27 / 04 / 2024

mevlüt uysal açıklama

mevlüt uysal açıklama

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinin lansmanında konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, özel sektör proje geliştirirken KİPTAŞ’ı örnek alsın dedi. Uysal, sadece barınak değil içinde okulu, camisi olan projeler geliştirsinler mesajını verdi…

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Fitch Ratings’tan Türkiye ekonomisine ilişkin olumlu açıklama!

Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine ilişkin bir açıklama yaptı ve Türkiye'nin not görünümünü yükseltti. Bu kritik değerlendirmenin ardından bir de açıklama geldi.

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama

Kuveyt Türk’ten emekli vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka emekli promosyon miktarlarını açıkladı.

Dünya banka devinden Türkiye hakkında flaş uyarı. Dikkat çeken açıklama geldi

Dünya banka devinden Türkiye ekonomisi hakkında flaş bir açıklama geldi. Ekonomi ile ilgilenen herkesin açıklamayı dikkatli okuması gerekiyor.

Böyle kredi Türkiye tarihinde görülmedi! İş Bankası'ndan flaş açıklama

İş Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlara yönelik flaş bir açıklama geldi. Böyle kredi Türkiye tarihinde bile görülmedi. Kredinin detayları meraklandırdı.

Dolar Neden Düşüyor? Hakan Kara'dan Şaşırtıcı Açıklama! Türkiye Ekonomisinin Gündemindeki Dolar Düşüşü...

Ekonomik krizin ve enflasyonist baskının Türkiye ekonomisini olumsuz etkilediği bir dönemde, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski başekonomisti Hakan Kara, doların düşüşüne ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Kara, doların neden düştüğüne dair dikkat çeken bir paylaşım gerçekleştirdi.

Ziraat Bankası'ndan çok önemli açıklama! Tüm müşterileri hemen baksın

Ziraat Bankası'ndan kredi faiz oranları hakkında çok önemli bir açıklama geldi. Tüm müşterilerinin bakması gerekiyor. İşte Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamanın detayları...

İş Bankası'ndan tüm müşterileri ilgilendiren önemli açıklama!

İş Bankası'ndan tüm müşterileri yakından ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından fatura ödemelerinde yüzde 30 indirim yapılacağı açıklandı. Peki vatandaşlar bu indirimlerden nasıl faydalanabilecek. İşte detaylar...

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama. Promosyon miktarları değişti

Kuveyt Türk'ten emekli vatandaşlar hakkında yeni bir açıklama geldi. Emekli vatandaşların bankadan alacağı promosyon miktarlarına güncelleme geldi. İşte detaylar...

Kuveyt Türk'ten bomba açıklama

Ülkemizde geniş bir müşteri ağı olan bankalar arasında yer alan Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi.

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Ramazan pidesine dev zam! Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ndan çok konuşulacak açıklama!

Ramazan ayının gelmesine sayılı günler kala insanlar tarafından pide fiyatları da merak konusu oldu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun yaptığı açıklama ile beraber pide fiyatlarına büyük zam geleceği düşünülüyor.

mevlüt uysal açıklama Haberi

mevlüt uysal açıklama

Bahçeşehir Vaditepe projesi bugün KİPTAŞ Genel Müdürlük binasında düzenlenen basın toplantısı ile görücüye çıktı. Toplantıya İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal katıldı. 



İkinci ve üçüncü etap alt gelirlilere

Toplantıda konuşan İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş Vaditepe Bahçeşehir projesinin ikinci ve üçüncü etaplarının alt gelire yönelik olduğunun müjdesini verdi. Topbaş, “Vaditepe Bahçeşehir’in bin 400 konuttan oluşan ilk etabı bugün itibariyle satışa çıktı. Buradan elde edeceğimiz gelirle projenin ikinci ve üçüncü etaplarını da yapağız. Bu diğer etaplar alt gelir gurubuna yönelik olacak. İkinci ve üçüncü etapta 85-95 metrekare daireler yer alacak. Bizim amacımız kar etmek değil. Tek karımız vatandaşlarımızdan gelen dualardır” dedi. 




Özel sektör KİPTAŞ’ı örnek alsın

Bahçeşehir’in 1995 yılında KİPTAŞ tarafından yapılan toplu konutlar...