08 / 05 / 2024

Mardın General Tradıng Yapı adres

Mardın General Tradıng Yapı adres

Mardın General Tradıng Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsettar Kurt tarafından kuruldu. 

Konut fiyatlarındaki sert artış 2024'te yavaşlayacak!

Gelecek yıl hem kiralık hem de satılık konutların fiyat artış hızlarında yavaşlama bekleniyor. Konut satışları, 2023 yılındaki düşüş seyrine devam etti. 2024'te piyasanın yeniden canlanması öngörülüyor.

Altında peş peşe Fed etkisi! Altını olanlar beklesin! Fiyatlar iki katına fırlayacak!

Altın ve Para Piyasaları Analisti İslam Memiş'in altın fiyatlarının ikiye katlanacağı öngörüsü, yatırımcılar arasında önemli bir konu haline geldi. Memiş, altında 3 bin 500 TL’nin görüleceğini söyledi. İşte detaylar...

Borsa haftaya farklı bir başlangıç yaptı: 21 Ağustos'ta BİST'te öne çıkan hisseler!

Yeni hafta, Borsa İstanbul'da hareketlilikle başladı. Kredi Kartı Merkezi'nin (KKM) kararıyla bankaların etkileneceği öngörülmesine rağmen, piyasa sürpriz bir tepki verdi. İşte ayrıntılar...

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 3.000.000,00 TL sermeye ile Mustafa Hayri Kundakçı, Nurdan Baloğlu ve Idapharma Tradıng Gısa Ve Danışmanlık Sanayi Limet ortaklığında kuruldu.

Altın piyasasının uzmanından öngörüler: Gram altın 2 bin TL'yi aşacak mı?

Altın piyasasının tanınmış isimlerinden olan Mehmet Ali Yıldırımtürk, para piyasaları alanındaki uzmanlığıyla biliniyor. Son zamanlarda yaptığı dikkatli analizler, altın fiyatlarının önemli bir yükselişe doğru ilerleyebileceğine işaret ediyor.

Kararı Tradıng İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kararı Tradıng İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Abdelvahab tarafından kuruldu.

Kira artışına nasıl engel olunur? İşte herkesin merak ettiği yöntemler

Fahiş kira yükselişine mani olmak için yasal düzenleme geliyor. Kira yükselişine yüzde 25 sınırının zamanının uzatılması öngörülürken, fahiş kira yükselişiyle haksız kazanç sağlayanlara 3 seneye kadar hapis cezası verilmesi planlanıyor. Peki kira yükselişine mani olmak için ne yapılması gerekiyor? 

Gram altın için bunlar daha iyi günler diyen İslam Memiş hazırlanın dedi rakam verdi! Sona kalan donakalacak 

Altın ile ilgili öngörüleri ile tanınan ünlü uzman İslam Memiş, rekor kıran gram altın için takipçilerini ''bunlar daha iyi günler'' diyerek asıl zirve rakamı açıkladı. 

ING bank kesenin ağzını açtı. ING Bank müşterileri acil baksın

Bankalardaki kredi hareketliliği devam ediyor. Kesenin ağzını açan son banka ING Bank oldu. Banka tarafından 50 bin TL kredi verilecek. İşte detaylar.

Altın son 13 ayın zirvesinde! Direnç seviyesini aşarsa altını kimse tutamaz! Peki altında direnç seviyesi neresi?

ABD'den gelen zayıf ekonomik verilerin ardından 2 bin doların üzerine tırmanan altın son 13 ayın zirve seviyelerinde bulunuyor. Bugün gelen kar satışlarıyla ons altın bir miktar gerilese de direnç seviyesinin aşılması halinde altında yeni rekorların geleceği öngörülüyor.

Kahramanmaraş depremleri Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek? Depremin ekonomik faturası ne olacak?

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta yaşanan peş peşe depremlerin Türkiye ekonomisine etkisi en çok araştırılan konular arasında. Uzmanlar, bu konuda çok farklı tahminler ileri sürerken, ekonomik faturasının 1999 depremine kıyasla daha sınırlı olacağı öngörülüyor.

Gürsel Öngören: Depremzedeler için yapılacak TOKİ konutları ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olsun!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, depremzedeler için yapılacak TOKİ konutlarının ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olmasını önerdi. İşte Öngören'in o açıklamaları... 

Gram altının düşüş nedeni resmen belli oldu! Elinde altın olanlar harekete geçsin

Altın, Fed'in 25 baz puanlık faiz artış kararı ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın faiz döngüsünde yavaşlanacağına dair yorumları sonrası değer kazanırken gram altında yeni rekor görülmüştü. Bu sabah saatlerinde ise gram altında sert düşüşler yaşandı.

Mardın General Tradıng Yapı adres Haberi

Mardın General Tradıng Yapı adres

Mardın General Tradıng Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsettar Kurt tarafından kuruldu. 

Mardın General Tradıng Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü yapı ve inşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır,çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı,merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı,...