10 / 05 / 2024

Mesut Baş

Mesut Baş

Baş Teknik Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Baş, Macit Baş, Mesut Baş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Halkalı, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Kadıköy'de devrim niteliğinde bir adım: Dijital kentsel dönüşüm başlayacak!

CHP Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından dijital demokrasi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, dijital devrimi Kadıköy’den başlatacağız” dedi.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Mesut Karakaş kimdir?

Halkbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Karakaş kimdir? Mesut Karakaş kaç yaşında? Mesut Karakaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Mebalife Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mebalife Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mesut Baş tarafından kuruldu.

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Çatalca İhsaniye'de 50 yıldır beklenen köprünün yapımı başladı!

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

Mesut Mestan: Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok!

Bursaspor'un kulüp başkanı Mesut Mestan, Bursaspor olağan divan kurulu toplantısında konuştu. Mestan, "Bursaspor'un geçmiş yıllarda gelir getirecek birçok gayrimenkulü vardı. Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok" dedi...

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Mesut Güleroğlu: Emlak piyasası hareketlenecek!

zmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, yeni yılda faiz oranlarının düşmesiyle emlak piyasasının canlanacağını açıkladı.

Mesut Özil İstanbul'dan ev aldı!

Mesut Özil, Küçük Çamlıca’da satın aldığı yeni tripleks villayla bir başka Galatasaraylı eski yönetici Ergun Gürsoy’a da komşu oldu. Özil'in evinde jimnastik salonu ve tenis kortu da bulunuyor.

Mesut Sancak: Üç yeni projeye başlıyoruz!

Kısa süre içerisinde üç ayrı projeye başlayacaklarını söyleyen Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, "2020 için şu andaki görüşmelerimiz hariç 3 projemiz var. Arsalar hazır, hatta iki tanesinin görselleri bile hazır" dedi...

Mesut Baş Haberi

Mesut Baş

Baş Teknik Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Baş, Macit Baş, Mesut Baş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Halkalı, Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Baş Teknik Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-)İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri,...