10 / 05 / 2024

Metin Burma projeleri

Metin Burma projeleri

Eski Atakum Belediye Başkanı Mimar Metin Burma kimdir? Metin Burma, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Metin Burma, bugün çalışmalarına hangi alanda devam ediyor?

Eski Başkan Burma'dan Atakum imarı için Büyükşehir'e dava!

Samsun Atakum Belediyesi eski Başkanı Metin Burma, İlçe Belediyesi tarafından hazırlanıp karara bağlanan imar planı için iptal davası açtı.

Metin Genç, Trabzon Ortahisar'daki projeleri anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediye başkanlığının ikinci yılını değerlendirmek üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi. Genç, ele alınan ve yapımı devam eden projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Ahmet Metin Genç Ortahisar'ın 2016 projelerini anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Ortahisar’da görev yapan muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda 2015 sene içerisinde gerçekleştirdiği ve 2016'da gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

64. hükümet programındaki mega ulaştırma projeleri hayata geçecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. hükümetin programını açıklandı. Programda başta İstanbul’da olmak üzere mega ulaşım projeleri yer aldı. İşte 64. hükümet programındaki büyük ulaştırma projeleri:

Mega ulaşım projeleri 64. Hükümet Programı'nda görüşüldü!

Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. Hükümetin programını açıklandı. Programda mega ulaşım projeleri ise dikkati çekti.

Metin Burma kimdir?

Eski Atakum Belediye Başkanı Mimar Metin Burma kimdir? Metin Burma, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Metin Burma, bugün çalışmalarına hangi alanda devam ediyor?

Metin Solak, Çiğli 'de yapımı devam eden projeleri inceledi!

Çiğli Belediyesi yatırımlara ara vermeden devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, teknik ekibiyle birlikte Çiğli 'de yapımı devam eden projeleri sık sık yerinde inceliyor.

Metin Burma: Kent mobilyalarını kirletmeyelim!

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, yaşanan seçim süreci nedeniyle aday olan veya aday adayı konumunda olanların gelişigüzel yerlere afişleme yapıp pankart astıklarını, bunun da kent mobilyalarına zarar verdiğini belirtti...

Metin Burma: Atakum'da hizmet konusunda iddialıyım!

Atakum Belediye Başkanı Burma, şuan belediyeye bağlı 28 mahalle olduğunu belirterek hizmet konusun-da iddialı olduğunu belirtti. Burma, "Kim hizmetlerim için 'memnun değilim' derse bize oy vermesin" dedi

Metin Burma: Çevreyolu sayesinde kentimiz Güney'e ve yukarılara doğru gelişecek!

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Çamlıyazı, Kara Oyumca ve Yukarı Aksu köylerini ziyaret ederek, köy sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Burma, "Atakum benim eserimdir. O'nu daha da geliştirmek ve yıldızını parlatmak için yüksek enerji ile çalışacağız

Metin Hepgüler kimdir?

Mimar Metin Hepgüler kimdir? Mimar Metin Hepgüler ne zamandan beri bu mesleği icra ediyor? Mimar Metin Hepgüler'in imza attığı projeler nelerdir? İşte Mimar Metin Hepgüler ve projeleri...

Metin Burma: Atakum güneye doğru büyüyecek!

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakum ilçesinin güneye doğru büyüyeceğini ve o bölgede küçük sanayi sitesi oluşturularak istihdam noktasında önemli bir merkez olacağını söyledi.Kentsel yaşamın ihtiyaçlarını karşılayacakları...

Metin Gül kimdir?

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gül kimdir? Metin Gül ile Gül İnşaat bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gül ve Gül İnşaat...

Metin Burma projeleri Haberi

Metin Burma projeleri

Metin Burma kimdir?

Metin Burma, 1950, Trabzon doğumlu. Metin Burma, eski Atakum belediye başkanı. 1950 Trabzon doğumlu olan Burma 1961 yılında ailesi ile birlikte Samsun'a yerleşti. Ortaokul ve lise öğrenimini Samsun'da tamamladıktan sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini kazandı. 1974 yılında mimar olarak mezun oldu. 


Aynı yıl, İller Bankası Samsun 6. Bölge Müdürlüğü'nde Teknik Sorumlu olarak göreve başladı. Belediyelere proje üreterek bu görevi 9 yıl boyunca sürdürdü. Memuriyetten ayrılarak iş yaşamına serbest çalışmalarıyla devam etti. Bu dönemde pek çok mimari projeye imza attı, birçok bina inşaatı ve altyapı çalışmalarını tamamladı. Kontrollük ve danışmanlık yaptı.


Belediyeciliğe 1984 yılında Sosyal Demokrasi Partisi'nden Samsun belediye meclis üyeliğine seçilerek başladı. 1994 yerel seçimlerinde Sosyaldemokrat Halkçı Parti'den Atakum kurucu belde belediye başkanı oldu.


1999 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk...