05 / 05 / 2024

Markus Reckling

Markus Reckling

Alman lojistik devi DHL Express, 3. havalimanının işletmecisi İGA ile anlaşma imzaladı. 60 milyon euroluk bu yatırımla DHL, Türkiye’yi bölgesel bir lojistik merkeze dönüştürmeyi amaçlıyor.

Dr. Markus C. Slevogt kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş bağımsız üyesi Dr. Markus C. Slevogt kimdir? Dr. Markus C. Slevogt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dr. Markus C. Slevogt'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Dr. Markus C. Slevogt`ın hayatına dair merak edilenler.

Bavyera'da kira yardımları iki katına çıkarılsın önerisi!

Bavyera Başbakanı ve CSU Genel Başkanı Markus Söder, tek seferlik kira yardımının yalnız yaşayanlar için 135, çiftler için 175 Euro olduğuna dikkat çekti. Bu rakamın az olduğunu belirten Markus Söder, yardımların iki katına çıkarılmasını talep etti. 

Birçok ünlünün peşinde olduğu malikâneye Markus sahip oldu!

Çocuklara sanal bloklarla bir hayal dünyası yaratan Minecraft oyununun yaratıcısı İsveçli Markus Persson (35), Beyonce ve eşi Jay Z'nin peşinde olduğu 70 milyon dolar değerindeki modern malikâneyi satın aldı.

Markus Persson'ın evi!

Kim bir hobi sonucunda devasa bir iş yaratmış olmayı istemez ki? Pek çok oyun yaratıcısının isteği olan bu durum, Minecraft'ın yaratıcısı Markus Persson için gerçekleşen bir rüya idi.

Denizaltı Gayrimenkul Yönetim İşletme ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Denizaltı Gayrimenkul Yönetim İşletme ve Turizm Anonim Şirketi, Ruşen Baltacı, Markus William Lehto tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'nde kuruldu.

Türkiye Otelcilik Zirvesi 27-28 Kasım'da düzenlenecek!

Hilton İstanbul Bosphorus'ta yapılacak zirvenin konuşmacıları arasında Almanya Otelcileri Birliği Üst Yöneticisi Markus Luthe, STR Globalin İş Geliştirme Direktörü Thomas Emanuel, THY Genel Müdürü Temel Kotil de yer alacak.

Markus Lehto Sirkeci'de butik otel kuracak!

Markus Lehto adını alışveriş merkezi yatırımcıları bilir. İş GYO ile Eczacıbaşı'nın ortaklığında yapılan Kanyon'un kuruluşunda emeği olan Lehto, açılış sonrası 2002 yılından sonra Kanyon'un genel müdürlüğünü yapmıştı.

Rasch’tan Marcus Benesch imzalı sıradışı bir koleksiyon: Trendspots!

Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markasının Markus Benesch imzasını taşıyan yeni koleksiyon serisi Trendspots Vol.1 & Trendspots Vol.2,yaşam alanlarına yaratıcılığın ve renklerin eğlenceli dünyasını getiriyor...

Markus Lehto kimdir?

Markus Lehto, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014'te düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarından. Peki, Mimar Selçuk Avcı'nın ortağı Markus Lehto kimdir? İşte URBANİSTA'nın ortağı Lehto'nun biyografisi.

FIBA heyeti Fenerbahçe Ülker 'in yeni stadını inceledi!

FIBA Değerlendirme Komisyonu Başkanı Markus Studer ve FIBA Etkinlikler Direktörü Predrag Bogosavljev  Fenerbahçe Ülker"in yeni salonun inşaatını inceleyip, bilgi aldı...

Miele lüks konutların markası olmak istiyor!

Dr. Markus Miele, İstanbul'daki Mashattan projesinde de her dairedeki beyaz eşyaların Miele olacağını söyledi

Markus Reckling Haberi

Markus Reckling

Dünyanın en büyük lojistik şirketlerinden Alman DHL Express, 3. havalimanına 60 milyon euro yatırım yapacağını açıkladı. 


DHL Express Türkiye CEO’su Markus Reckling, bu yatırımla Türkiye’yi bölgesel bir lojistik merkez yapmayı planladıklarını ifade etti. DHL Express Türkiye yetkilileri dün İstanbul’da bir basın toplantısı düzenleyerek şirketin 2014 yılı büyüme rakamlarını ve 2015 hedeflerini açıkladı. DHL Express Türkiye CEO’su Reckling, DPDHL’in Türkiye’yi öncelikli 11 yatırım pazarından biri olarak gördüğünü ve önümüzdeki beş yıl içinde ülkeye en az 100 milyon euro yatırım yapacağını hatırlattı. Reckling, “Türkiye’nin öncelikli yatırım bölgesi olması, DPDHL’in gelişmekte olan pazarlarda büyüme sağlama stratejisinin bir parçası” dedi. 


‘İhracatçı daha kolay ulaşacak’ 


DHL’nin Türkiye’de Asya, Ortadoğu ve Avrupa’daki ekspres kargo trafiğini birbirine bağlayacak olan yeni bir bölgesel dağıtım merkezi olabilmesi için ilk adımını attığını...