01 / 05 / 2024

MEPRO BELGELENDİRME VE GÖZETİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ nerede

MEPRO BELGELENDİRME VE GÖZETİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ nerede

Mepro Belgelendirme Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi 160 bin TL sermaye ile bugün Sabri arslan tarafından kuruldu.

Son Dakika! Ek MTV 2024'te geliyor mu? Bakan Mehmet Şimşek açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni yıl öncesi önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Şimşek, kamuoyundaki endişeleri hafifletmeyi amaçlayarak, 2023 yılında vergi zamlarının yüksek olmayacağını açıkladı. Hükümetin ekonomik istikrarı sürdürme ve vatandaşların mali durumunu koruma konusundaki ka

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi kaç TL?

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyatı...

Bra Örme Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bra Örme Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Mısırlı tarafından kuruldu.

Homend Alex Laser 1281H Moplu ve Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge 5 bin 999 TL! Teknik özellikleri neler?

Homend Akıllı Robot Süpürge , 3 boyutlu lazer tarama teknolojisi, 3 katlı hepa filtresi ve 600 ml kapasiteli toz haznesi ile silme ve süpürme işlemini gerçekleştirir. 

Xiaomi Mi Robot Süpürge ve Paspas en uygun fiyata nerden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ süpürge, sert zemin ve halı üzerinde kullanım imkanı sunuyor. Akıllı süpürgenin hem süpürme hemde silme özelliği bulunuyor? Peki yüksek performans ile çalışan akıllı robot süpürgenin diğer özellikleri neler?

Yüzde 280 artış! Kasko yaptırmayanlara duyurulur! İşte kasko fiyat düşürme yolları!

Otomobili olanlar ve daha kasko yaptırmamış olanlar, uygun fiyata kasko yaptırma hayali kuruyor. Peki kasko düşürme yolları var mı, varsa neler? İşte detaylar!

Elektrik faturaları kabusunuz olmasın! İşte faturayı yarı yarıya düşürme yöntemleri!

Elektrik faturalarınız yüksek tutarda geliyorsa, bu durumu tersine çevirebilirsiniz. Elektriğin pahalı ve ucuz geldiği belirli saatler bulunmaktadır. İşte o saatler ve elektrik faturasını düşürme yöntemleri!

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve Akbank’tan sıfıra yakın faiz kararı! İşte güncel kredi faiz oranları!

Gelen son dakika haberine göre Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Akbank faiz düşürme kararı aldı. 4 bankanın taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları merak ediliyor. Halkbank ise esnafa özel kredi paketini duyurdu. Esnaf bu kredi paketiyle rahat bir nefes alacak. Peki kredi başvurusu nasıl

Süpürme ve silme işlemini aynı anda yapan Tineco FLOOR ONE S3 kablosuz süpürge 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Zamandan tasarruf sağlamak için üretilmiş Tineco FLOOR ONE S3, evde çok işinize yarayacak. Hem ıslak hem kuru süpürme işlemi yapan Tineco FLOOR ONE S3, aynı zamanda kablosuz bir süpürge. Yapay zekâ ile güçlendirilen FLOOR ONE S3 şimdi tanışma fiyatıyla 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

TOGG'dan görme engelli kullanıcıları mutlu eden haber!

Görme engelli bireyler, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) ürün ve hizmetlerinden eşit ve erişilebilir şekilde yararlanabilecek.  İşte yapılan o anlaşma...

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Yapılara zarar veren malzeme kullanımı ve yapım hatalarıdır!

İstanbul tarihi boyunca çok sayıda deprem yaşamış olup, büyük hasarlar meydana gelmiş ve can kaybı yaşanmıştır. Fakat, “Örme Sütun”, “Dikilitaş” ve Çemberlitaş bin beş yüz yılı aşkın zaman geçmesine rağmen halen ayakta. Anlaşılan insanlara ve yapılara zarar veren deprem değil" dedi.

MEPRO BELGELENDİRME VE GÖZETİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ nerede Haberi

MEPRO BELGELENDİRME VE GÖZETİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ nerede

Mepro Belgelendirme Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi 160 bin TL sermaye ile bugün Sabri arslan tarafından kuruldu.


Mepro Belgelendirme Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; -Ulusal ve uluslararası tüm yetkili kuruluşlarla yürürlükte olan standart yasa ve yönetmelikler doğrultusunda ürün belgelendirmesi yapmak,ürünlere ait test analiz , gözetim hizmetleri ve uygunluk kontrollerini yapmak -Her türlü ölçümleme ve ölçme cihazının yurt içi ve yurt dışından temin, üretilmesi kalibrasyonu,sertifikalandırılması -Kalibrasyon laboratuvarları ile ilgili işlemleri yapmak personel belgelendirme yapmak -Personel Belgelendirme amacıyla sınav düzenlemek, sertifika hazırlamak Ulusal ve uluslararası gözetim ve denetimleri yapmak, ulusal ve uluslararası İhalelere teknik şartname hazırlayarak katılmak Mesleki yeterlilikleri uygun olduğu tespit edilen kişilere mesleki yeterlilik belgesi verilmesini sağlamak Mesleki yeterlilik kurumu tarafından yayınlanan ulusal ve uluslararası standart ve yeterliliklere...