01 / 05 / 2024

Mehmet Güneri kentsel dönüşüm yorumu

Mehmet Güneri kentsel dönüşüm yorumu

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güneri, Türkiye'de ilk defa uyguladıkları "katılımcı dönüşüm modeli" ve marka proje ivmesine dair sorularımızı Forbes Dergisi'ne yanıtladı.

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

Mehmet Atmaca'dan kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Depreme karşı önlem olmayacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan ve yürürlüğe alınan yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Mehmet Atmaca'dan rezerv alan uygulamasından vazgeçilsin önerisi!

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, yeni kentsel dönüşüm yasası ve depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Atmaca, rezerv alan konusunda ciddi bir problem olduğunu söyledi ve vazgeçilmesini gündeme getirdi. 

Kentsel dönüşümde yeni kurallar geliyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm yasasıyla ilgili bilgi verdi. Göksu, “Kentsel dönüşüm konusunda bir konuşup bin düşünmemiz gerekir” dedi.

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! Önümüzdeki ayı işaret etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada önümüzdeki Ekim ayını işaret etti. İşte detaylar...

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışları başladı! Yaşam 2024'te başlayacak!

Güneri Altunizade Konakları projesinin 2. Etap satışlarının başladı.  Güneri Altunizade Konakları'nda yaşan bir sene sonra başlayacak.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi!

2. Etap satışlarının başladığı Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi açıklandı mı?

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışta! Anadolu Yakası'nın kalbinde yeni proje!

Güneri Altunizade Konakları'nda 2. Etap satışları başladı. Az katlı mimarisiyle dikkat çeken projede yer alan konutların teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

İzmir Gültepe'nin kentsel dönüşüm planları iptal edildi! 

İzmir Gültepe'de Konak Belediyesi tarafınca yapılan Gültepe kentsel dönüşüm planları İzmir 4.İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Mehmet Güneri kentsel dönüşüm yorumu Haberi

Mehmet Güneri kentsel dönüşüm yorumu


"Projelerimizi, içinde kendimiz yaşayacakmışız gibi, özenli bir anlayışıyla tasarlıyoruz" diyen Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güneri, Türkiye'de ilk defa uyguladıkları "katılımcı dönüşüm modeli" ve marka proje ivmesine dair sorularımızı yanıtladı. 


 Firmanızdan ve faaliyet alanlarınızdan bahseder misiniz? 


İnşaat sektörüne ilk adımımızı 1968 yılında konut ve iş merkezi projeleriyle Konya'da attık. Konya'nın o dönemki en güzel projelerinden birkaçını biz yaptık. Daha sonra merkezimizi İstanbul'a taşıdık. Son yirmi yıldır özellikle Boğaz hattında A+ villa, konut ve iş merkezi projeleri yapıyoruz. Projelerimizde Türkiye'nin önde gelen işadamlan, siyasetçiler, sanat ve spor camiasından değerli aileler ikamet etmektedir. 


Kurumsal değerleriniz hakkında neler söylemek istersiniz? 


Biz bir aile şirketiyiz. Öncelikle bir aile şirketi olmanın tüm avantajlanndan yararlandığımızı belirtmek isterim. Şirketimizde her zaman "biz" bilinciyle hareket ederiz. Güçlü kurumsal kültürümüzü tüm...