07 / 05 / 2024

Metehan Kavuk yakalama kararı

Metehan Kavuk yakalama kararı

İzmir'de FETÖ soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı verilen 7 işadamından 4’ü sırra kadem bastı. Polis her yerde Metehan Kavuk, Kamil Karakaş, Hami Çatalyürek ve Ruhi Ünalan’ı arıyor.

Depremde 150 kişinin öldüğü sitenin müteahhidi yakalama kararına rağmen mal varlığını sattı!

6 Şubat depremlerinde 150 kişinin öldüğü Palmiye Sitesi'nin müteahhidi Ali Babaoğlu’nun yurt dışı yasağı ve yakalama kararı olmasına karşın mal varlığını sattığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

370 kişinin yaşamını yitirdiği sitenin firari müteahhidini, depremde yakınlarını kaybedenler yakaladı!

Hatay'da depremde 370 kişinin yaşamını yitirdiği Emlak Bank Konutları'nın hakkında yakalama kararı bulunan müteahhiti Mehmet Özat'ı yakınlarını kaybedenler bir alışveriş merkezinde yakalayarak polise teslim etti.

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Taşbaşı ve Fazlı Metehan Nazlı ortaklığında kuruldu.

Bem Motors Oto Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Bem Motors Oto Ekspertiz Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Ufuk Hilaloğlu, Mehmet Bahadır Ceyhan ve Mehmet Metehan Soysal ortaklığında kuruldu.

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Yakalama kararı bulunan 2 müteahhit kendi yaptıkları binaların enkazında can verdi!

Diyarbakır'da çöken 7 binada hayatını kaydeben 2 kişinin, haklarında yakalama kararı çıkarılan müteahhitlerden Celal İrkören’in Sözel Apartmanı’nda, Halil İpek’in ise Dündar Apartmanı'nın enkazında kalarak yaşamını yitirdiği ortaya çıktı...

Pek çok kişi neden Microsoft Edge'den nefret ediyor! İşte nedeni

Microsoft, bir zamanlar dünyanın en popüler internet tarayıcısının yaratıcısıydı, ancak herkesin Internet Explorer kullandığı dönem çoktan geçti.  Önceki web tarama alaka düzeyini yeniden yakalama girişiminde bulunan şirket, Microsoft Edge'i piyasaya sürdü. 

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Marca Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Marca Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli iel Metehan İçer tarafından kuruldu.

'Dolar 6 TL olacak' sözlerinden sonra yatırımcılara dolar tavsiyesi

Doların yüksek bantta seyretmesinin ardından dolara yatırım yapmayı düşünenler biraz çekingen davrandı. Ancak yatırım uzmanları, doların euroyu yakalama konusunda ısrarlı olduğunu dile getiriyor.

Şekeroğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Şekeroğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Cengizhan Şeker ve Metehan Şeker ortaklığında kuruldu.

Metehan Kavuk yakalama kararı Haberi

Metehan Kavuk yakalama kararı


İzmir'de FETÖ soruşturması kapsamında haklarında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verilen 7 işadamından 4'ü kayıplara karıştı. 4. Sulh Ceza Hakimliği'nin aldığı karar sonrası Remziye Aras ve Nurettin Bilgi yakalandı, hakim karşısına çıkarılan ve suçları yüzlerine okunan Aras ve Bilgi cezaevine gönderildi.


Babası aynı soruşturmada tutuklanan Kavuklar Grup'un ortaklarından Metehan Kavuk ve Karakaş Atlantis Kuyumculuk'un sahibi Kamil Karakaş ile Hami Çatalyürek ve Ruhi Ünalan'a ulaşılamadı. Evlerinde bulunamayan 4 zanlı, gidebileceği evlere yapılan baskınlarda da ele geçirilemedi. Hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verilen Orkide Yağları'nın sahibi Ahmet Küçükbay'ın ise halen FETÖ ile bağlantısı nedeniyle kapatılan Gediz Üniversitesi'yle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde gözaltında tutulduğu belirtildi.


Savcı itiraz etmişti


Daha önce Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk'la birlikte 11 kişinin tutuklandığı...