06 / 05 / 2024

mehmet canıtatlı nın yeni görevi

mehmet canıtatlı nın yeni görevi

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin Basın Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü bölümünde 5 yıldır görev alan Mehmet Canıtatlı, Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesindeki yeni görevine başladı.

İstanbul'da 2 milyon canı kurtarmanın tek yolu 'Ulusal Konut Projesi'!

Mimar Şenol Gökner, Dün akşam saat 23:53'te Çınarcık'ta meydana gelen 4.1'lik depremin ardından, X sosyal medya hesabından İstanbul'da 2 milyon canı kurtarmanın tek yolunu açıkladı. İşte Gökner'in o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Hatay'da ay sonuna kadar 7 bine yakın konut sahiplerine teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden sonra Hatay'da yapımına başlanan 45 bin 186 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini, ay sonuna kadar 6 bin 979 evin hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Günlük kiralamada izin belgesi nasıl alınır? Binadaki kat maliklerini onayı gerekiyor mu? İşte tüm merak edilenler!

Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Mehmet Aslan, kiracının alt kiralama yapmasının önüne geçen düzenleme ile beraber kısa dönemli kiralama yapmak isteyen konut sahiplerine izin belgesi alma zorunluluğu getiren yeni yasau yedi soruda özetledi. İşte detaylar...

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı! Yerinde dönüşüm başvuru sayısı 175 bin 703 oldu!

Yerinde dönüşüm başvurusuna başvurular her geçen gün artmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün itibariyle yerinde dönüşüme başvuru yapanların sayısının 175 bin 703 olduğunu açıkladı.

BM’den depremle ilgili ürkütücü tahmin: Can kayıpları açıklanan rakamların iki katına çıkabilir!

AFAD, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'daki can kaybının 29 bin 605 olduğunu açıkladı. BM yetkilisi Griffiths ise can kaybının açıklanan rakamların iki katına veya üzerine çıkabileceğini ileri sürdü.

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can tarafından kuruldu.

Kritik veri açıklandı! İşte Türkiye'nin en çok ürün sattığı ülkeler...

Türkiye’nin ekim ayı ihracat ve ithalat rakamları belli oldu. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ihracatın geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3 artarak 21.3 milyar dolara yükseldiğini açıkladı. Ekim ayında en fazla ihracat yapılan ülkeler arasında Almanya ilk sırada...

Mecer İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mecer İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Can Ergün tarafından kuruldu.

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

mehmet canıtatlı nın yeni görevi Haberi

mehmet canıtatlı nın yeni görevi

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin Basın Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü bölümünde 5 yıldır görev alan Mehmet Canıtatlı, Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesindeki yeni görevine başladı. 


Mehmeh Canıtatlı yeni yılda gayrimenkul sektöründe yeni projeler geliştirmeyi ve daha başarılı çalışmalara imza atmayı planlıyor. 


Mehmet Canıtatlı Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ndeki koordinatörlük görevine bugün...