21 / 05 / 2024

Marsala rengi

Marsala rengi

Dünyaca ünlü renk otoritesi Pantone’nin 2015 yılının rengi olarak belirlediği Marsala; modadan güzelliğe, tasarımdan ev dekorasyonuna kadar her alanda karşımıza çıkacak. 2015 rengi Marsala'yı DYO ile keşfedin.

Foça'daki EKO Köy projesi tartışmalara neden oldu! İşin rengi inşaat başlayınca değişti!

İzmir Foça’daki “Ekolojik Köy” projesinde lüks villa yapımına başlandı. Çevreciler ve meslek odaları bunun bir rant projesi olduğunu iddia ederek, söz konusu projenin iptali istemiyle yargıya başvurdu.

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

SON DAKİKA: Sahte altın uyarısı! Çok dikkatli olun! Rengi ve ağırlığı böyleyse yandınız!

Altın fiyatlarının düşüşü sonrasında altına olan talep arttı. Yatırımcılar hızla altın alırken, sahte altın konusunda uzmanlar uyarıda bulundu. Son zamanlarda sahtecilerin kullandığı yeni yöntemlere karşı dikkatli olunmalı.

İzmit körfezinde ne oldu? Neden turkuaz renginde?

İzmit’in göz bebeği olan İzmir Körfezi turkuaz renge boyandı. Körfezin rengi dikkat çekerken merak uyandırdı. Körfez rengi için açıklamalar ve araştırmalar yapıldı. İşte İzmit körfezine ne olduğunun açıklaması burada.

Altın fiyatları dibe çakıldı! Bu rakamları görenlerin rengi attı! Acilen bakın! 28 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 28 Şubat Salı milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları dibe çakıldı! Bu rakamları görenlerin rengi attı! Acilen bakın! 28 Şubat 2023 altın fiyatları.

iPhone 15 Pro modellerinin özel rengi ortaya çıktı! Fiyatları da tam bu kadar olacak! 25 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ortaya çıkan sonuç, önümüzdeki eylül ayında duyurulması beklenen iPhone 15 Pro modeli için özel bir renk geliyor. Detaylar için tıklayınız...

Fakir toz torbasız elektrikli süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Rengi ve estetik görünümüyle dikkat Fakir Veyron ,filtreleme teknolojisi ve motor gücü sayesinde temizliği zahmet olmaktan çıkarıyor. Peki inovatif yaklaşımla ortaya çıkarılan Fakir Veyron Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor ? 

Fakir Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mor rengi ve estetik görünümüyle dikkat çeken Fakir Ranger, filtreleme teknolojileri ve motor gücü sayesinde temizliği çile olmaktan çıkarıyor. Peki Fakir Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL? 

Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi! Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti

Altın fiyatları perşembe günü rekor kırarken dün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçti. Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti! Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi!

Beymen’de İndirim Yağmuru! İşte 22 Aralık Fiyat Listesi

Beymen’in çeşitli ürün kategorilerinde başlattığı indirim kampanyalarında lüks kozmetik ürünlerinden Giorgio Armani Si EDP 100 ml kadın parfüm 2.750 TL, Divarese erkek siyah kartlık %50 indirimle 389 TL, Timberland sarı kadın bot %25 indirimle 2.799 TL, KYS Tasarım ceviz rengi puf ise 4.700 T

Yerli otomobil Togg'un en çok bu rengi sevildi! İşte herkesi kendine hayran bırakan o görüntü...

29 Ekim'de Gemlik'teki fabrika açılışı yapılan ve banttan indirilen Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'un en sevilen rengi belli oldu. En sevilen rengi belirlemek için sosyal medyada yapılan anket sonuçlandı.

Otomobil alacaklara iyi haber! Bulamadığınız renk ve modeller artık geliyor

TOBB Otomotiv Tedarik Sanayi Meclis Başkanı Alper Kanca, otomobil almak isteyenlere iyi haberi verdi: Önümüzdeki birkaç ay içerisinde istedikleri rengi, modeli alabilme şansına ulaşacaklar...

Maaşlarına zam bekleyenlere kötü haber! İşin rengi değişti

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun (TÜRK-İŞ) Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması sonucuna göre açlık sınırı Mart ayına göre artış gösterdi. 4 bin 928 lira 8 kuruş olan sınır 5 bin 323,64 TL’ye çıktı.

Marsala rengi Haberi

Marsala rengi

Salon, oturma odaları ve mutfaklara sıcak bir dokunuş katmak için kırmızı ile kahverengi arasında bir renk olan ‘Marsala’yı da duvarlarınızda uygulayabilirsiniz. DYO Kalite Kontrol ve Renk Sistemleri Müdürü Berna Gürsular Akal, 2015’in rengi Marsala’nın en güzel tonlarını, binlerce renk seçeneği sunan DYO Renk Pınarı’ndan sizin için seçti.


Renkleri mekânlara uyarlarken; dekorasyonunuzun genel hatları, mekânın aldığı ışık, trendler, yaşam tarzınız ve beğenileriniz kadar önem kazanan bir kavram da yaratıcılığınız. Özgün bakış açınız ile yeni renkleri keşfedebilir, farklı tonları birbirleri ile kombinleyerek hiç ummadığınız güzel sonuçlar alabilirsiniz. Kırmızının çarpıcı etkisini, toprak tonlarının doğallığı ve zarafeti ile dengeleyen 2015 yılının rengi Marsala, mekânlara sıcak bir dokunuş katarken elegan bir atmosfer de vaat ediyor. Bu özelliği ile salon, yemek odası ve mutfak duvarlarında ideal...