18 / 07 / 2024

Markus Lehto İstanbul London adres

Markus Lehto İstanbul London adres

Markus Lehto, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014'te düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarından. Peki, Mimar Selçuk Avcı'nın ortağı Markus Lehto kimdir? İşte URBANİSTA'nın ortağı Lehto'nun biyografisi.

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

Dr. Markus C. Slevogt kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş bağımsız üyesi Dr. Markus C. Slevogt kimdir? Dr. Markus C. Slevogt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dr. Markus C. Slevogt'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Dr. Markus C. Slevogt`ın hayatına dair merak edilenler.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Birçok ünlünün peşinde olduğu malikâneye Markus sahip oldu!

Çocuklara sanal bloklarla bir hayal dünyası yaratan Minecraft oyununun yaratıcısı İsveçli Markus Persson (35), Beyonce ve eşi Jay Z'nin peşinde olduğu 70 milyon dolar değerindeki modern malikâneyi satın aldı.

Markus Persson'ın evi!

Kim bir hobi sonucunda devasa bir iş yaratmış olmayı istemez ki? Pek çok oyun yaratıcısının isteği olan bu durum, Minecraft'ın yaratıcısı Markus Persson için gerçekleşen bir rüya idi.

Denizaltı Gayrimenkul Yönetim İşletme ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Denizaltı Gayrimenkul Yönetim İşletme ve Turizm Anonim Şirketi, Ruşen Baltacı, Markus William Lehto tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'nde kuruldu.

Türkiye Otelcilik Zirvesi 27-28 Kasım'da düzenlenecek!

Hilton İstanbul Bosphorus'ta yapılacak zirvenin konuşmacıları arasında Almanya Otelcileri Birliği Üst Yöneticisi Markus Luthe, STR Globalin İş Geliştirme Direktörü Thomas Emanuel, THY Genel Müdürü Temel Kotil de yer alacak.

Markus Lehto İstanbul London adres Haberi

Markus Lehto İstanbul London adres

Markus Lehto kimdir?


Markus Lehto, geçen 10 yılda İstanbul’u evi haline getirmiş olan Finli-Kanadalı olan Markus gayrimenkul sektörüne sonradan girmiştir. 


Lehto, Hukuk ve uluslararası ilişkiler alanında eğitim gördükten (Kanada ve İngiltere) sonra yeni gelişen piyasa yatırım bankacılığı (New York ve uzak Doğu) alanında çalışan Markus ülkenin en büyük kote edilmiş REIT’i olan ISGYO’nun kuruluşu ve ilk halka arzında danışmanlık hizmeti vererek gayrimenkul sektörüne 2000 yılında Türkiye’de giriş yapmıştır. 


Bunu takiben Pazarlama Direktörü olarak atanmış ve 3 yılı aşkın bir süre boyunca şirketin yaklaşık 150 milyon dolardan 450 milyon dolara kadar büyümesine yardımcı olmuştur. 


Sonrasında 2002 yılında ISGYO ve Eczacıbaşı arasında, İstanbul’un ana iş bölgesinin merkezinde vizyoner bir karma fonksiyonlu yapı olan, çok sayıda prestijli küresel ödül alan ve Türkiye pazarının en büyük ve...