01 / 05 / 2024

Mark Zuckerberg Facebook

Mark Zuckerberg Facebook

Facebook sahibi Mark Zuckerberg kendisine yakın olmak isteyen bir işadamının komşusu olmasını engellemek için etrafındaki tüm evleri satın aldı. Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg 4 evi 30 milyon dolara aldı...

Facebook'un patronu Mark Zuckerberg'in tercihi mortgage!

Facebook’u halka açan, 15.7 milyar dolarla dünyanın 40’ıncı en zengini olan Mark Zuckerberg, 5.9 milyon dolara aldığı evin parasını peşin ödemektense 30 yıllık mortgage kredisi kullanmayı tercih etti

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Facebook ve Instagram'a abonelik yolda! İşte ücreti

Facebook ve Instagram'ın sahibi Meta, Avrupa'daki kullanıcılara Facebook ve Instagram'a reklamsız erişim sağlamaları için aylık abonelik seçeneği sunulacağını açıkladı. İşte merak edilen o ücret...

“Yatırım yapmamak hata olur” demişti… Zuckerberg'in aklına uyan zarar etti!

Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg’in önerisiyle sanal evrende yatırım yapanların zarara uğradığı öğrenildi. Metaverse evreninde yatırım önerdiği arsaların değeri yüzde 85’in üzerinde eridi.

Stephen Mark Grıffıths kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Stephen Mark Grıffıths kimdir? Kaç yaşında?  Stephen Mark Grıffıths daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Stephen Mark Grıffıths 'in eğitim hayatı nasıldı?

Mark Zuckerberg da Elon Musk'ın izinden gidiyor: Facebook ve Instagram'da mavi tik ücretli olacak!

Meta, Instagram ve Facebook kullanıcıları için ücretli mavi tik hizmeti sunacağını açıkladı. Yakın bir zamanda, kullanıcılar bu hizmet sayesinde mavi tik sahibi olabilecekler.

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Faruk Khan tarafından kuruldu.

Teknoloji devinden şok karar!  Binlerce kişiyi ilgilendiriyor…

Mark Zuckerberg’in şirketi Meta Platforms, ekonomik gerileme endişesiyle yeni adımlar atmaya devam ediyor. Yeni aldığı karar binlerce kişiyi etkileyecek.

Facebook ve Instagram'da resmen mavi tik devrini başlattı! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Meta bugün Facebook ve Instagram için Mavi Tik Onaylı Hesap özelliğini etkinleştirdi. Detaylar için tıklayınız...

Önce twitter yaptı şimdi facebook yapıyor! Artık paralı olacak!

Mark Zuckerberg'e ait olan mesajda, yeni abonelik sistemi ile beraber mavi rozetin yanı sıra birçok haklarla sunulacağı söyleniyor.

Donald Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarını geri yüklendi! 

Söz verdiği gibi Meta, eski Başkan Donald Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarını her iki platformda da yasaklamasından iki yıl sonra geri yükledi.

Sanal gerçekliğe büyük yatırım! Zuckerberg'in bir sözü yüzde 20 arttırdı 

Zuckerberg 2023'ü 'verimlilik yılı' yapma sözü verdiği için meta hisseleri yaklaşık %20 arttı

 Sosyal medyanın baş belasıydı! Facebook ve instagram'a kısıtlama

Facebook ve Instagram, dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından ikisidir ve her ikisi de ürünlerini veya hizmetlerini tanıtmak isteyen işletmeler ve bireyler için reklam seçenekleri sunar.

Mark Zuckerberg Facebook Haberi

Mark Zuckerberg Facebook

Facebook sahibi Mark Zuckerberg kendisine yakın olmak isteyen bir işadamının komşusu olmasını engellemek için etrafındaki tüm evleri satın aldı.


Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg yine çok tartışılacak bir hamlede bulundu. Palo Alto'da yaşayan Mark Zuckerberg evinin yakınındaki 4 evi 30 milyon dolardan fazla paraya, sadece yalnız kalmak için aldı.


Mercury News'in haberine göre kendi evini çevreleyen 4 evi satın alan Zuckerberg'in satın aldığı evlerden biri 14 milyon doları buldu. Bu 14 milyon dolarlık ev kendi yaşadığı evin yarısı büyüklükte olmasına rağmen fiyatıyla Zuckerberg'in kendi evini ikiye katladı.


Zuckerberg'in evleri satın almasının ise çok ilginç bir gerekçesi var. Mark Zuckerberg bir iş adamının kendisine yakın olmak için komşularından birinin evini alacağını öğrendikten sonra çevresindeki evleri satın almaya başladı. Zuckerberg'in evleri geçen Aralık ayından beri...