06 / 05 / 2024

Marsel Eskinazi

Marsel Eskinazi

Ayşe Tolga-Marsel Eskinazi çifti, beş yıllık evliliklerini bir boşanma protokolü imzalayarak noktaladı. Marsel Eskinazi boşandığı eşi Ayşe Tolga'ya aylık 3 bin 500 TL kira yardımı yapacak...

İhracatçıların vize isyanı: Ya sorun çözülsün ya da yeşil pasaport verilsin!

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, “Türk ihracatçıları, ihracatımızın yarıdan fazlasını yaptığımız Avrupa Birliği ülkelerine ve Amerika Birleşik Devletleri’ne yaptıkları vize başvurularında büyük sorun yaşıyor” dedi.

İhracatçılar Birliği: “Mevcut politikalar değişmezse fabrikalar kapanabilir”

Ege İhracatçı Birlikleri Başkanı Jak Eskinazi, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerden sonra mevcut politikaların devam etmesi durumunda fabrikaların kapanabileceğini belirterek rekabetçi duruma gelebilmek için liranın dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 zayıflaması gerektiğini vurguladı.

İhracatçılardan AB Yeşil Mutabakatı uyarısı! İklim diplomasisi ticaret savaşına mı dönüşüyor?

İhracatçılar AB Yeşil Mutabakatının ticaret savaşına dönüşmesinden endişeli. Konuya ilişkin endişelerini dile getiren Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği’nin Serbest Ticaret Anlaşmasına çevrilmesini istiyor.

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil bebek odasını hazırladı!

Oyuncu Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, 'Marsel' adını verecekleri oğulları için İstanbul'un en pahalı mobilya dükkanından 40 bin liralık oda takımı aldı. 

Akkoza Teknik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkoza Teknik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Gönül Orhan ve Gavi Eskinazi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Sultanbeyli, Adil Mahallesi'nde kuruldu.

Konyaaltı'nda okul caddesine üstgeçit yapılmasını isteyen veliler eylem yaptı!

Antalya' da Marsel - Denizhan Öner İlkokulu öğrenci ve velileri, daha önce birçok kaza olduğu gerekçesiyle Belediye Caddesi' ne üstgeçit yapılması isteğiyle yolu trafiğe kapattı...

İzmir'le Malezya arasında yatırım köprüsü kurulacak!

Malezya İş ve Yatırım Olanakları Toplantısı İzmir 'de gerçekleşti. Malezya ile ekonomik ilişkilerin gerilediğine dikkat çeken Eskinazi, "Malezyalı firmalarla ikili görüşmeler düzenlenmesi için odamız destek vermeye hazırdır" dedi.

Marsel Eskinazi boşandığı eşine aylık 3 bin 500 TL kira yardımı yapacak!

Ayşe Tolga-Marsel Eskinazi çifti, beş yıllık evliliklerini bir boşanma protokolü imzalayarak noktaladı. Marsel Eskinazi boşandığı eşi Ayşe Tolga'ya aylık 3 bin 500 TL kira yardımı yapacak...

Monapart Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Monapart Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Leon Arslan Eskinazi, Mehmet Berk Bingöl, Mehmet Hürrem Bingöl, Metin Eskinazi, Selda Yazocak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu

Marsel Eskinazi Haberi

Marsel Eskinazi


Ayşe Tolga-Marsel Eskinazi çifti, beş yıllık evliliklerini bir boşanma protokolü imzalayarak noktaladı. İşte protokolde yer alan maddeler.


- Marsel Eskinazi, 6 ay süreyle boşandığı eşine aylık 3 bin 500 liradan toplam 21 bin lira kira yardımında bulunacak. Ödenecek tutar 21 bin lira olacak ve ödeme 6 ayın sonunda kesilecek.


- Ayşe Tolga, birlikte yaşadıkları evden ayrılacak.


- Eskinazi, kiralanacak evin eşyaları için maddi yardımda bulunacak.


- 3.5 yaşındaki kızlarının velayeti annede kalacak.


- Babası, kızı için her ay 3 bin lira iştirak nafakası ödeyecek, özel sağlık sigortası, bakıcı maaşı gibi giderlerini karşılayacak.


- Eskinazi, çocuğunu istediği zaman görecek.


- İki taraf da özel hayatla ilgili açıklama yapmayacak.


- Taraflar nafaka ve tazminat talebinde bulunmayacak.


Hürriyet...