21 / 05 / 2024

maraş Saçaklızade Toplu Konutları

maraş Saçaklızade Toplu Konutları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan Saçaklızade Toplu Konutları’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Fahiş konut fiyatları için bir tedbir daha! Toplu değerleme modeli geliyor!

Gayrimenkullerin gerçek değerinden satılmasını sağlamak için Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nce Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kuruluyor. Ayrıca kurulacak olan “toplu değerleme modeli”yle, fahiş fiyat balonu da  patlatılacak.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Milyonlarca öğrecinin hesabına toplu para yatacak! KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak? 

Devlet milyonlarca öğrenciye burs ve kredi desteği sağlıyor. Her sene ilk burs alacak öğrencilerin hesaplarına toplu ödeme yapılıyor. Milyonlarca öğrencinin hesabına toplu para yatacak. Peki, KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak?

Uzlaşma sağlandı: Milyonlara TOKİ müjdesi! Memurlara yeni haklar kapıda!

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin belediği toplu sözleşme görüşmelerinde taraflar zam oranında anlaşma sağlayamadı. Uzlaşmaya varılan maddelerde ise TOKİ konutlarında memura öncülük verilecek. İşte detaylar...

Sağlık çalışanları zam taleplerini açıkladı: İlk 3 ayda yüzde 35 yükseliş! 

Sağlık-Sen 1 Ağustos tarihinde başlayacak toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek duyurdu. İşte sağlık çalışanlarının zam talepleri...

Son dakika: Hatay'da Toplu Düğün Projesi başladı! Evlenecek çiftlere çeyiz desteği verilecek!

Hatay'da, Toplu Düğün Projesi kapsamında 100 depremzede nişanlı çifte, toplu düğün yapılıp çeyiz desteği sağlanacak. İşte detaylar...

Toplu taşımaya yüzde 40 zam! İşte yeni zamlı tarife!

Ulaşımını toplu taşımaya ile sağlayanlara kötü haber. Otobüs ve dolmuş fiyatlarına yüzde 40 zam gelecek. İşte detaylar!

Toplu sözleşmede kritik gün geldi çattı! Arap saçına dönen zam pazarlığı bugün çözülecek mi?

Kamu işçileri için zam pazarlığı devam sürerken, 1 Mayıs’ta imzalanması beklenen toplu iş sözleşmesi zam oranı için iki rakam gündemde. Bakan Vedat Bilgin ile Türk-İş Genel Başkanı Atalay’ın yaptıkları açıklamalar sonucu zam pazarlığında sonu ne olacak?

EYT’liler dikkat! Bu kişiler EYT listesinden çıkarılıyor! Toplu ödemeler iade ediliyor!

EYT yasası kapsamında prim ödeyip emekli olamayan vatandaşlar için açıklama geldi. SGK’nın yaptığı açıklamaya göre; emeklilik koşullarını sağlayamayan vatandaşlara toplu ödeme ile ödedikleri paraları geri alma olanağı veriliyor.

Ziraat Bankası öyle bir kampanya yaptı ki herkesin aklı başından gitti! Bu kampanya hafızalardan silinmeyecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası yeni bir kampanyayla müşterilerinin karşısına çıktı. Yaptığı kampanyayla tüm müşterilerinin aklını alırken, yeni kampanyaları da dört gözle beklemelerini sağladı.

Gram altının 1.500 TL olacağı tarih kesinkes belli oldu! Bu tarih görenlerin aklını başından aldı! Hemen gardınızı alın!

Altın fiyatlarındaki yükseliş piyasaların hareketlenmesini sağladı. Gram altın 2022 yılını 1.100 TL'den kapatırken, gram altının 1.500 TL olacağı tarih kesinkes belli oldu. Bu tarih görenlerin aklını başından aldı! Hemen gardınızı alın!

Gaboras'ın Toplu Mülk Satışlarının İkinci Etabı 25 Temmuz'da başlıyor!

GABORAS’ın geçtiğimiz mart ayında ilk etabını başlattığı ihale piyasasındaki mülk satışları kısa sürede yoğun ilgi ile karşılaştı. Gaboras, 25 Temmuz itibariyle de toplu mülk satışlarının ikinci etabını da başlatıyor.

Bosphorus Group İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Group İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Hüseyin Saçaklıoğlu tarafından kuruldu.

maraş Saçaklızade Toplu Konutları Haberi

maraş Saçaklızade Toplu Konutları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un seçim vaatleri arasında bulunan ve Yusuflar Mahallesi’nde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında evleri yıkılan vatandaşlara yönelik yapılan toplu konutların yapımı devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, toplam 5 bin metrekare alan üzerinde 3 blok 106 daire ve 4 dükkândan meydana gelecek olan konutların yapımına ilişkin bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanı Mustafa Aksel Abacıoğlu: “Şimdi bulunduğumuz yer Saçaklızade Mahallesinde toplu konut alanındayız. Burası 3 blok’tan oluşuyor 8’er kat ve 4 tip dairemiz var 2+1, 3+1, 1+1’ler den oluşmakta farklı cephelerden oluşuyor her biri güney cepheyi görmekle beraber ayrı, ayrı etaplardan oluşmakta. Kahramanmaraş’ta kanayan bir yara vardı Tekke Mahallesinin dönüşümünden bahsedilir adım atılmazdı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye...