17 / 07 / 2024

Marriott Şişli ilan

Marriott Şişli ilan

İstanbul Avrupa Yakası Şişli' de konumlandırılacak olan Marriott Şişli 7 Mart' ta kapılarını açıyor. Açılacak otelde; eşsiz boğaz ve şehir manzaralı 259 konforlu oda bulunuyor...

Şişli'de 5 milyar dolarlık imar rantı: Bu parayla 2000'den önceki tüm binalar yıkılıp yeniden yapılabilirdi! 

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, Şişli'deki yeni rezerv alan ilanı ve imar rantı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar..

Şişli'de 30 katlı rezidans tartışma yarattı! Rezidanslara verilen imar izni iptal edilsin!

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi'ndeki 3 parselin rezerv alan ilan edilerek, 27 ve 30 katlı rezidanslar yapılacağı iddiası tartışma yarattı. 

Şişli'deki rezerv alan ilan edilen yere 72 katlı rezidans projesi tepkiye neden oldu!

Şişli Merkez Mahallesi'nde ''Rezerv alan'' ilan edilen yere 72 katlı bir rezidans ve alışveriş merkezi yapılacağı gündeme gelmişti. İlçede yaşayanların ise projeye tepkisi gittikçe büyüyor...

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu ilanı sakın kaçırmayın!

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyen ve akademisyen adaylarının sakın kaçırmayacağı ilanların detaylarını sizler için hazırladık. İşte haberin ayrıntıları…

Şişli tarihine koruma kalkanı!

Şişli'deki 6 mahallenin tarihi ve kentsel sit alanı’ ilan edilmesinin nedeninin 580 tescilli bina olduğu belirlendi. Bölgelerde projeler durduruldu ve inşaat yapmak zorlaştı.

Şişli’de binlerce yapıyı etkileyen 'sit alanı' kararı!

İstanbul 2 No’lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu kararı ile İstanbul'un Şişli ilçesinde Harbiye ve Teşvikiye'nin de yer aldığı 6 mahalle ‘tarihi ve kentsel sit alanı’ ilan edildi.

Şişli Fulya Mahallesi'nde riskli alan kararı!

İstanbul Şişli'ye bağlı Fulya Mahallesi'ndeki bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm zamanı!

İzmir'in Çiğli, Kayseri'nin Kocasinan, Malatya'nın Yeşilyurt ilçelerine bağlı bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Bakanlar Kurulunun kentsel dönüşüm ve riskli alan ilanı ile acele kamulaştırma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Çiğli'de bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin imar planı askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından özel proje alanı ilan edilen Şişli Endüstri Meslek Lisesi ve Şişli Belediye Hizmet Binası'nın yer aldığı parseller için hazırlanan planlar dün askıya çıktı.

Şişli'den Sarıyer'e Eclipse Maslak ile Sanayi Sitesi arasında hediye okul!

Şişli Belediyesi, Maslak'ta konuk evi ve ticaret - hizmet birimleri yapımı işini ihaleye çıkardı. İhale ilanına göre proje 2 adet kuleden oluşacaktı. Mahalleler devredilecek olunca kuleler okula döndü... İşte detaylar...

Marriott Hotel Şişli'nin açılışı bugün gerçekleşti!

72 ülkede 3.900 otele sahip dünyanın en büyük otel zinciri Marriott International’ın en yeni halkalarından biri olan İstanbul Marriott Hotel Şişli konuklarını ağırlamaya başladı.

Marriott Şişli ilan Haberi

Marriott Şişli ilan

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de konumlandırılacak olan Marriott Şişli 7 Mart'ta kapılarını açıyor. Eşsiz boğaz ve şehir manzaralı 259 konforlu odanın yer aldığı ve 2 bin 300 metrekarelik alanda lüks sağlık kulübü ve SPA Merkezi'nin bulunduğu otelde son teknoloji ile donatılmış toplantı salonları ve loungelar da yer...