03 / 05 / 2024

Mehmet Keleş kent müzesi açıklaması

Mehmet Keleş kent müzesi açıklaması

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, kamuoyunda tartışmaya açılan AVM arkasındaki arsaya ilişkin düzenlediği basın toplantısında imara açık olan alanın Kent Müzesine dönüştürülmesi için yapılan çalışmaları anlattı.

Bakan Mehmet Özhaseki'den, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in eleştirilerine cevap!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada kent merkezlerinde rezerv yapı alanı olarak ilan edilmiş olan bölgede taşınmazı olan hak sahiplerinin herhangi bir hak kaybına uğramadığını dile getirdi.

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Koca tarafından kuruldu.

Mr Kent İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mr Kent İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Btisam Mouatassim Fırat ve Mehmet Faruk Ertekin ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Müteahhitler Birliği'nden kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi ile bir araya gelen Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş kent genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camisi'nin inşaatı tamamlandı!

Kömür kent olarak bilinen Zonguldak'ta hayata geçirilen Uzun Mehmet Camisi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Mehmet Murat Çalık: İstanbul'u kimlikli bir kent haline getirmeliyiz!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından gerçekleştirilen 2.Kentsel Tasarım Sempozyumu'na katıldı Başkan Çalık, "Kentlerimizde kent belleğini yaşatacağımız alanlara da ihtiyaç duyuyoruz." dedi.

Mehmet Tevfik Göksu'dan Kemerburgaz Kent Ormanı açıklaması!

İBB’nin, yapımına 2015'te başladığı Kemerburgaz Kent Ormanı yarın hizmete açılacak. Mevcut İBB yönetiminin ‘İmara değil halka açıyoruz’ ilanına ise İBB AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu sert tepki göstererek, "Basit bir algı operasyonu yapılıyor" dedi.

Kent Seyahat Taşımacilik ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Seyahat Taşımacilik ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şişli tarafından kuruldu...

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş tarafından kuruldu. 

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

Malatya Yeşilyurt'ta 206 metruk ev yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kent estetiğini bozan, çalışmalarımıza engel teşkil eden 206 adet metruk evin yıkımını tamamladıklarını söyledi.

Mehmet Keleş kent müzesi açıklaması Haberi

Mehmet Keleş kent müzesi açıklaması


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, kamuoyunda tartışmaya açılan AVM arkasındaki arsaya ilişkin düzenlediği basın toplantısında imara açık olan alanın Kent Müzesine dönüştürülmesi için yapılan çalışmaları anlattı.


Başkan Mehmet Keleş açıklamasında söz konusu arsa ile ilgili Düzce Eski Valisi Ali Fidan ile ortak karar aldıklarını ve arsanın o karara göre değerlendirilip büyük bir park haline getirileceğini söyledi. Bahsi geçen arsada hiçbir şahsın menfaati doğrultusunda hareket edilmediğini belirten Başkan Keleş:”Bu hadise aslında 2001 yılı revizyon planı ile başlıyor. Yani depremden sonra yapılan revizyon planıyla. Revizyon planı öncesinde 21,25,26,27 nolu parseller var. Orada vatandaşlara ait bir sıra halinde  apartmanlar vardı. Bu apartmanlar depremde yıkıldı. Vatandaşlara ait ince bir çizgi halinde yarısı da yolda kalan bir parsel oluştu. Yine burada 19 ve 4 numaralı...