17 / 05 / 2024

Martin Skrtel ev eşyası

Martin Skrtel ev eşyası

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Martin Skrtel, eşi Barbora Losova AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Çift, daha sonra Beymen'e uğrayıp ev eşyası baktı.

Ev kirasından bıkan çift, kamyonlarını ev yaptı!

İngiliz asıllı Martin Hill ve Iona Stewart çifti ev kirasından bıkınca satın aldıkları kamyonu 25 bin dolara eve dönüştürdüler.

Aston Martin 50 milyon dolara ev satacak!

İngiliz lüks otomobil üreticisi olan Aston Martin, konut sektörüne giriş yaptı. Aston Martin 50 milyon dolara ev satacak.

Martin Skrtel-Barbora Losova çifti evi için eşya baktı!

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Martin Skrtel, eşi Barbora Losova AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Çift, daha sonra Beymen'e uğrayıp ev eşyası baktı.

Martin Skrtel ve Miroslav Stoch, Zorlu Rezidans'tan ev baktı!

Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Martin Skrtel ve takım arkadaşı Miroslav Stoch, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendiler. Martin Skrtel ile Miroslav Stoch, Zorlu Rezidans'daki boş evleri birlikte gezdiler.

Donald Trump St.Martin'den 19 milyon TL'ye ev aldı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Pelin Kaya bugünkü yazısında Kuzey Atlantik Okyanusu'nda Karayip Denizi'nin kuzeydoğusunda bulunan St.Martin'deki yatırımları anlattı. Turizm sektörünü değerlendiren Kaya, Donald Trump'ın ev aldığı söyledi.

Jennifer Lawrence, Los Angeles'tan 8.2 milyon dolara ev aldı!

İngiliz müzisyen Chris Martin ile ilişkisiyle gündemde olan Jennifer Lawrence, sinemadan kazandığını gayrimenkule yatırıyor.24 yaşındaki oyuncu 8.2 milyon dolar değerinde yeni bir ev aldı...

Saint Martinliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Martin vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Saint Martinliler Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Martinliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Saint Martinliler Türkiye'den işyeri alabilir mi?

İspanyol mucit Martin Azua, cepte taşınabilen ev tasarladı!

İspanyol mucit Martin Azua, soğuğu, sıcağı, suyu ve havayı geçirmeyen üstelik cepte taşınabilen bir ev tasarladı

Güvenlik şirketlerine abone olan ev sayısı işyerini geçti

Kriz, otomotiv ve tekstil gibi sektörleri ağır şekilde etkilerken, elektronik güvenlik sektörünü teğet geçti. Ev ve ofislere yönelik profesyonel alarm ve güvenlik sistemlerinin satışlarında düşüş yok

MOL Ev'den mobilya alana kıyafetler bedava

Mol Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "MOL Ev'e gelen herkes mobilya alırken, aynı anda kıyafetlerini de ücretsiz alacak" şeklinde konuştu

Ev sahipleri kiracıları el üstünde tutuyor

TOKİ ve toplu konut yapı kooperatifleri eliyle son yıllarda konut sayısının önemli ölçüde artmasıyla seçmeşansları artan kiracılar, ev sahipleri tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

Martin Skrtel ev eşyası Haberi

Martin Skrtel ev eşyası

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Martin Skrtel, eşi Barbora Losova ile Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan çift, daha sonra Beymen'e uğrayıp ev eşyası...