21 / 05 / 2024

Mehmet Kurukcu chp

Mehmet Kurukcu chp

CHP Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kurukcu kimdir? Mehmet Kurukcu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kurukcu'nun biyografisi...

CHP Milletvekili Gürsel Erol, Bakan Mehmet Özhaseki’ye fahiş kira artışlarını sordu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yurttaşların son dönemlerde en çok şikayetçi olduğu konu olan ve gündemden düşmeyen kira artışlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sordu. 

Bakan Mehmet Özhaseki'den, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in eleştirilerine cevap!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada kent merkezlerinde rezerv yapı alanı olarak ilan edilmiş olan bölgede taşınmazı olan hak sahiplerinin herhangi bir hak kaybına uğramadığını dile getirdi.

CHP'li Cumhur Uzun'dan İnceleme Komisyonu'na çağrı: 'Bodrum'a ihanet etmeyin'

CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da ortağı olduğu şirketin inşa edeceği otel projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu'na çağrı yaptı.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Uğur Sertaslan seçim vaatlerini yerine getirmedi mi?

Yerel seçim öncesinde vatandaşlara onlarca yatırım sözü veren Gemlik Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Uğur Sertaslan, 2 senedir vaat ettiği projelerin bir tanesini bile hayata geçiremedi.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Mehmet Kocadon'a usulsüz düzenlenen yapı ruhsatı için 1 yıl hapis cezası!

CHP’li Bodrum Belediyesi eski Başkanı Mehmet Kocadon ve Belediye’nin eski İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Aytı hakkında, ‘Görevi Kötüye Kullanma’ suçuyla açılan dava sonuçlandı. Bodrum 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Başkan Kocadon'a, 1 yıl hapis cezası verildi. 

Mehmet Ali Çelebi: İstanbul depremi kadar İzmirde konuşulmalı! 

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, İzmir'in olası bir depreme hazır olmadığını belirtti ve "İzmir’de ise 7,0 büyüklüğünde deprem üretebilecek 13 fay hattı bulunmaktadır. Bunlar güncel, aktif, diri fay denilen deprem üreten faylardır" dedi...

Sinan Akgün ile Mansur Yavaş'ın kavgası yüzünden CHP Kanal İstanbul'la uğraşamıyor!

Gazeteci Mehmet Barlas, "CHP yönetiminin Kanal İstanbul'la falan uğraşacak hali mi var? Ankara'nın CHP'li Belediye Başkanı ile kökten CHP'li Sinan Aygün arasındaki rüşvet tartışmasında ölçü kaçmış durumda... " diyor...

Mehmet Özhaseki: İstanbul'u bu hale CHP getirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "1990 yılında İstanbul’daki kaçak yapılaşmayı görüyoruz. İstanbul’u bu hale getirenler 4 dönem CHP belediyesi. 1994’e kadar CHP var. İstanbul’a ihanet ederken kendilerini hiç suçlu hissetmiyorlar mı?” dedi.

Muhalefetten Mehmet Özhaseki'ye imar sorusu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin, “Tüm hırsızlıklar imardan geliyor” açıklamasını MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya ile Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yılmazkaya eleştirdi.

Yıldız Biçer'den Mehmet Çerçi'ye TOKİ göndermesi!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, düzenlediği basın toplantısında Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin TOKİ'nin sahibi gibi davrandığını söyledi.

Kozyatağı Mehmet Çavuş Cami'nin parkı imara açıldı!

Kozyatağı Mehmet Çavuş Cami'nin içerisindeki park, plan değişikliği ile imara açılıyor. CHP'li Doğan: Plan yasalara aykırı ve rant uğruna yapıldı.

Mehmet Kurukcu chp Haberi

Mehmet Kurukcu chp

Mehmet Kurukcu kimdir?

Mehmet Kurukcu, 1978 yılında Van’ın Erçek beldesinde doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Erçe’kte Lise eğitimini de Van Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı ve Anadolu Üniversitesi Büro Yönetimi Yönetici Asistanlığı Bölümünü okudu. 


1999 ile 2000 yılları arasında İstanbul ve Kıbrıs’ta vatani görevini tamamladı. 2004 ile 2010 yılları arasında SHP Erçek Belde Başkanlığı görevinde bulundu. 2011 yılı itibariyle Van CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi olup Van CHP İl Başkan Yardımcılığı yaptı. 


30 Mart 2014 seçimlerinde aday olmak için parti yöneticiliğinden istifa edip CHP Van İpekyolu Belediye Başkan adayı gösterildi. Ancak Kurukcu CHP Genel Merkez ve MYK kararıyla CHP Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. 


Ayrıca 2011 yılında Yenivan Gazetesinin düzenlemiş olduğu programda Van’da 2011 yılının en başarılı ve en genç siyasetçi ödülünü de...