17 / 05 / 2024

Mhd Hıcham Alzın

Mhd Hıcham Alzın

Zin Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Mhd Hıcham Alzın, Mouhammad Hssan Alfarauaty, Ghaydaa Alfarauaty ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün büyük bir fırsat olduğunu belirterek, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracağını söyledi.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşüm hız kazandı! 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşümün Zeytinburnu'nda hız kazandığını belirterek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşümde yeni dönemle birlikte süreç hızlanacak!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile kentsel dönüşüm sürecinin daha hızlı olacağını açıkladı.

Küresel ticaret resmen çakıldı! Son 3 yılın en hızlı düşüşü yaşandı!

Küresel ticaret bu yılın temmuz ayında neredeyse 3 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı. Temmuz ayındaki yıllık düşüş yüzde 3,2 olarak kayıtlara geçti. Yüksek enflasyon, faiz artışları ve hizmet harcamaları talepte düşüşe sebep olan etkenler olarak gerçekleşti.

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

Hüseyin Aydın Kimdir?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın’ın mesleği nedir? Hüseyin Aydın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusuna son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Altın fiyatları son zamanlarda yatırımcıların kafasını karıştırmaya başladı. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı araştırılıyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusunu son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

Dünyanın en hızlı Apple cihazı duyuruldu! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

AnTuTu, Apple'ın en hızlı cihazlarının bir listesini yayınladı. Geçen ay hangi cihazlar iyi performans gösterdi?

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

İmalatta fiyatlar patladı daralma hızlandı Koronanın ilk dalgasından bile daha fazla

İmalat sanayiinde yaşana daralma temmuz ayında hız kazandı. Üretim ve yeni siparişlerde korona virüs salgınının ilk dalgasından bu yana en belirgin ivme kaybı yaşandı. Temmuz ayında Türkiye imalat sanayii satın alma yöneticileri endeksi 46.9'a geriledi.

Mhd Hıcham Alzın Haberi

Mhd Hıcham Alzın

Zin Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Mhd Hıcham Alzın, Mouhammad Hssan Alfarauaty, Ghaydaa Alfarauaty ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu. 


Zin Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak,kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. TELEKOMÜNİKASYON a.Haberleşme hizmetlerini sağlamak...