11 / 05 / 2024

Mehmet Mustafa Gürban kimdir

Mehmet Mustafa Gürban kimdir

SPK tarafından çok kez ceza alan borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban, kripto para borsası Sitemcoin'e parasını kaptırdığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Gaziantep milletvekilinden baklava kredisi talebi!

Gaziantep İyi Parti milletvekili Mehmet Mustafa Gürban yüksek fiyatlara dikkat çekmek için X sosyal medya hesabından ironik bir paylaşım yaptı. Vatandaşın yiyebilmesi için boş baklava da çare olmayınca milletvekili Gürban bankalardan baklava kredisi istedi!

Milletvekili açıkladı: İstanbul'da kentsel dönüşüm bu hızla devam ederse 4 milyon konut için 20 yıl gerekir!

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban, Meclis'te yaptığı açıklamasında deprem bölgesindeki konutlar ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Gürban'ın o açıklamaları...

TİM Başkanı Gültepe: 375 milyar dolarlık hedefe kilitlendik!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ihracatçılar olarak 2028 yılı için 375 milyar dolarlık hedefe odaklandıklarını vurgulayarak, "Bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

2028 yılı için rekor hedef! Gıda ve tarımda ihracat 50 milyar dolar olacak!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, geçen yıl 27 milyar dolarlık gıda ve tarım ürünü ihraç edildiğini belirterek, “2028 için gıda ve tarım ihracatını 50 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

TİM Başkanı Mustafa Gültepe ihracatta rekor sözü verdi!

Küresel talebin Türkiye’nin ihracatında belirleyici rol oynadığını belirten Gültepe, "Ekonometrik modelleme yöntemlerinden faydalanarak bir ihracat tahmini hazırladık. İhracatta bu yıl 265 milyar dolarla yeni bir rekora imza atacağız” dedi.

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

Gıdada herkes haldeki aracıları suçlarken Bakan Muş, “Hale gelene kadar” diyerek, kimleri işaret etti?

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, gıdadaki artışla ilgili yaptıkları incelemeler sonunda, tarladan başlayarak, hale kadar olan zincirdeki kayıt dışılığın çok yüksek olduğunu vurgulayarak, bu alanın mutlaka kayıt altına alınması gerektiğini söyledi.

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fehmi Şahin ve Mehmet Mustafa Güngör ortaklığında kuruldu.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Mehmet Mustafa Gürban kimdir Haberi

Mehmet Mustafa Gürban kimdir

Kripto para borsalarında yapıldığı Sistemkoin'de ünlü borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban da mağdur oldu. Sabah'tan Ümit Erkan Demircan'ın haberine göre; Sosyal medyadaki hesaplarından yaptığı spekülatif yorumlarla Borsa İstanbul'daki hisselerle ilgili yatırımcıları yanılttığı gerekçesiyle Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından defalarca ceza alan Mehmet Mustafa Gürban, Sistemkoin'in kurbanı oldu. Parasını kripto para borsasına kaptıran Gürban suç duyurusunda bulundu.

DÜRÜMCÜDE PAZARLIK 

Sosyal medyada 'Umut Sarı' adlı hesapla borsada hisse senetleriyle ilgili spekülatif yorum yapan Gürban, 2018'de kısa adı 'TWS' uzun adı 'Energy 27' bir token (Blockchain ekosisteminde dijital olarak transfer edilebilen varlık) çıkardı.

Bunu piyasaya sürmek için bir platforma ihtiyaç ihtiyaç duydu. O esnada Sistemkoin'cileri buldu. Sistemkoin yetkililerine ulaşan Gürban, şirketin sahipleri ve çalışanlarını Gaziantep'e davet ederek, misafir etti.

Otel masraflarından yeme-içmelerine kadar her şeyi...