12 / 05 / 2024

mevka proje destek

mevka proje destek

Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri, ajansın faaliyete geçtikleri 2009 yılından bu yana 689 projeye 82 milyon TL kadar destek sağladı. Bu projelerle birlikte en az 121 bin kişi istihdam edildi.

İŞKUR açıkladı! Kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek verilecek!

İŞKUR'un kadın istihdamını artırmak için yeni bir projesi başlattığını duyurdu. Buna göre, proje kadın çalışan istihdam eden iş yerlerine 25 bin lira destek sağlanacağı kaydedildi.

İŞKUR yeni ay müjdesini duyurdu! Devletten çalışmayanlara 13.156 TL'ye yakın destek ödemesi!

İşsiz olanların mesleki deneyim kazanmaları için İŞKUR destek sağlamaya devam ediyor. İşbaşı Eğitim Programları kapsamında katılımcılara maddi destek sağlanıyor. İşte söz konusu proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı'ndan 65 yaş üstüne müjde: 60 proje değerlendiriliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Yaşlı Destek Programı'na ilişkin açıklama yaptı. Göktaş, Yaşlı Destek Programı'nı (YADES) Türkiye genelinde yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında 60 yeni proje başvurusu alındığını aktardı. 

Devlet, eşi vefat eden kadınlara konut desteği veriyor! 500 bin TL'lik destek için işte bu şartlar aranıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşi vefat eden kadınlara konut desteği verileceğini açıkladı. 500 bin TL destek sağlanacak proje ile bilgileri bakanlığın resmi sitesinden yayımlandı. İşte detaylar...

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

250 bin aile faydalanıyor! Sosyal ve Ekonomik Destek Programı’na nasıl başvurulur?

Sosyal ve Ekonomik Destek Programı (SEDEP) kapsamında; ayni ve nakdi sosyal destek başvuruları yapılabiliyor. İBB’nin hayata geçirdiği proje kapsamında 250 bin aile faydalanıyor. Peki SEDEP’e nasıl başvurulur?

Birinci el konutlara destek bekliyorlar!

Gayrimenkul sektörü, yeni proje inşaatların hayata geçirilmesi ve inşaat yatırımlarının devam edebilmesi için birinci el konutlara destek verilmesini istiyor.

Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31060 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir'de 2020 yılında 22 projeye 18 milyon liralık destek!

İzmir Kalkınma Ajansı, 2020 yılından destek almaya hak eden 22 proje ile hibe sözleşmesine imza attı. 22 projeye 18 milyon lira destek sağlanacak.

Kanal İstanbul için 6 üniversiteden teknik destek alındı!

Bakan Turhan, Kanal İstanbul'da etüt proje çalışmaları kapsamında zemin etüdü, hidrolojik çalışmalar, çevre araştırmaları, ekosistem, orman, işletme ve yer altı suları, ekonomik analizi araştırmalarının yapıldığını, 6 üniversiteden teknik destek alındığını söyledi...

DAP'tan 12 proje için 36 milyon lira destek!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi (BKİ) Başkanlığı'nca 2019 yılı içerisinde 12 proje için 36 milyon liralık destek verilecek.

BAKKA'dan sanayi projelerine 20 milyon liralık destek!

BSanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda faaliyetlerine devam eden BAKKA, 2020 Yılı Sanayi ve Çevre Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında proje teklif çağrısında bulundu.

mevka proje destek Haberi

mevka proje destek

Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) Genel Sekreteri Mevlana Kalkınma Ajansı'na (MEVKA), faaliyete geçtiği 2009 yılından bugüne kadar, 2 bin 300'ü aşkın (en fazla proje teklifi alap ajanslardan biri) proje teklif edilmiş ve 689 proje teklifi destek almaya (en fazla proje teklifi destekleyen ajanslardan biri) hak kazanmıştır. 140 milyon TL'nin üzerinde yatırım desteği olan bu projelere MEVKA olarak 82 milyon TL'yi aşkın destek sağlanmıştır. Orta ileri teknoloji grubunda Ar-Ge, yenilikçilik temalı projelere destek sağlanmış ve 2023 vizyonundaki ihracat hedeflerine katkı sağlayan projeler desteklenmiştir. Bu projelerle birlikte şu ana kadar en az 22 bin 730 kişi değişik konularda eğitilmiş ve en az bin 121 kişi istihdam edilmiştir ve uygulaması devam eden projelerle ilgili izleme faaliyetlerine devam edilmektedir. 


MEVKA olarak Konya ve Karaman bölgesinde...