18 / 05 / 2024

Mercan Kimya alçınem

Mercan Kimya alçınem

Mercan Kimya Genel Müdürü Yaşar Salgar, Mercan Kimya ve Tübitak işbirliğinde alçıpanların neme dayanıklı olmaması sorununa nemi düşüren alçınem adında yeni bir ürün geliştirdiklerini açıkladı...

Konut, evlilik, doğal afet durumlarında birikmişin yüzde 50'si alınabilecek: BES'te yeni dönem 1 Temmuz'da başlıyor!

Bireysel emeklilik sistemine (BES) katılımı artırmak ve kalma süresini uzatmak amacıyla yeni düzenlemelerin yapılması gündemde. BES'te yeni dönem 1 Temmuz'da başlayacak ve bazı durumlarda birikmişin yüzde 50'si alınabilecek. İşte ayrıntılar...

Altın alım satımında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın! O gram altınlar sahte!

Altın piyasasında sahteciliğin önüne geçebilmek için altın alım satımında, Darphane tarafından yeni bir dönem başlatılıyor.

Araç alım-satımında yeni dönem başlıyor! Artık mahkemeye gitmeye gerek kalmayacak!

Araç alım-satımında yeni dönem resmen başlıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) bünyesinde MASFEDTAM ismiyle kurulmuş olan tahkim mekanizmasıyla kusurlu araç alım satımındaki uyuşmazlıklar mahkemeye gidilmeden çözülecek.

Konut alım satımda yeni dönem! Sistem baştan sona değişiyor!

Konut alım satım işlemlerinde Gayrimenkul Değerleme Sistemi adıyla yeni bir dönem başlıyor. Tapuda rayiç bedel yerine gerçek değer üzerinden yapılan işlem hem devletin gelir kaybının önüne geçecek hem de vergi ve harç oranlarını düşürecek.

31. Dönem POMEM başvuruları ne zaman? POMEM polis alımında son durum

Polis adayları, heyecanla 31. Dönem POMEM başvurularının açılmasını bekliyor. Yakın tarihte açıklanan 30. Dönem POMEM mülakat sonuçları, sonraki polis alımı başvurularının ne zaman yapılacağına dair merakı artırdı.  Peki, 31. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman başlayacak?

Konut alımında yeni dönem geldi: Neler değişecek? Ev alacaklar hemen göz atın! 

Konut kredilerinde yeni dönem resmen başladı. Bundan sonra tapusu olan vatandaş, yeni bir konut daha alırsa, evin değerinin yüzde 90’ı değil, yüzde 22.5’i kadar kredi alabilecek. İşte merak edilenler...

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Makine ve Kimya Endüstrisi personel alımı yapacak! İşte ilana ait başvuru detayları!

Türk savunma sanayiinin öncü güçlerinden biri ve Türkiye'nin saygın kuruluşlarından Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), kadrosunu daha da sağlamlaştırmak amacıyla yeni personel alım duyurusunda bulundu.

Altında yeni dönem başlıyor! Altın alıp satmak isteyenler kırmızı kodla uyarıldı! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın yatırımcıları seçimin ikinci tura kalması ile daha temkinli davranırken altın alıp satmak isteyenler için uyarı geldi. Altında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden bakın!

30. Dönem POMEM başvuruları ne zaman? 10 bin polis alımı 2023 ne zaman? 10 bin polis alımı şartları nelerdir?

POMEM başvuruları gündemde yer alıyor. POMEM başvuru kılavuzunun yayınlanmasıyla beraber araştırmalar hız kazandı. Peki 30. Dönem POMEM başvuruları ne zaman? İşte detaylar!

Alışverişlerde yeniden dönem! Artık oraya gidip indirimli olarak ürün alabileceksiniz

Türkiye'de alışveriş konusunda yeni bir dönem başlıyor. KoopBakkal Projesi'nin Aralık 2022 itibarıyla ilk etapta 6 ilde başlatılacağını belirten Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bu illerin Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara olduğunu aktardı.

Promosyonda yeni dönem! Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?

“Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?” sorusuna TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü canlı yayında yanıt verdi.

Yemeksepeti Gel Al ile restoranda sıra bekleme. Üstelik indirim kazan. İşte 30 Eylül 2022 yemeksepeti fiyat listesi

Yemeksepeti “Gel Al” ile yemek siparişlerinizde yeni bir dönem başlıyor! Yemeksepeti’nin, müdavimlerine indirim ve sıra beklememe kolaylığı sunan yeni Gel Al hizmeti hayata geçti.   

Mercan Kimya alçınem Haberi

Mercan Kimya alçınem

İnşaat sektöründen, mobilya sektörüne, elektronik sistemlerden, endüstriyel ihtiyaçlara kadar geniş bir alana hizmet verdiklerini dile getiren Mercan Kimya Genel Müdürü Yaşar Salgar, ayrıca mum. kibrit, kağıt, tekstil, pil, laminasyon, barut, kalem, mum, boya kalemi, polisaj, emaye, kablo, kromaj, hassas döküm, deri, trikotaj, elektronik devre lehimciliği, sunta, yumurta viyolü, beton kalıpçılık, beton katkı malzemeleri sanayilerinde kullanılan teknik özelliklere göre çeşitli parafin ve parafin emülsivonları ürettiklerini de açıkladı, inşaat sektöründe kullanılan bazı malzemelerin kullanım alanları ve şekillerine göre kısıtlayıcı etkilerinin olduğuna dikkat çeken Salgar. iş yerlerinden, ev dekorasyonuna kadar birçok alanda kullanılan alçıpan panellerin uygulama kolaylığı bakımından inşaat sektöründe sıkça tercih edildiğini söyledi. Alçıpan panellerin ortamdaki nemden etkilenmesinden dolayı kabarma ve dökülme gibi sorunlar oluşturduğundan nemli ortamlarda kullanılmadığını belirten Salgar, Mercan...