02 / 05 / 2024

Mecidiyeköy işyeri fiyatları

Mecidiyeköy işyeri fiyatları

1983 yılında Mecidiyeköy Abide Sitesi'nde 2 bin 670 metrekare ve 2 bin 420 metrekare iki parsel iş hanı arsası, tanesi 300 milyon liraya satılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Berlin’de yüzde 37 kira artışı mağaza kapattırıyor, Türkiye’de Şubat iş yeri kira zammı yüzde 54.72!

​​​​​​​TÜİK Şubat ayı iş yeri kira zammını yüzde 54.72 olarak açıkladı. İş yeri sahipleri zammı çok bulurken gazeteci Gaffar Yakınca X sosyal medya hesabından Berlin’de 118 yıllık lüks ürün mağazasının yüzde 37’lik kira artışı yüzünden kapandığını duyurdu. Takipçileri bizde zamlar yüzde yüz dedi

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için temlik kararı verildi!

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için Hükümet, temlik kararı verdi. Karara göre, Mantar Mahallesi'ndeki halk, yasal olmadan yaptıkları evleri para karşılığında satın alabileceklermiş...

TOKİ yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle konut ve iş yeri satıyor! Dev kampanyada tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 32 ilde konut, 28 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu. Söz konusu kampanyada konutlar ve iş yerleri için yüzde 25 peşinat,  72 ay vade imkanı sunuluyor.

Yüzde 20 indirimli iş yeri ve konutlara yoğun talep! 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 kentte iş yeri, konut ve otel satışı yapacak. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimli satışa vatandaşlardan yoğun talep var.

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor! Fiyatlar tek tek açıklandı! 

Çanakkale Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor. Peki Lapseki'de yer alan konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bakan Mehmet Özhaseki: 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarına ilişkin konuştu. Bakan Özhaseki, 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldığını ve 200 bin konutun yapıldığını inşa etti. 

Ankara Büyükşehir'den kaçırılmayacak fırsat: 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satacak! Hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satışa çıkardı. Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Ankara'da 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satılıyor: Gayrimenkul almak isteyenler dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Pursaklar ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satıyor. Peki başkentte satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek? Ev, iş yeri, arsa alanlar şimdi göz atın!

TOKİ tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almayı isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan'da başlatılmıştı. Peki TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek?

İstanbul'da yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade fırsatıyla 20 iş yeri satılıyor! Bakanlık fiyatları açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul'un Zeytinburnu, Kartal ve Güngören ilçelerinde yer alan 20 adet iş yerini KDV'den muaf ve yüzde 40 peşinat, 60 ay vade imkanıyla satıyor. Peki iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

Mecidiyeköy işyeri fiyatları Haberi

Mecidiyeköy işyeri fiyatları


1983 yılında Mecidiyeköy Abide Sitesi'nde 2 bin 670 metrekare ve 2 bin 420 metrekare iki parsel iş hanı arsası, tanesi 300 milyon liraya satılacakmış. Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; Arsaların tanesini 12 bin Reşat Altın'a satın almak mümkünmüş.



Haberin devamı için...