05 / 05 / 2024

Mesut Ozan Koroğlu

Mesut Ozan Koroğlu

Koroğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Gayrimenkul Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa İbrahim Koroğlu, Mesut Ozan Koroğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Konut satışlarında büyük düşüş! Paralar gayrimenkule değil faize gitti! 

Yaptığı açıklamada konut satışlarının son üç aydır düşük seviyelerde seyrettiğini dile getiren İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Paralar emlaka değil faize gitti" dedi.

Gulf Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gulf Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Dilsizoğlu tarafından kuruldu.

Ev fiyatlarının düşmesi söz konusu değil: Nüfus arttıkça, fiyat artışı devam eder! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarının seyrini merak ediyor. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut fiyatlarında düşüş olacağını ümit eden vatandaşlara konu hakkında açıklamalar yaptı.

Uzmanlar emlak vergisinin düşürülmesini istiyor! 'Yüzde 1'e düşürülmeli'

Gayrimenkul satışlarında alıcıdan ve satıcıdan yüzde 2 vergi alındığını söyleyen İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, “Rakamlar arttı. 5 milyon TL’lik bir konutun satışında 200 bin TL vergi ödeniyor. Devletin bu oranı düşürmesi gerekiyor” dedi.

Ev satacaklar aman dikkat! Artık yasaklandı!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Resmi Gazete'de yayımlanan taşınmaz ilanı düzenlemesine yönelik, "Bundan sonra emlakçı bir ilan girmek istiyorsa, yetki belgesi alması lazım. Dairenizi satmak istiyorsanız ve emlak danışmanıyla çalışacaksanız" dedi.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Seçimden sonra konut fiyatları artabilir!

Konut satışlarında yaşanan durgunluğa ilişkin değerlendirmelerde bulunan İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu konutta yükselişin olacağına dikkat çekti.

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Karabulut, Mesut Dayıoğlu ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

İzmir'de satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı!

İzmir depremi sonrası yükselen kira fiyatları İzmir gündeminini mesgul etmeye devam ediyor. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu yaşanan kira artışlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kani Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kani Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koroğlu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul 2022'de dövizin yerini alacak!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, 2022'de gayrimenkul sektörüne olan talebin artacağını belirtti.  Güleroğlu, özellikle ikinci el konut ve arazilerde hareketlilik olacağını ifade etti.

Mesut Ozan Koroğlu Haberi

Mesut Ozan Koroğlu

Koroğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Gayrimenkul Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa İbrahim Koroğlu, Mesut Ozan Koroğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Koroğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Gayrimenkul Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Koroğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Gayrimenkul Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Ömerli Koçullu Köyü Karasu Caddesi,...