20 / 05 / 2024

marmara denizi\'nin temizliği

marmara denizi\'nin temizliği

Kartepe'de Marmara Belediyeler Birliği'nin düzenlediği toplantıda Kentsel Dönüşüm projesi değerlendirildi ve acilen çözüme ulaşılması gerektiğine karar verildi

Kandilli Rasathanesi Müdürü açık açık söyledi! 7'nin üzerinde bir deprem yaşanacak!

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara Denizi içerisinde bir sismik boşluk olduğunu söyleyerek açık açık 7'nin üzerinde bir depremin meydana geleceğini açıkladı. 

TOKİ'nin vadettiği konutları tamamlaması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

TOKİ verilerine göre kısa sürede teslim edilmesi planlanan konut sayısı 25 bin adet. Bu sayı 650 bin konut sözünün sadece yüzde 8'ini oluşturuyor. Peki TOKİ'nin vadettiği konutları tamamlaması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

Marmara Denizi dün akşam da sallandı: Deprem uzmanı 4 senaryoyu açıkladı! 7.6 büyüklüğünde...

Dün akşam Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 3.4 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Okan Tüysüz'ün açıklamaları gündeme geldi. İşte o ayrıntılar...

Marmara Denizi'ndeki depremlerden sonra İstanbul'da 2 binada inceleme başlatıldı

Marmara Denizi'nde meydana gelen depremlerin ardından çatlak oluştuğuna ilişkin ihbarlar gelen İstanbul'daki iki binada yapılan incelemede herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Marmara Denizi'nde 3 dakika arayla 2 deprem! Bakan Yerlikaya'dan son dakika deprem açıklaması!

Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 3 dakika arayla 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremlere ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir" dedi.

Marmara dün gece sallandı! Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul için uyardı: Süre dolmak üzere, 7 şiddetinde...

Dün gece saat 23:05'te Marmara Denizi Balıkesir açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul için uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Son Dakika! Marmara Denizi'nde korkutan deprem! AFAD duyurdu: İstanbul'da hissedildi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Marmara Denizi bölgesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, birçok ilde hissedildi.

Marmara Denizi’nde deprem

Saat 17.43'te Marmara Denizi'nde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından olumsuz bir sonuç yaşanmadı.

Marmara Bölgesi ve İstanbul halkı için kritik dönem: Marmara Denizi tehlikeli şekilde ısınıyor!

Marmara Bölgesi doğal felakete hazırlıklı olmalı! İstanbulluları korkuya sürükleyen uyarı: Marmara Denizi tehlikeli şekilde ısınıyor!

TBMM'nin önceliği fahiş kiralar, asgari ücret ile emekli ve memur zamları! Yasama mesaisi bu hafta başlıyor!

Cumhur İttifakı, seçim döneminde farklı toplum kesimlerine verilen sözlerin bir kısmını kapsayan sosyal paketi 15 Temmuz’a kadar yasalaştırmayı planlıyor. Bunun yanı sıra TBMM'nin önceliği fahiş kiralar, asgari ücret ile emekli ve memur zamları olacak. İşte ayrıntılar...

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Euro/TL'nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 

Euro/dolar paritesi dün 1,1076 ile 13 ayın ardından en yüksek seviyesini gördü. Euro değer kazanmaya başlarken yatırımcıları gözü euro kuruna çevrildi. Euro/TL'nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

marmara denizi\'nin temizliği Haberi

marmara denizi\'nin temizliği



Marmara Belediyeler Birliği tarafından 104 belediye başkanının katılımı ile düzenlenen Belediye Başkanları Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Programda Marmara Denizi’nin temizliği tartışılırken Birlik Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Marmara Denizi ve Çevre temalı birer sunum yaptı. Toplantıda Kentsel Dönüşüm Yasası’nın belediyecilik boyutunada değinildi.



Başkan Altepe, konuşmasında şunları söyledi:


Kentsel dönüşüm yalnızca bölgemizin değil, ülkemizin en mühim meselelerinden biridir. Bölgemizin genel olarak Kuzey Anadolu fay hattı üzerinde olduğu da dikkate alındığında, kentsel dönüşüm konusunun ne kadar acil bir durum arz ettiği anlaşılacaktır. Hem estetikten mahrum, hem de fen ve mühendislik kurallarına uymayan mevcut yapı stoku yalnızca şehirlerimizi değil, buralarda yaşayan insanların sosyal hayatını ve iç dünyasını da tehdit etmektedir. Sağlıksız bir mekanda sağlıklı nesillerin yetişmesi mümkün değildir.


İbrahim...