13 / 05 / 2024

Mehmet Kılıç bulgaristanda konut projeleri

Mehmet Kılıç bulgaristanda konut projeleri

Mehmet Kılıç, Bulgaristan'da endüstriyel üretimin dışında konut yatırımları da yaptıklarını belirterek Bulgaristan'ın çeşitli şehirlerinde 250 konut yaptık. Burgaz'da yapacağımız projede 60 dükkan ve 300 daire olacak dedi...

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MEMDER Başkanı Mehmet Kırkık’ın emlakçılık yetki belgesi iptal edildi!

Kısa adı Memder olan Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık’ın taşınmaz ticareti yönetmeliğindeki şartları taşımadığından dolayı taşınmaz ticareti yetki belgesi ( emlakçılık yapma yetkisi) Ticaret Bakanlığı tarafından iptal edildi...

Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Bahri Kılıç vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun olan Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Bahri Kılıç vefat etti. Kılıç'ın 1953'lü sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınlattı.

Gölcük'teki harabe binalar yıkılıyor!

Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında İlçe genelinde vatandaşları kaliteli hizmetlerle buluşturan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´in talimatları doğrultusunda, depremden kalan veya ömrünü doldurmuş harabe binalar yıkılıyor

1986 yılında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün ayakları tamamlanmış!

1986 yılında inşası devam eden, Asya ve Avrupa'yı ikinci defa bağlayacak olan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün ayakları tamamlanmış. 107 metre yüksekliğinde olacak olan kulelerin 65 metrelik bölümü de tamamlanmış.

1985 yılında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün yeri kesinleşmiş!

1985 yılında İstanbul Boğazı'na yapılacak, Asya ile Avrupa kıtalarını ikici kez birbirine bağlayacak olan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün yeri kesinleşmiş. Köprü, Hisarüstü ile Kanlıca arasında inşa edilecekmiş.

1985 yılında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü için 1.280 yapı yıkılacakmış!

1985 yılında inşa edilecek Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Mahmutbey ve Kozyatağı arasında yapılacak 2. Çevreyolu için bin 280 yapı yıkılacakmış. Yıkılacak yapıların sahiplerine, 18 milyar lira kamulaştırma bedeli ödenecekmiş.

1984 yılında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün ihale çalışmalarına başlanmış!

1984 yılında Meclis'te açıklama yapan Bayındırlık ve İskan Bakanı Safa Giray, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün 1988 yılı sonuna kadar inşaatı tamamlanmak üzere milletlerarası ihale çalışmalarına başlandığı bildirmiş.

Mehmet Kılıçlar: Turizm için yeni arayışlara yönelmeliyiz!

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Başkent'te turizmi daha çekici kılacak yeni arayışlar gerektiğini belirtti. Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seçim Aydın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Kılıçları ziyaret etti.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kullanacaklar dikkat!

İstanbul'da 2. köprü yolunu kullanacaklar dikkat! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi’nin devreye girmesiyle atıl duruma geçecek 4 gişeyi kaldırma çalışmaları sürüyor.

Bitlis Hacı Mehmet köyüne asma köprü inşa edildi!

İlçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Hizan ilçesine bağlı Hacı Mehmet köyünde yaşayan vatandaşlar, tarım arazilerine ulaşmak amacıyla köyden geçenin dereye köprü yapılması için kaymakamlığa talepte bulundu.

Mehmet Kılıç bulgaristanda konut projeleri Haberi

Mehmet Kılıç bulgaristanda konut projeleri

Kılıçoğlu Grup farklı sektörlerdeki yatırımlarını hızlandırdı. Şirketin sahibi Mehmet Ali Kılıç, 30 milyon dolarlık yatırımla hijyenik ürünler alanında altı fabrika kuracaklarını söyledi. Kılıç, "Bin kişiye istihdam sağlayacağız" dedi


Türkiye'nin önde gelen inşaatçılarından Kılıçoğlu Grubu, farklı sektörlerdeki yatırımlarını hızlandırıyor. Bulgaristan'da 11 yıl önce kurduğu deterjan, hijyenik ürünler ve kâğıt fabrikasının benzerini Türkiye'ye de kurma kararı alan şirket, 30 milyon dolarlık yatırım yapacak. Kuracağı 6 fabrika için Tuzla'yı seçen Kılıçoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kılıç, tesis bittiğinde bin kişiye istihdam sağlanacağını belirtti. Dünya markası olmak için yatırımlara hız verdiklerini söyleyen Kılıç, "Türkiye iç pazarının yanı sıra öncelikli hedefimiz Etiyopya. Ardından Libya, Gana ve Nijerya geliyor" dedi. Kılıç, Bulgaristan'daki fabrikanın ise Avusturya'ya kurulacak lojistik merkezle AB ülkelerine satış yapacağını vurguladı. Kılıç,...