19 / 07 / 2024

memur emekli zammı

memur emekli zammı

Milyonlarca emekli heyecanla beklediği zamlı maaşlarına kavuşuyor. Aralık ayı enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte 6 aylık oran belli oldu. Buna göre SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 8,36 oranında zam alacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu akşam emekli zammı kararını verecek! İşte emekli zammındaki 3 rakam! 

En düşük emekli zammı yarın belli oluyor. Emekli zammı için yeni rakamlar da tek tek ortaya çıktı. İşte o 3 rakam...

Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Meslek meslek zamlı maaşlar...

Memur ve emeklinin gözü Temmuz'da yapılacak olan zam oranlarına çevrilmiş durumda. Temmuz-Aralık döneminde emekli ve memur zam oranı için 5 aylık enflasyon farkı da belirlendi. Geriye sadece son bir veri kalırken memur maaş zammı da hesaplanmış durumda.

SSK, Bağkur, memur emeklisi zammı için yeni ipucu ortaya çıktı! 10, 15 ve 20 bin TL emekli maaşı alanlar dikkat!

Milyonlarca emekli Temmuz ayında alacakları zammı bekliyor. Emeklilerin beklediği refah payıyla beraber emekli zammında yeni ipuçları da tek tek ortaya çıktı.

Emekli zammında son dakika! Ünlü ekonomist refah payı müjdesi vererek duyurdu: En düşük emekli maaşı 15 bin TL...

Milyonlarca memur ve emekli merakla Temmuz zammını beklerken, yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ekonomist Muhammet Bayram'dan da çarpıcı tespitler geldi. Peki en düşük emekli maaşı 15 bin TL mi olacak?

Emekli zammında kafalar karıştı! En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Temmuz ayı ile emekli maaşlarına 6 aylık enflasyon oranında artış uygulanacak. En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Temmuz 2024 emekli zammı için yeni ipucu geldi! Bağ-Kur ve SSK'lıların maaşları ne kadar olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024'te ne kadar zam alacağı ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli zammı için son dakika yeni ipucu geldi. Peki Bağ-Kur ve SSK'lılar ne kadar maaş alacak?

Temmuz 2024 emekli aylıkları nasıl hesaplanacak? İşte son dakika emekli zammı hesaplama tablosu! 

Pek çok kişinin gündeminde yer alan memur ve emekli maaş zammı nasıl hesaplanacak?  İşte son dakika Temmuz 2024 emekli zammı hesaplama tablosu...

Memur enflasyon farkı 2024! Memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Milyonlarca memur ve memur emeklisi son dakika Temmuz zammı ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. İşte memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak? Memur maaş farkı! Emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024!

Mart ayına ilişkin enflasyon verileri bugün açıklandı. Açıklanan son dakika rakamlarının ardından 'Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak?' sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İşte emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024! 

Bakan Işıkhan da emekli zammı için Temmuz'u işaret etti: Emeklimize daha fazla pay vermeye devam edeceğiz!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve Temmuz ayını işaret etti. İşte emeklilerin beklediği o açıklama...

Memur, emekli, asgari ücrette hesaplar tek tek sil baştan değişiyor! 

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren memur, emekli, asgari ücrette hesaplar tek tek sil baştan değişiyor. Ekonomist Şenol Babuşcu yeni düzenleme için merakla beklenen tarihi açıkladı...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde! En düşük emekli maaşı resmen 10 bin TL! Meclis'ten geçti!  

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisini yakından ilgilendiren maaş zammı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'nın verdiği müjdeyle memur emekli aylığı artış oranıyla eşitlenerek yüzde 49,25 olacağı açıklandı ve TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. 

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

memur emekli zammı Haberi

memur emekli zammı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından zamlı maaş ödeme takvimi duyuruldu. Peki, SSK Bağ-Kur emekli maaşları ne zaman yatacak? İşte 2021 Ocak ayı emekli zamlı maaş ödeme takvimi...

A Haber'de yer alan habere göre; milyonlarca emeklinin merakla beklediği enflasyon rakamları açıklandı. Bu gelişmelerin ardından maaşlara uygulanacak zam oranı belli oldu. SSK ve Bağ-Kur emeklisinin 2021 yılının ilk yarısında geçerli maaşlarına yüzde 8.36 oranında zam yansıyacak. 

SSK BAĞ-KUR EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

SSK ve Bağ-Kur emeklileri zamlı maaşlarını bu ay hesaplarında görecekler. Ayın 17'sinden itibaren yatırılacak maaşlar zamlı olacak. Memur emeklileri ise maaşlarını erken aldılklarından zam yansıtılmadı. Onların zam farkları da bu ay içinde SGK tarafından açıklanacak bir takvim ile duyurulacak.

EMEKLİ MAAŞLARI NE KADAR OLDU?

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına yüzde...