhanlı Belediyesi, ilçede bulunan Cengiz Topel mahallesinde 6 yıldır devam eden imar sorununu çözerek 1.500 kişiyi tapularına kavuşturdu.

Manisa Saruhanlıya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılıyor Haberi

Manisa Saruhanlıya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Merkezde birçok mahallede hayata geçirdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerini ilçelerde de yaygınlaştırıyor. Çocukların gelişimine katkı sağlayan Çocuk Kültür Merkezi’nin bir yenisi daha Saruhanlı da yapılıyor. İlçede bulunan Uğur Mumcu Parkı içerisinde yapımı devam eden çocuk merkezini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, İlçe Koordinatörü Hakan Ulak’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Uzun’a incelemeler sırasında Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci’de eşlik etti.

ÇOCUK MERKEZLERİNE İLGİ BÜYÜK

İlçelerde hayata geçirdikleri Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerine ilginin yoğun olduğunu ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uzun, “Bu merkezlerde 04-12 yaş arasındaki çocuklarımız alanlarında uzman eğitimciler tarafından değişik branşlarda eğitimlerini...