21 / 05 / 2024

menteşe belediyesi arsa ihalesi

menteşe belediyesi arsa ihalesi

Muğla Menteşe'ye bağlı Akçaova Mahallesi Merdivenli Mevkiide yer alan arsa ilçe belediyesi tarafından satışa sunuluyor. İhale 15 Kasım'da yapılacak..

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Dededen miras kalan köy evlerine yıkım kararı! Köylüler ayaklandı!

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kıran mahallesindeki köy evleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı talimatıyla Menteşe Belediyesi araçları tarafından ‘kaçak’ gerekçesiyle yıkılıyor.  Kıran köylüleri, yıkıma tepki göstererek araçların önüne durdu.

Muğla Menteşe'de imara aykırı alanlarda yıkım başladı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde imara aykırı inşa edilen konutlar için yıkım kararı alındı. Mahalledeki yıkımlarla ilgili Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yıkım işlemlerinin bakanlık kontrolünde yapıldığı belirtildi. 

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

Bursa’da iki büyük ilçe belediyesi seçim öncesi gayrimenkullerini satışa çıkardı. Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin mülkiyetindeki arsaların satışı için düğmeye basıldı.

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Muğla Menteşe'de imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe'deki imara aykırı yapıları yıkıyor.

Muğla Menteşe'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Muğla Satış Memurluğu, Muğla ili, Menteşe ilçesi, Karabağlar Mahallesi, 711 ada 51 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor.

Menteşe'de imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapı denetimleri kapsamında Muğla'nın Menteşe ilçesinde yer alan imara aykırı yapılar yerle bir ediliyor...

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

menteşe belediyesi arsa ihalesi Haberi

menteşe belediyesi arsa ihalesi

Menteşe Belediye Başkanlığı tarafından Akçaova Mahallesi Merpenli Mevkiide bulunan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 3 milyon 865 bin TL olarak belirlenen arsaların ihalesi 15 Kasım Çarşamba günü saat 14.00'de Menteşe Belediyesi Meclis Salonunda Encümen huzurunda yapılacak.

TAŞINMAZ (ARSA) SATILACAKTIR
Menteşe Belediye Başkanlığından:

1 - Menteşe Belediyesinin hüküm ve tasarrufu altında bulunan aşağıda nitelikleri yazılı l ad. Taşınmaz (arsa) 2886 Sayılı Devlet İhale Yasasının 35/a maddesi gereğince kapalı teklif suretiyle satılacaktır.

2 - İhale 15.11.2017 Çarşamba günü saat 14.00’de Menteşe Belediyesi Meclis Salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır.

3 - İhale ile ilgili bilgi ve şartname ve ekleri mesai saatleri dâhilinde, Menteşe Belediyesi Emlak İstimlâk Müdürlüğünden ücretsiz olarak alınabilir.

4 - İhaleye katılacak iştirakçilerin ve de taşınmazların kapalı teklif usulü satış ihalesine teklif...