17 / 06 / 2024

Medinede hangi otelde yangın çıktı

Medinede hangi otelde yangın çıktı

İşrak el Medine Oteli'nde çıkan yangında karbon monoksitten zehirlenen en az 17 kişi öldü. Yangın dumanı üst katlardaki odaları da sarınca çok sayıda otel müşterisi, otelin terasına çıkarak yardım bekledi.

Erdoğan Turgut kimdir? Ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu?

Erdoğan Turgut hangi üniversitede okudu? Hangi otelde Genel Müdür olarak çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de ne iş yapıyor? İşte Erdoğan Turgut’un biyografisi...

Bayram tatilinde hangi ünlü hangi otelde sahneye çıkacak? Kıbrıs Antalya ve Muğla'da yıldız yağacak

Ramazan Bayramı tatili, pandemi sürecinden çıkan Türkiye'de pekçok insana dinlenme ve stres atmak için fırsat olacak. Kıbrıs, Antalya ve Muğla'daki otellerde ünlü sanatçılar bayram boyunca sahne alacak. İşte bayramda hayranlarıyla buluşacak ünlüler...

Vergi dairesi hangi günler açık?

İstanbul'da 14 tanesi Tasfiye Vergi Dairesi olmak üzere toplam 69 tane vergi dairesi bulunuyor. Peki vergi borcunu ödemek için hangi günler vergi dairesine gidilmeli? Vergi dairesi hangi günler açık?

Belediyeye hangi vergiler ödenir?

Devlete belediye aracılığı ile bazı vergiler ödeniyor. Vergiler, belli dönemlerde ve belli vergi oranları ile mükellefleri tarafından ödeniyor. Peki belediyeye hangi vergiler ödenir? İşte belediye vergileri...

Ecrimisil davası hangi mahkemede açılır?

Ecrimisil davası, taşınmaz üzerinde haksız işgalcilere karşı açılıyor. Ecrimisil davası için haksız olan malı kullana kişinin davacının rızası dışında malı kullanması ve kötüniyetli olması gerekiyor. Peki, ecrimisil davası hangi mahkemede açılır?

Almanya'da bir otelde yangın çıktı!

Almanya'nın Wiesloch kentinde, Formula 1 pilotları Felipe Massa ve Valtteri Bottas'ın kaldığı otelde çıkan yangında maddi hasar meydana geldi. Yangın çıkan otelde maddi hasar meydana geldi.

Asliye hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

Mal varlığına ilişkin davalar, değeri ne kadar olursa olsun, asliye hukuk mahkemelerinde açılıyor. Peki mahkemenin görevli olduğu diğer davalar nelerdir? Asliye hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

Sulh hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

Türkiye'de adli yargı kolunun içinde yer alan hukuk mahkemelerinden biri olan Sulh Hukuk Mahkemesinde toplam on iki adet dava görülüyor. Peki, Sulh hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

İpotek finansmanı kuruluşu hangi işleri yapamaz?

İpotek finansmanı kuruluşlarının yapabileceği iş ve işlemler olduğu gibi, yapamayacağı iş ve işlemler de yer alıyor. Peki hangi işler faaliyeti kapsamına girmez? İpotek finansmanı kuruluşu hangi işleri yapamaz?

Manavgat'ta bir otelde yangın çıktı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kumköy turizm bölgesindeki bir otelde çıkan yangın, hasara yol açtı. Otel çalışanlarından bazıları da dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen kişiler, ayakta tedavi edildi.

Kiracı kira sözleşmesini hangi hallerde feshedebilir?

Kira sözleşmesi, ev sahibi ile kiracısına birtakım hak ve sorumluluklar yüklüyor. Kiracı ve ev sahibi bazı haklı nedenler olmadan kira sözleşmesini feshedemiyor. Peki, kiracı kira sözleşmesini hangi hallerde feshedebilir?

Hangi eşyalar haczedilebilir?

Alacaklının talebi doğrultusunda icra takibi işlemi başlatılabiliyor. Borçluya tebligat gönderiliyor ve bu tebligata uymak zorunda oluyor eğer uymazsa takip kesinleşiyor. Eve icra gelebiliyor. Eve gelen icra memurları hangi eşyalar haczedilebilir?

Eve hangi durumlarda icra gelir?

Borçlu borcunu geciktirir veya hiç ödemez ise alacaklı borcun tahsili için ne yapabilir? Alacaklı borcun tahsili için icra takibi talebinde bulunabilir mi? Eve hangi durumlarda icra gelir?

Medinede hangi otelde yangın çıktı Haberi

Medinede hangi otelde yangın çıktı


Suudi Arabistan’ın Medine kentinde ki bir otelde çıkan yangında karbon monoksitten zehirlenen en az 17 kişi öldü, en az 130 kişi de hastaneye kaldırdı. Medine Valiği’nin açıklamasına göre 700 yatak kapasiteli İşrak el Medine Oteli’nin alt katlarında dün öğleden sonra TSİ 13.33’te yangın çıktı.


Yangın dumanı üst katlardaki odaları da sarınca çok sayıda otel müşterisi, otelin terasına çıkarak yardım bekledi. Medine valiliği oteldekilerin tahliyesi için itfaiye ekiplerinin yanı sıra bir helikopteri de seferber etti. Otel çevresinde toplanan kalabalık, kurtarma ve söndürme çalışmalarının gecikmesine neden olurken, yangın ancak TSİ 16’da kontrol altına alınabildi. ilk bulgular yangına bakım çalışmaları sırasında meydana gelen bir elektrik kontağı yol açtı.


Medine Valiliği, yangında ölenlerin kimliğini açıklamadı. Bazı Arap haber siteleri yangında ölenlerin çoğunluğunun Mısır devlet televizyonu...