23 / 07 / 2024

mehmet işler günlük evlerin düzenlenmesi

mehmet işler günlük evlerin düzenlenmesi

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, günübirlik kiraya verilen evler ve apart dairelerle ilgili "Girişimlerimizin sonuç vermesinden dolayı mutluyuz" dedi.

Bankaların mevduat getirileri tavan yaptı! 100 bin TL'nin 92 günlük getirisi en düşük emekli maaşına yaklaşmış durumda!

100 bin liranın 92 günlük getirisi en düşük emekli maaşına yaklaştığı kaydedildi. 3 tane 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi bir aylık emekli maaşına denk geldiği kaydedildi.

1 milyon TL’nin 32 günlük net getirisi şaşırttı! İşte banka banka faiz oranları!

Bankalar faiz oranlarında peş peşe güncellemeye giderken, 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi de yastık altında parası olan pek çok kişi tarafından araştırılıyor. İşte banka banka mevduat faizleri...

1954 yılında Florya'daki belediye plaj evleri sınıfta kaldı! Günlük 20 TL'den kiralan evler talep görmemiş!

1954 yılında İstanbul Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaş için yapılan Florya Belediye plaj evlerinin günlük kira bedeli 20 TL'ymiş. Vatandaşlar tarafından fiyatları yüksek bulunan bu evler hiç talep görmemiş.

Sahte emlakçılar şimdi de yazlıkçıların peşinde! Günlük ev kiralarken dikkat! Dolandırılmayın!

Yaz sezonun açılmasıyla birlikte vatandaşlar tatil bölgelerinden ev kiralamaya başladı. Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker,  günlük ev kiralamak isteyenleri sahte emlakçılara karşı uyardı. 

Mevduat faiz oranlarında Haziran 2024 şoku! 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi kaç TL?

Gündemden düşmeyen mevduat faiz oranlarında değişikliğe giden bankalar yeni faiz oranlarını da resmi web siteleri üzerinden duyurdu. Peki 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi kaç TL?

Günlük kiralık evlerde 101 gün uyanıklığı!

Tatil beldelerindeki fırsatçılar günlük kiralık evler için getirilmiş olan ‘100 gün sınırı' ve ‘komşu onayı' kriterini sıra dışı bir yöntemle aşıyor.

Bungalovda 9 günlük tatilin bedeli ne kadar? 

Sapanca ilçesindeki bungalovlarda Kurban Bayramı'nı geçirmek isteyen vatandaşlar, 9 günlük tatil için 70 bin liranın üzerinde ücret ödedikleri kaydedildi. 

Günlük kiralık ev başvurularında komşu krizi: Komşularından izin alamayan başvuramıyor!

Günlük kiralık konutlara ilişkin yasanın üzerinden 7 ay geçti. Bu süreçte 111 bin konutun yalnızca 45 bini için başvuru yapıldı. Konutların önemli kısmı başvuru için gerekli olan ‘komşu izni'ni aşamadı. İşte detaylar...

'Bu faizi bulamam' diyen mevduatın vadesini uzatıyor! 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

Mevduat faiz oranları yeniden yükselişe geçerken pek çok kişi de 'Bu faizi bulamam' diyerek mevduatın vadesini uzatmaya başladı. Peki 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar? İşte banka banka mevduat faizi oranları...

Bankalardan peş peşe değişiklik! 1 milyon TL'nin 32 günlük faizi ne kadar oldu? 

Mevduat faiz oranları yeniden yükselişe geçerken pek çok kişi de mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük faizi ne kadar?

Mevduat faizleri geriliyor! 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? İşte son dakika banka banka o oranlar!

Bankalarda mevduat faizleri yüzde 60 seviyelerine ulaşmasının ardından düşüşe geçti. Peki 1 milyon TL’nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...

Mevduat faizlerinde son dakika! Hangi banka, ne veriyor? İşte 1 milyon TL'nin 32 günlük Nisan 2024 getirisi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımlamış olduğu verilere göre 1-3 aylık TL mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Peki, 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Güvenlik zafiyeti ve vergi kaybına neden olduğu için günlük ev kiralamada 100 gün sınırı da deliniyor. 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor ya da 4 aylık tutuluyor ve ücret başkalarıyla bölüşülüyor. İşte ayrıntılar... 

mehmet işler günlük evlerin düzenlenmesi Haberi

mehmet işler günlük evlerin düzenlenmesi

Günübirlik kiralanan evlere ilişkin düzenleme memnun etti Günübirlik kiralanan evlerle ilgili düzenleme turizmciyi mutlu etti. 22 Kasım'da Resmi Gazete'de yayımlanan kanun hükmünde kararname ile günübirlik kiralanan evlere ilişkin tanımlama ve düzenleme getirildi. Kararnameye göre 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanunu gereğince kimlik bildirme zorunluluğu bulunan konaklama mekanlarına günübirlik kiralanan evler de eklendi. 


Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, günübirlik kiraya verilen evler ve apart dairelerin ciddi güvenlik sorunlarına yol açtıklarını belirterek bu tür mekanların kayıt altına alınması için girişimlerde bulunduklarını anımsattı. İşler, "Girişimlerimizin sonuç vermesinden dolayı mutluyuz" dedi. Mehmet İşler, ciddi güvenlik sorunları oluşturan, kayıt dışı, vergi kaybı yaratan, haksız rekabete yol açan günübirlik kiralanan mekanlarla ilgili soruna güvenlik açısından...