21 / 05 / 2024

Mehmet İs

Mehmet İs

PVC Yapı İnşaat Metal Hırdavat Elektrik ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İs tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Bakan Mehmet Şimşek'ten kira gelirini beyan etmeyenlere pişmanlık çağrısı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada kira, ücret ve değer artışı kazancı kaynaklı gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen mükelleflerin tespit edildiğini dile getirerek pişmanlık çağrısı yaptı...

İş yeri sahipleri kira artışlarında duyarlı olmalı!

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi yaptığı açıklmada iş yeri sahiplerinin duyarlı olamaya davet etti.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı! Yerinde dönüşüm başvuru sayısı 175 bin 703 oldu!

Yerinde dönüşüm başvurusuna başvurular her geçen gün artmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün itibariyle yerinde dönüşüme başvuru yapanların sayısının 175 bin 703 olduğunu açıkladı.

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in en zor üç sınavı!

Yeni kabinenin belli açıklanmasının ardından Mehmet Şimşek’in, Hazine ve Maliye Bakanı olması kesinleşti. Bakan Şimşek’in Merkez Bankası, TÜİK ve SPK’ya yapacağı başkan atamaları, kendisine ve güven duyulması istenen programın ilk sınavı olacak.

Seyran Nest İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Seyran Nest İnşaat Anonim Şirketi Kartal'da Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

Öz Erba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mehmet Sönmez tarafından kuruldu.

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi Kartal'da Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Dr. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı!

Ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz ile kardeşi Nazlım'ın gayrimenkul davasında sular durulmuyor. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı.

Sertkaya Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sertkaya Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Harun    Konca, İdris Daşcı, Mehmet Sıddık Karayel, Süleyman Bakış ve Şener Kumral tarafından kuruldu.

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sürmeli tarafından kuruldu.

Mehmet İs Haberi

Mehmet İs

PVC Yapı İnşaat Metal Hırdavat Elektrik ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İs tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu.PVC Yapı İnşaat Metal Hırdavat Elektrik ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi'nin tüm sermayesi Mehmet İs'e ait. 


PVC Yapı İnşaat Metal Hırdavat Elektrik ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü inşaat hizmetlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


PVC Yapı İnşaat Metal Hırdavat Elektrik ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, İnönü Caddesi,...