25 / 11 / 2024

Mega projelerde hangi Membran kullanılıyor

Mega projelerde hangi Membran kullanılıyor

Stoper, 5 kıtada Türkiye’yi temsil ediyor37 ülkeye ihracat yapan Stoper, başarısını Ar-Ge çalışmaları sayesinde geliştirdiği formüllere, farklı iklim koşullarına uygun çözümler üretmesine, MARDAV'ın çok güçlü dağıtım ağına borçlu.

Vadeli banka faizleri ve döviz artışı inşaat sektörünü vurdu!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’da yapı sektörü zor zamanlardan geçiyor. Özellikle mega projelerde, konut satışları neredeyse yarı yarıya azaldı. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan sektör temsilcileri, çözüm için konut kredilerine erişime işaret ediyor

Mehmet Tara ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?

Mehmet Tara kimdir? Hangi projelerde çalıştı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Tara’nın biyografisi...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Ahmet Serpil kimdir? Hangi alanlarda görev yürüttü? Avrasyo GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Ahmet Serpil hangi projelerde görev aldı? Ne zaman proje müdürü ve genel müdür oldu? Avrasya GYO’da ne iş yapıyor? İşte Ahmet Serpil ile ilgili merak edilenler...

Serhan Çetinsaya kimdir? Nerede doğru? Hangi projelerde yer aldı? Çelik Halat’ta hangi görevi yürütüyor?

Serhan Çetinsaya, ne zaman ve nerede doğdu? İsviçre’ye neden gitti? Hangi alanlarda görev yürüttü? Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş.’de hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Serhan Çetinsaya, ile ilgili merak edilenler...

Prof. Dr. İbrahim Özkol nerede doğdu? Doktorasını nerede yaptı? İspanya’da hangi projelerde görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Özkol ne zaman doğdu? Hangi okulda okuldu? Yüksek lisansını ve doktorasını hangi alanlarda yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? İşte İbrahim Özkol ile ilgili merak edilen her şey...

Türkiye’nin mega projeleri açılış için gün sayıyor! Bakan tek tek açıkladı: Hangi projelerde sona gelindi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan mega projeler hakkında son dakika açıklaması geldi. Projeler hayata geçirildiğinde ulaşım üst sıralara taşınacak. 

Karma projelerde hangi özelliklere dikkat edilmeli?

Karma projeler, “konut, ofis, AVM, rezidans, hotel, hastane, marina, tematik park, üniversite, müze...” fonksiyonlarının hepsine veya birçoğuna sahip “akıllı yaşam alanları” olarak nitelendirilir. Peki karma projelerde nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar..

İstanbul'da bu yıl hangi metro hatları açılacak?

Milyonlarca kişinin yaşamını sürdürdüğü mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'da bu yıl hangi metro hatları açılacak?

Mega projelerde yerli malzeme kullanımı inşaat sektörüne olumlu yansıyor!

Yurt içinde mega projelerde yerli inşaat malzemesi kullanımı sektöre pozitif olarak yansıyor. Dünyanın önemli ihracatçılarından Türkiye, ‘yeni normal’de de global tedarikte rakiplerinden önde olmak için atağa geçiyor. 

Mega projelerde şirketlere yapılacak ödemeler ertelenecek!

Meclise sunulan Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında mega projelerde şirketlere yapılacak ödemeler ertelenecek.

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli?

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Nef'in yeni kampanyası 14-15 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerli olacak.

Mega projelerde Doka'nın kalıp sistemi tercih ediliyor!

Doka Kalıp-İskele Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Ender Özatay, ''Osmangazi ve 1915 Çanakkale köprüleri ile Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki İhsaniye ve Çayırköy köprülerinde Doka'nın kalıp sistemleri tercih edildi" dedi.

Mega projelerde hangi Membran kullanılıyor Haberi

Mega projelerde hangi Membran kullanılıyor

Günümüz küresel iklim koşullarında yalıtımın önemi büyük. Zira firmalar dünya pazarında söz sahibi olmak için 60 derecelik Katar'a da, -40 dereceyi gören Amerika kıtasına da uygun ve yüksek kaliteli üretim yapmak zorunda. Türkiye son yıllarda bu ihtiyaçları karşılamak adına önemli yol kat etti. 2007 yılında kurulan Stoper Membran, hem geliştirdiği teknolojik alt yapı sistemi hem de uyguladığı Ar-Ge uygulamaları sayesinde ülkemizdeki liderlik başarısını dünya pazarına taşıyarak farklı iklim koşullarında 37 ülkeye ihracat performansı kazandı. 


Stoper Genel Müdürü Metin Demir, sektördeki bu başarılarının sırrının istikrarlı Ar-Ge çalışmaları olduğu vurguladı. Demir, "Türkiye pazarındaen fazla satılan membranlardan biri olmanınötesinde dünyanın dört bir yanında farklı iklim koşullarına uygun membran ürettik. Bunu Ar-Ge çalışmaları sayesinde gerçekleştirdik" dedi. 



"7 yılda 30 yıllık deneyim kazandık"


2013 ve 2014 yıllarında...