16 / 05 / 2024

marketler

marketler

Henüz 2 yıl önce 60 liraya satılan ayçiçek yağı Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrasında yaşanan kriz nedeniyle market raflarında 150 liraya kadar fiyatları yükselmişti. İşte marketlerde satılan ayçiçek yağının son fiyatları….

Ramazan ayına 6 gün kala müjdeli haber geldi! Marketler et fiyatlarını sabitledi! İşte o marketler...

İstanbul'da bazı marketler, Ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatlarını sabitledi. İşte et fiyatlarının sabitlendiği o marketler...

Bakan Bolat'ın çağırısı üzerine marketler harekete geçti! Gıdadan, temizliğe etiket fiyatları değişiyor 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında marketlere yönelik indirim çağrısı sonrası marketler harekete geçti. Gıdadan, temizliğe etiket fiyatları değişiyor...

Şok Marketler'den Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel kampanya! En az 250 üründe yüzde 50'ye varan indirim!

Zincir marketler arasında yer alan ŞOK, 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yıl Şenlikleri' başlığıyla indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında bazı ürünlerde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Metro Marketler'de Bankkart'lılara özel dev kampanya!

Bankkart sahipleri, Metro Marketler'de yapacakları alışverişlerle 300 TL Bankkart Lira kazanma fırsatını değerlendirebilirler.

ŞOK Marketler yılın ilk yarısında yüzde 93 büyüdü!

ŞOK Marketler 2023 ilk yarısında kârlılığını koruyarak hedeflerinin üzerinde yüzde 93 büyüdü. Satış gelirlerini 45,4 milyar liraya yükselten şirketin bu dönemde 1,3 milyar lira net kâr elde etti.

Marketler bayramın 1. günü açık mı? BİM A101 ŞOK Migros marketler bayramda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili başladı. Bu kapsamda tüketiciler marketlerin hizmet verip vermeyeceğini sorguluyor. Peki, zincir marketler bayramın 1. günü çalışacak mı? İşte detaylar...

Şok Marketler'in ilk çeyrek cirosu 20,8 milyar TL oldu! Mağaza sayısı 10 bin 214'e yükseldi! 

Şok Marketler'den yapılan açıklamada 023 yılının ilk çeyreğinde net satış gelirlerinin yüzde 103,6 büyüdüğüne dikkat çekildi. Şirketin 31 Mart 2023 tarihi itibarıyla mağaza sayısı da 10 bin 214 oldu. 

Bayramda marketler açık mı 2023? Bayramın 1 günü marketler açık mı? Bayramda marketler kaça kadar açık?

Ramazan Bayramı’nın ilk günü idrak edilecek. Bu yüzden de vatandaşlar bayramın ilk günü marketler açık mı, kapalı mı diye sormaya başladı. İşte detaylar!

Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, fiyat sabitleme ve indirim furyasında resmen öncü oldu. Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Marketler Ramazan’da kaça kadar açık? BİM, A101, ŞOK, Migros, CarrefourSA çalışma saatleri...

Ramazan’ın gelişi ile beraber temel gıda ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmek isteyenler özellikle sahur saatleri için marketlerin saatlerinde bir değişiklik olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Ramazan ayında marketler sat kaça kadar açık? Zincir marketlerin çalışma saatleri nasıl? İşte detaylar

Şok Marketler'den depremzedelere istihdam desteği!

Şok Marketler CEO'su Uğur Demirel, "Deprem sonrasında istihdama da olumlu katkı sağlayabilmeyi amaçlayarak yıl boyunca ülke çapında gerçekleştireceğimiz işe alımlarda önceliği depremzede adaylara vereceğiz" diye konuştu. İşte detaylar...

Sabit fiyat uygulaması bitti, fiyatlar uçtu! Marketler tek tek fiyat değiştirdi!

Ocak ayında başlattıkları sabit fiyat uygulamasını sona erdiren zincir marketler tek tek fiyatlarını güncelliyor. Temel gıdadan, temizlik ürünlerine raflarda etiketler baştan aşağı değişti. Bazı marketler 95 bazıları ise 150 üründe fiyat artışına gitti.

Marketler sabitleme hareketinde! Bir market daha ürünlerinin fiyatlarını sabitledi!

Enflasyon ile artan fiyatlar vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Bu duruma dur demek isteyen marketler ürünlerinin fiyatlarını sabitlemeye başladı. İşte o markette bu harekete katıldı!

marketler Haberi

marketler

Piyasada en ucuz ürünü sattıklarını ileri süren BİM, ŞOK, A-101,  CarrefourSa ve  Migros gibi zincir marketlerde, ayçiçek yağı 140 liradan satışa sunulurken, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) markalı ayçiçek yağı ise 129 liradan raflarda yerini alıyordu.

TMO, ayçiçek yağı krizi öncesinde 5 litrelik tenekelerde ayçiçek yağını 92 lira 50 kuruştan piyasaya sunuyordu. Son olarak geçtiğimiz hafta fiyatlara zam yapan TMO, 5 litrelik ayçiçek yağını fiyatını 135 liraya yükseltti.

TMO'nun ardından BİM, ŞOK, A-101, CarrefourSa ve Migros gibi zincir marketlerde de ayçiçek yağı fiyatlarında değişiklik yaşandı.

İşte marketlerdeki güncel ayçiçek yağı fiyatları:

TMO GÜNCEL AYÇİÇEK YAĞI FİYATI:

TMO 5 Litrelik Ayçiçek yağı 135.00 TL

Rafine Fındık Yağı 4 Litre: 220.00 TL

A-101 AYÇİÇEK YAĞI FİYATI:

Vera Ayçiçek yağı 5 Lt: 154.00 TL

Vera Ayçiçek yağı 2 Lt: 68.50 TL

Vera...